monka 16.05.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 no niestety Didi ale lepiej późno niż wcale ps. Teska widziałam wczoraj Twoją Irmusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 16.05.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Józiu zapomniałaś???? wiesz ten lesniczy z Bukowego Teska, ło matko, zapomniałam. a zejszłoroczny kalendarz w domu. Poczekasz chwilkę? Zaraz zadzwonię do Józia - niech znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.05.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 witajcie poniedziałkowo! chyba się letko spóźniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 16.05.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Teska, Podam ci o 14,00, dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.05.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 newsy regipsy na poddaszu zbliżaja się do końca oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.05.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 newsy regipsy na poddaszu zbliżaja się do końca oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.05.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 jak to post nie istnieją jakas pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 16.05.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Witajcie! Wreszcie wyszło słoneczko Bodekku, gratulacje z okazji regipsów! Z tymi nowymi stronami zawsze jest kłopot - ciągle wyskakuje, że w tym wątku nie ma żadnych postów, a tu przeciez tyle się dzieje... Józia S., diety to do siebie mają, że nie zawsze dają się doprowadzić do końca. Wiem coś o tym ale wytrwać 9 dni, to naprawdę COŚ! Teska, a jak tam Twoje warzywka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.05.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 koks - to przez wiosnę dlatego się zacina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 16.05.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Bodekku, jakoś ta wiosna w ogóle słabo się stara! I to nie tylko na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.05.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 koks - to może trzeba tę wiosnę pogonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 16.05.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Bodekku, już biere kija i lete Jak się poprawi, to znaczy, że kij poskutkował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 17.05.2005 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 No to mamy wtorek, a więc dzień dobry. Bodek, gratuluję regipsów, ale jak znam życie to jeszcze będziesz je przeklinał. Pękają. Koks, też jestem zadowolona z osiągnięcia dietowego Trochę gimnastyki jeszcze i może jakiś efekt będzie. Mam za mało pieniędzy. czy ktoś jeszce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 17.05.2005 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 witam wszystkich wtorkowo Józia - dobry kawał u mnie stagnacja, nic się nie dzieje pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.05.2005 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 witam wtorkowo! Józia - no to będzie rozrywkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 17.05.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 witam wtorkowo prawie wybuchowo . Ale dzisiaj miałem dojazd do pracy z atrakcjami, a właściwie brak dojazdu bo poblokowali nam ulice do zakładu bo znaleźli bombę lotniczą na mostku remontowanym na drodze przy mojej firmie. Najlepsze jest to że moje biuro to jakieś 150m od tego mostka i bomby oj jak by pizgło to by nam budyneczek pofruunaaał . Jak by ktoś był ciekaw jak wyglądała nasza bombka to proszę link http://www.glosszczecinski.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 17.05.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Witam wszystkich maro74 - no bombka niezła, aż saper złapał się za głowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.05.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 maro74 - to przynajmniej miałeś rozrywkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 17.05.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 GrzegorzR - mam wieści ze starostwa w sprawie twojego pozwolenia. Żonka dzisiaj pytała tej babki i powiedziała jej, że musi zrobić zaległe wcześniejsze sprawy z zeszłego tygodnia bo nie było jej w pracy to weźmie się za wasz wniosek i być może w przyszłym tygodniu by go zrobiła lub po tym długim weekendzie. Narazie jest to wersja optymistyczna i nic na 100% pewnego ale to już coś. Po niedzieli wyślę żonke jeszcze raz i jak będę miał jakieś niusy to dam znać. Monka - nie mam dobrych wieści z elektryką . Sprawę przejęła co prawda bardzo fajna babka jak żonka mówi, ale mają bardzo dużo tych działek do sprawdzenia a na dodatek muszą wezwać projektanta do uzupełnienia dokumentacji bo dał ciała i nie podał numerów działek. Potem jeszcze masa tych zwrotek więc raczej nie nastawiajcie się że sprawa pójdzie szybko. Jak byś ewentualnie chciała sie dowiedzieć dokładniej co i jak tota pani się nazywa Jolanta Niedworok. Ja jeśli będę coś wiedział to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.05.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Bodekku u mnie regipsy nie pękają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts