Maggie 20.05.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Księgowa, jaka wspaniała nowina! Serdeczne gratulacje i buziaki. Niech się Maleństwo dobrze i zdrowo chowa Witam wieczorną zmianę szczecinian, jaki tu dzisiaj ruch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.05.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 No właśnie Księgowagratuluję! Moja siostra tez się urodziła 30 marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.05.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 ups.......ale 26 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosikk 20.05.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 GrzegorzR namiary na hurtownie ma ekipa w poniedziałek mają mi przedstawić oferte materiałową jak tylko będę miała to dam namiarki, a co do dziennika to w starostwie pan który wydawał mi pozwolenie powiedział że mogę złozyć o wydanie w trakcie czekania na uprawomocnienie ,ale myśle, że musisz juz mieć dane kierownika budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.05.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Gosikk, GrzegorzR dziennik mogą wydać dopiero po dwóch tygodniach od momentu odbioru ostatniej zwrotki. Dane kierownika budowy sa potrzebne do zgłoszenia robót budowlanych. Tylko jak będziecie już odbierać dziennik i zgłaszać roboty to lepiej zadzwońcie wczesniej do PINB-u w jakich dniach i godzinach można złożyc to zgłoszenie. Mój mąż musiał się ładnie do Pani uśmiechać, żeby przyjęła mu dokumenty poza godzianmi przyjęć interesantów. Księgowa gratulacje! Niech się bobasek zdrowo chowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 20.05.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 hej Ksiegowa, tak ostatnio o Tobie myslalam i wypytywalam na forum, ze pewnie zadzialala telepatia, gratulacje rozwiazanie mojej sprawy z odrolnieniem - pomimo, ze napisali o 30dniowym terminie nic nie musze robic, nic a nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.05.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 a u mnie zgłoszenie zaczecia prac budowlanych zgłosił kierownik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.05.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 witam wszystkich w sobotę......jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.05.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 witam sobotnio! Teska - masz rację - pogoda śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.05.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Bodekku niom...prace ogrodnicze, przerywane łyczkiem czegoś zimnego...i siup na lezaczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.05.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Teska - prace ogrodowe + zimne piwo to mi się marzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.05.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Bodekku juz niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.05.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Teska - mam nadzieję no to jadę na budowę zobaczyć postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.05.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Bodekku a ja jade do szkółki po krzaczorki Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 21.05.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Dziękuję wszystkim za gratulacje Jak nie miałam własnego dziecka to się zastanawiałam jak te mamy mogą tak wariować na pungcie swojego bobasa a teraz mam to samo albo i jeszcze gorzej...swiata poza małgosią nie widzę. Bodekku - ja na spacerki generalnie nie chadzam - wystarczy mi ogród a dzieciaka nie chcę przyzwyczajać do spania w kołyszącym się wózku. Wtedy musiałam być na naszej poczcie a jazda samochodem dwie ulice dalej to byłaby już przesada (wprawdzie dość długie ale zawsze tylko dwie) - bo nie wiem czy zauważyłeś ale oddział poczty otworzyli na ul. ogrodniczej a wcześniej była daleko na skolwinie. Didi czy twoja siostra też ma taki charakterek - wszystko ma być na już i koniec a jak nie to będę krzyczeć ? dzisiaj mamy marudzący dzień i o ogródku mogę tylko poczytać. Czasami brakuje mi budowy - tu tak szybko widać efekty a w ogródku trzeba czasu abym zobaczyła czy dane roślinki mi pasują czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.05.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Witajcie! I co bedzie padać? Wyglada tak jakby nad Szczecinem właśnie padało!My byliśmy dziś w Przelewicach - widać, że ta wiosna przyszła z opóźnieniem - słabo kwitną rododendrony i azalie - w zeszłym roku o tej porze to aż wszystko buchało. Ale i tak odpoczęliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.05.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 witam wieczorkiem..... kupiłam wielgasnego rododendrona - nie wytrzymałam ale jutro chyba pojade kupic jeszcze jednego...biały z brazowymi kropkami... szkółka w Zalesiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.05.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 didi u mnie lało...i błyskało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 21.05.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 witajcie budowniczowie rzeczpospolitej polski teska....... jeżdze po wszystkich hurtowniach stali na prawym brzegu w hurtostalu co niektóre ceny obniżyli a co sie tyczy hurtowni gold..bud z goleniowa to ta hurtownia w stal też sktóre znam i sie z wami podzieleie zaopatruje w sambudzie w płoni i to tyle wiadomośc w temacie stal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 21.05.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 to ta hurtownia w stal też sktóre znam i sie z wami podzieleie zaopatruje w sambudzie w płoni i to tyle wiadomośc w temacie stal A sprawdzaliście w Centrostalu? Czy tam nie powinno być najtaniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts