Didi 18.05.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Witajcie!Czyżby dziś miało być słonecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.05.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Czupurek ta bestyjka to nie ja tylko mój mąż Ad1 jak najbardziej - nawozem do iglaków, lub uniwersalnym np. hydrocomplex Ad2 a o jakim przycinaniu myslisz? bo iglaki przycina się dla uzyskania rozrostu a nie wzrostu Ad3 zapytam męża bo nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.05.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Monkawstyd się przyznać, ale my przez całą budowę nie mieliśmy wcale tablicy, bo nie mogliśmy jej kupića teraz widziałem je właśnie w castoramie no i w firmie Robod na ul Gdańskiej (tam odzież robocza, rękawice i bhp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.05.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Dzięki Didi, do Castoramy mamy blisko to trzeba będzie podskoczyć i zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.05.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 monka ja nie miałam tablicy i wiekszosc u nas ich nie miała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.05.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Witam grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.05.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 didi ja posadziłam te thuje i mowisz ze po 2 tygodniach moge podsypac nawozem do iglaków??? kupiłam firmy pokon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.05.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 didi ale rodondendrony to po miesicu podsypac nawozem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.05.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Monka tablice kupowałam w SCMB na Wiosennej i mysle, że w każdej hurtowni budowlanej ja dostaniesz. Moja tablica odleciała przy pierwszym jesiennym sztormie i ...tak juz zostało Czupurek ja też idę i mężem i znajomymi! Będziemy juz po 21, bo tam cos sie będzie działo, a jak nie , to pójdziemy na piwo przed seansem Może się z pomoca mocy odnajdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.05.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Dziewczyny a przebieracie się jakoś na ten seans? Bo słyszałam że będzie tam można dziasiaj spotkać różne stwory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.05.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 No ja raczej nie Ale kolega przywiózł swojemu synowi na imieniny kask Vadera - ale pełen wypas z takim zmieniaczem głosu, tylko nie wiem, czy mu syn pozwoli pożyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.05.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 rozumiem gwiezdne wojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.05.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Didi - dziękuję. a ja myślałam że tnie się dla wzrostu Delf - pewnie że się spotkamy od czego jest MOC (lecę na stronkę Maksia zobaczyć czy jesteś na zdjęciach). tak wcześnie to, raczej nie będę (na piwo z synem nie chodzę) no i muszę się drzemnąć przed seansem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 18.05.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Witam wszystkich. Kto mi może powiedzieć, w którym miejscu jest hurtownia Pablo, właśnie planuję się tam wybrać. Można jechać w ciemno, czy lepiej się wcześniej umówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.05.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 jak jedziesz od Geanta w kierunku do Lubieszyna to po lewej stronie będziesz miał ogródki działkowe, jak się kończą to jest brama na teren dawnej bazy wojskowej- tam musisz wjechać. To jest przed wiatrakiem, mniej więcej na przeciwko skrzyżowania ul. Weleckiej a Spółdzielców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.05.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 a co to za hurtownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 18.05.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Hurtownia materiałów budowlanych. Zdaje się, ze kilka osób polacało ją, między innymi zbigx, czy ktoś jeszcze ma jakieś doświadczenia z nimi, a może macie namiary do innych hurtowni, które można polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.05.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Grzegorz R, moi sąsiedzi polecali nam hurtownie ze Stargargu Budo-hurt. Podobno ceny ok. ale konkretów ci nie podam bo dopiero czekam na wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.05.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Aha, wszystkim potrzebującym ogłaszam, że po przeprowadzeniu rozmów z geodetami najatrakcyjniejszą ofertę cenową ma p. Dwornik, robił nam mapkę do celów projektowych i współpraca też była ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.05.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 GrzegorzR - dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts