agniesia 19.05.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 tyle sie dowiedzialam - automatycznie wszystko odrolnione, bo taki jest plan zagospodarowania, wiec bedziemy placic no i jeszcze pytanie chyba ostatnie w decyzji jest podane : do wiadomosci Powiatowy Osrodek Dokumentacji Geodezyjnej i Kartograficznej, urzad Gminy w P, a/a a w tekscie: o zmianie danych objetych ewidencja gruntow nalezy powiadomic Staroste w terminie 30 dni, zglaszajacy zmiane ma dostarczyc dokumenty geod i kartogr, zgloszenia nalezy dokonac w PODGiK w P z siedziba w Sz na Mickiewicza czyli juz nic nie musze zglaszac? dopiero jak domek stanie i geodeta zrobi nowa mapke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 19.05.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 witajcie ludzie od p.Pańki robią też u mnie ale tylko dwóch. chyba musze ich zamknąć na budowie żeby do kogoś nie uciekli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 kolejna micha informacji - ciagna sie jak spagetti na Mickiewicza powiedzieli, ze przychodze do nich jak zaczynam budowe, skladam jakies papierki ze zaczynam budowe, ksero pozwolenia i oni maja jeden egzemplarz tej decyzji o odrolnieniu, czy tak wlasnie robiliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.05.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Amo uciekną tylko w przypadku gdy ich nastraszysz a tak to naprawdę grzeczne chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.05.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 kolejna micha informacji - ciagna sie jak spagetti na Mickiewicza powiedzieli, ze przychodze do nich jak zaczynam budowe, skladam jakies papierki ze zaczynam budowe, ksero pozwolenia i oni maja jeden egzemplarz tej decyzji o odrolnieniu, czy tak wlasnie robiliscie? Nie czemu trzeba coś tam składać? Nic o tym nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.05.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 witajcie ludzie od p.Pańki robią też u mnie ale tylko dwóch. chyba musze ich zamknąć na budowie żeby do kogoś nie uciekli Amo! Ręcze precz od moich fachowców! U mnie byli pierwsi! No jak tak beda na dwa fronty, to skończa na jesień Mma nadzieje, że to nie ci sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 widzisz Monka, ktos mnie robi w balona, tylko ktora strona? a co robilas po odrolnieniu? znaczy w papierach po kolei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 19.05.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Delf. ja też mam nadzieje że to nie ci sami ja mam zaplanowaną wylewke na 1 czerwca, a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.05.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Agniesia właściwie to nic, decyzję o odrolnieniu załączyłam do wniosku o pozwolenie na budowę tak jak było wymagane.No i tyle, potem dostałam z gminy formularz do wypełnienia i poprawioną decyzję o podatku o nieruchomości, oczywiście wyższym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.05.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Ja planuje na "za dwa tygodnie", czyli podobnie, jak pan Pańka zdąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.05.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Amo, Delfu mnie na początku robiło 4 panów, rozkładali, podwieszali , zawieszali(spłuczki też montowali u mnie) a potem już tylko dwóch wykańczało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 A mozecie powiedziec gdzie to znalezc? jakies przepisy? bo mnie odsylaja od jednej do drugiej w P mowia, ze tu powinnam w Sz wszystko zglaszac, bo oni dostaja z geodezji ze Sz wszelkie papiery, pani ze Sz mowi, ze musze zmienic w P cholera, no gdzie i jak moge zmienic to? chce tylko odrolnic kawalek pod domem, przy skaldaniu wniosku o pozwolenie na budowe architekt zlozyla podanie o wylaczenie calosci z produkcji rolniczej, nie chce miec kilkutysiecznej dziali budowlanej, po cholere mi to czy musze teraz wycofac papiery? zlozyc nowy wniosek? ale jaki skoro decyzja jest podejta o wylaczeniu calosci z prod rolnej? i skladac od nowa? uswiadomcie mnie, bo sie zakrecilam i nie umiem wybrnac, pliiiiiiis usmiecham sie o pomocna dlon PS co sie dzieje z Ksiegowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonak 19.05.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Cześć Kochani, Dawno tu byłam i czytania od groma!. Jestem na etapie aranżowania budowy: ekipę już mamy (umowa do podpisania), szukamy kontenera mieszkalnego - może macie jakieś namiary? Dzwoniłam po okolicznych firmach-najniższa cena używanego to 6 tys. - nie mogę uwierzyć. Cholernie drogi ten Szczecin. Próbujemy się orientować w cenach materiałów budowlanych w hurtowniach: drożej niz pod Warszawą!!!! Chcemy wywiercić studnię (woda na budowę, potem podlewanie kwiatków i mycie samoch. ) - 350 zł za metr !!!! Może wiercieliście już studnie i macie panów którzy nie zedrą 10 tys. za studzienkę. A może ja się mylę? Pozdrowionka - najważniejsze że już cieplutko za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Iwonak witaj...hurtownia spróbuj pablo 605215520.Co do studni to ja juz nie w temacie, u mnie wiercono ale 4 lata do tyłu...tanio nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 IwonaK a gdzie budujesz...przypomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 dlaczego grupa tak nisko spadla? ponawiam PS co z Ksiegowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 20.05.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Witam wszystkich. Ale nam się weekendzik piękny robi . Monka jak sprawa twojego dziennika czy wszystko idzie dobrze, ile Ci jeszcze zostało czekania z tych 14 dni?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.05.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 witam piątkowo! pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.05.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Witam wszystkich Maro wszystko załatwione pomyślnie, sami zdobyliśmy brakujące pokwitowanie na decyzji, terminy zachowane, czekać już nie musimy Tak naprawdę to mamy już wytyczony budynek i powoli zaczynamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.05.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 monka - to teraz tylko do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts