Klaus 18.05.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 p. Dwornik, robił nam mapkę do celów projektowych i współpraca też była ok. Możesz podać namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.05.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Klaus puściłam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Grzegorz R, moi sąsiedzi polecali nam hurtownie ze Stargargu Budo-hurt. Podobno ceny ok. ale konkretów ci nie podam bo dopiero czekam na wycenę. z tą hurtownia radze uważac... jeden znajomy opowiadal mi ze inaczej sie z nimi umawial.. a inaczej dostał fakture.. nie musze juz mowic ze faktura była wyzsza niz wczesniejsza umowa m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.05.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Maksiu no to dałeś mi do myślenia. Sąsiedzi mówili że współpraca bez zarzutu, materiał zamawiany na telefon, transport gratis i że wszystko ok. W sumie dowozili materiały na kilka domów obok mojej działki. No i co teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 18.05.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Klaus puściłam na priva Jak szybko. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Maksiu no to dałeś mi do myślenia. Sąsiedzi mówili że współpraca bez zarzutu, materiał zamawiany na telefon, transport gratis i że wszystko ok. W sumie dowozili materiały na kilka domów obok mojej działki. No i co teraz mówie tylko że trzeba uwazac i pilnowac... nie mowie ze sa zli... faktem jest ze nie chcieli mi sprzedac styropianu bez faktury... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.05.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Maksiu miałam się zapytać...a ile kosztowały Cię materiały na ocieplenie domku? Oczywiście jeżeli to nie tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Maksiu miałam się zapytać...a ile kosztowały Cię materiały na ocieplenie domku? Oczywiście jeżeli to nie tajemnica styropian 2900zł, kleje, siatka, kołki, grunt... 2000 zł, praca własna - bezcenna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 18.05.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Właśnie jestem po wizycie w hurtowni Pablo. Muszę przyznać, że na hurtownię materiałów budowlanych to nie wygląda na pierwszy rzut oka. Nie ma wielkiego składu materiałów (przynajmniej widocznego) tylko biuro. Ale mam nadzieję, że nie skład świadczy o hurotwni, więc jestem dobraj myśli. Natomiast rozmowa ok. Najwazniejsze aby ceny były korzystne, a później bezproblemowa realizacja dostaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 18.05.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 A przy okazji ktoś może powiedzieć jaka może być różnica w koszcie ocieplenia styropianem i wełną mineralną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.05.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 I w robociźnie i w materiale - myśle, że rzędu 30-40 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.05.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 witam pewnie juz nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.05.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 GrzegorzR Paweł jest ok, juz pisałam bezproblemowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 18.05.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 powitać grupe informacja sprawdzona na prawobrzeżu jeśli ktoś planuje zakup stali to na prawym brzegu jest to hurtownia stali hurtostal ul pomorska naprzeciw salonu forda ceny przystępne sprawdzone i porównane pomiędzy innymi składami stali na prawobrzeżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 18.05.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Teraz to już chyba rzeczywiście nikogo nie ma. Teska z rozmowy wynikało, że jest tak jak mówisz, powiedział, które materiały u niego, a które powinienem poszukać w innych miejscach. Oferował też przygotowanie oferty na wykonawstwo, masz może jakieś wiadomości jaką ma ekipę, czy jest solidna, atrakcyjna cenowo i szybko buduje. Może ktoś polecić, gdzie można kupić dobry i tani beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 19.05.2005 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Witam czwartkowo. Wkońcu pogoda chyba się poprawia na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.05.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 pozdrawiam czwartkowo! robi się ładna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.05.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 jakoś spokojnie dzisiaj! czyżby po premierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 GrzegorzR Thomas beton w pojuchach.telefon w kazdej ksiażce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 kombi ta hurtownia wcale nie jest taka tansza....wiem bo swojego czasu oblatywałam wsie... głupio zapytam: wozisz u nich stal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts