gosikk 17.05.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Witam grupe popołudniowo,chociaż o tej porze to tu raczej pustawo .Jutro mam odebrać pozwolenie z Polic ciekwe czy będzie można tam dojechac ?Maro 74 chyba się dogadam z panem M.tylko chciałabym zobaczyć jakąś wykonaną prace .Jak wszystko dobrze pójdzie to na początku czerwca zaczynamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.05.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Zbigx kamyczki w betoniarni mozna nabyc w przecławiu...jedna w drodze do Rajkowa, a druga tansza tam gdzie hutownia kwiatów w przecławiu. Tel nie mam ale łatwo trafic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.05.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Bodekku ja mówiłam ze nie bedą pękac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 17.05.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Witam grupe popołudniowo,chociaż o tej porze to tu raczej pustawo .Jutro mam odebrać pozwolenie z Polic ciekwe czy będzie można tam dojechac ?Maro 74 chyba się dogadam z panem M.tylko chciałabym zobaczyć jakąś wykonaną prace .Jak wszystko dobrze pójdzie to na początku czerwca zaczynamy Do starostwa można dojechać nawet teraz, tam ta bombka nie ma zasięgu . Własnie miałem nawet zapytać czy wkońcu coś uzgodniliście, a jeśli tak i macie prawie temat klepnięty to fajowo i myslę że będziesz zadowolona. Jeśli chcesz coś obejrzeć to chyba raczej w tamtym jego regionie bo na co dzień to tam robi. Czy zależy ci bardziej żeby zobaczyć w realu czy może zdjęcia chociaż w realu to zawsze lepiej, w zasadzie to żaden problem godzinka samochodem i jesteś na miejscu obejrzysz popytasz i wszystko wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.05.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Witam deszczowo gdzie kupić kamyczki- żwir do wyrabiania betonu samemu w betoniarce i ile może tona tego kosztować poz. Wszelkie piaski i zasypki potrzebne do budowy, koparki oraz transport ma w swojej ofercie p. Lasota 486-05-91, namiar dostałam od sąsiadów, którzy korzystali z jego usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 17.05.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 witam grupę wieczorowo i deszczowo ledwo mrzy wszyscy chyba na działeczkach pracują i budują lub modernizują ponawiam info w sprawie transportu materiałów długich do 10 mb dla foorumowiczów znizki i rabaty ja komuś pomogę może ktoś w przyszłość mi tez pomoże co wy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 17.05.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 sory nie podałem namiarów tel 0607 206 625 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 17.05.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 teska, monkajak zwykle dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 17.05.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 zbigx - jak idzie budowanie, czy ściany z silki pną się już do góry? Daj mi znać jak będziesz mieć już jakieś uwagi dotyczące możliwości wykorzystania kanałów w bloczkach, czy uda się tak je układać, aby potem można do nich wprowadzać np. przewody? A jeszcze jedno jakiej klasy bloczki stosujecie 15 czy 20 MPa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 17.05.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 GrzegorzRsilka klasy 15na razie z uwagi na pogodę ( a raczej niepogodę ) ugrzęzłem w fumndamentach - Boby czekają aż ławy przeschną żeby można je namaszczać dysperbitem i murować ścianki fundamentowe, a jak będzie dalej to dam znaki, ale elektryka to jeszcze przyszłość a jak negocjacje silkowe - byłeś u pabla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 17.05.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Jutro mam zamiar podjechać i porozmawiać, o ile nic innego mi nie wyskoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.05.2005 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Witam wszystkich! Czy ktoś mi powie gdzie kupić tablicę informacyjną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.05.2005 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 witam wszystkich środkowo idę dzisiaj z synem na premierę gwiezdnych wojen - seans 23.55 a jutro na jutro wzięłam wolne - muszę odespać trawka dalej rośnie, wczoraj zaczęliśmy sadzić kolejny szpaler thujek - więc będą już dwa boki obsadzone koncepcyja ogrodu też gotowa - ach ta Didi to, jest zdolna bestyja apropos Didi - mam pytanko: - czy mogę nawieźć iglaki (czym) posadzone jakieś 2 tyg. temu? - kiedy się je przycina? - i czy się przycina i kiedy wiśnie japońskie? no nieładnie, skłamałam bo to były 3 pytania, a nie jedno i do tego złożone. pozdrawiam wszystkich, niech moc będzie z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.05.2005 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Monka - proste pytanie, a ja nie wiem u mnie kupował kierownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.05.2005 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 witam środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.05.2005 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 monka - u mnie też kierownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.05.2005 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 No proszę i wychodzi na to, że proste pytania są najtrudniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.05.2005 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 monka - to nie pytania są trudne, ale odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 18.05.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Witam wszystkich. Monka a może w castoramie będzie taka tablica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.05.2005 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 monka - takie tablice ostatnio widziałemw sklepie "Suponu" na Jana Kazimierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts