Teska 19.05.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 GrezgorzR co do wykonawstwa to nie wiem, wtedy jeszcze dopiero sie do tego szykował, z cen za robociznę które przykładowo mówił...było drogo, ale to rok temu, wiec teraz nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Bodekku witaj pogoda lepsiejsza nadchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Witam wszystkich dziewczyny po gwiezdnych....się nie pokazują.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.05.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Witajcie! No zapowiada się ładna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.05.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Czupurek, Józia pozdrowienia od pana Pańki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 ech...dzisiaj biore sie za koszenie trawki, a raczej trawo-chwastu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 didi wiesz....przypominam sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.05.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Teska jak tylko będziemy mieć czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 didi ok....ale moge liczyc w najblizszym czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.05.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Postaramy się Mój mąż musi wrócić po prostu wcześniej do domu czyli coś koło 16stej, a nie o 18-19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 19.05.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Klaus puściłam na priva Dziękuję bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Witajcie czekam i czekam i nic w starostwie nie wyprodukowali w zwiazku z naszym pozwoleniem... a jutro pogawedka z urzednikami na temat odrolnienia tylko kawalka dzialki pod domem, no chyba ze Wy mozecie powiedziec kiedy sie sklada podanie o odrolnienie kawalka ziemi pod domem? przed budowa? czy moze w jakims innym terminie dziekuej za wszelkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.05.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Agniesia ja wniosek o wyłączenie z produkcji rolnej złożyłam wcześniej i jak składałam dokumenty do Starostwa to miałam juz decyzje o wyłączeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.05.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Teska z rozmowy wynikało, że jest tak jak mówisz, powiedział, które materiały u niego, a które powinienem poszukać w innych miejscach. Oferował też przygotowanie oferty na wykonawstwo, masz może jakieś wiadomości jaką ma ekipę, czy jest solidna, atrakcyjna cenowo i szybko buduje. To które materiały lepiej kupić w Pablo? podzielisz się informacjami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Monka - dzieki, ale gdzie sie to sklada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.05.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Witajcie, Czupurek jeszcze śpi, ale już jestem - troszke mi sie troi w oczach z niewyspania, ale warto było! To chyba najlepsza i najlepiej zrobiona część Gwiezdnych Wojen. Gdyby tylko film zaczął sie punktualnie, a nie po 40 minutach - byłoby super. Pan Pańka troche mi sie zaczyna opóźniać, czy ktos z was macza w tym swoje palce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.05.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Monka - dzieki, ale gdzie sie to sklada? W starostwie w Wydziale Gospodarki Komunalnei i Ochrony Środowiska, czy jakoś tak Jak chcesz to myśli mi e-maila na priva to wieczorem wyślę Ci wniosek, który trzeba złożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.05.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Pan Pańka troche mi sie zaczyna opóźniać, czy ktos z was macza w tym swoje palce ? a.......to znaczy, że dziś z rana był u Ciebie , bo powiedział, że jest na Pucicach i czy może wpaść na seknundę, ale to było ok. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 ech...jak ja nie lubie robić zakupów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Monka, ale mnie wyslali do Szczecina na Mickiewicza tzn: architekt cos skladala - nie moge wydusic z meza co no i do domu przyszlo pismo wlasnie ze starostwa Wydzial Ochrony Srodowiska i Rolnictwa - to wlasnie chyba to, o czym piszesz odpowiedz wyglada tak: dotyczy - wydania zezwolenia na wylaczenie z produkcji rolniczej uzytkow rolnych klasy RV stanowiacych dzialke... o pow... polozona w... Starostwo informuje, ze rozpatrzono wniosek w powyzszej sprawie i ustalono co nastepuje: - zgodnie z uchwala.... przedmiotowy teren.... to teren zabudowy mieszkaniowej z dopuszczalnymi uslugami - grunty ww dzialki zgodnie z dokumentacja sa wytworzone z gleb pochodzenia mineralnego Wobec powyzszego w swietle przepisow z dn... uzytki... nie sa objete szczegolna ochrona i nie wymagaja decyzji zezwalajacej na wylaczenie z prod rolniczej. I na koncu dopisek - wszelkie zmiany danych objete ewidencja gruntow nalezy zglosic w Szczecinie na Mickiewicza 41 (osrodek dokum w Policach z siedziba w Szcz) no i teraz nie wiem co skladac i kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts