zbigx 21.05.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Witam po wyjazdowej przerwie tydzień temu kupowałem stal w ThyssenKrupp Energostal i powiem Wam że byli bezkonkurencyjni - fi 14, 12,10 1,46 netto za kg inni wołali 1,80 za kga i transport w ceniepoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.05.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 no to witajcie niedzielnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.05.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 księgowa - o poczcie na ogrodniczej już wiedziałem wcześniej; to jest bardzo dobry pomysł - zwłaszcza jak jest dużo korespondencji do odbioru; ale spacerki są fajne - spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.05.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Teska - pogoda jak dla ciebie - pod roślinki jaka szkółka w Zalesiu - a gdzie to ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.05.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Bodekku własnie, pogoda jest akurat...dzis wkopuje tego ogromniastego rododendrona..... a Zalesie?? to w drodze do Dobieszczyna jest - za szkółką na którą podawałam namiarek....przyznam sie ze o niej zapomniałam....SP mi przypomniała... Maja piękne rododendrony- od 20 zł do 60 , tuje ,magnolie i inne krzaczory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.05.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Witam wszystkich.....tylko nie wiem czy ktoś dziś tutaj zaglądnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 22.05.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Witaj Teska. Słyszę tu wiele pozytywnych opini o Panu Pańka. Jaki zakres robót on wykonuje? Czy mógłbym prosić o kontakt do niego? Bez obaw, ja buduję dopiero w przyszłym roku, więc nikomu go nie zabiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.05.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Witaj Klaus mi nie robił instalacji pan Pańka, robił mi pan Biały plus mozna u niego kupic porzadny piec za porzadna cenę... Miłej niedzielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 22.05.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Witajcie to znowu ja Monka czy oni Tobie automatyczne cala dzialke zmienili na budowlana czy o to prosilas? czy mozna urzedowo calosc zrobic jako dzialka budowlana i ja nie mam nic do gadania? jest oczywiscie plan zagosp przestrzennego dzialka MJ, U, ale klasa ziemi RV... czy ktos z naszej Grupy ma rekuperator, albo sama wentylacje bez reku? bardzo potrzebuje namiarow na fachowcow od takiej instalacji - koniecznie jeszcze przed budowa raport meteorologiczny pada, i bedzie padac az sie odswiezy kiszace sie powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 22.05.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 dzisiaj komunie i pewnie swietujecie pusto tu bez Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.05.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Witaj Teska. Słyszę tu wiele pozytywnych opini o Panu Pańka. Jaki zakres robót on wykonuje? Czy mógłbym prosić o kontakt do niego? Bez obaw, ja buduję dopiero w przyszłym roku, więc nikomu go nie zabiorę. Klaus p. Pańka "robi" w Buderusie! Ja robiłam zwykłe grzejniki, Czupurek podłogówkę, wiem, że robi też kanazlizę, bo u niego kupowaliśmy zestawy do zabudowy lekkiej, i przyciski (ładne i w dobrej cenie). No i podobała mi się jego praca. tel 601 780 018 i powołuj się śmiało na Doroty z Załomia i z Dołuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.05.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Nie przywitałam sięWitam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 22.05.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 p. Pańka "robi" w Buderusie! ... Dzięki za info. Cieszę się , że są jeszcze tacy fachowcy, których można komuś polecić. Ostatnio oglądałem wątek ze zdjęciami pokazującymi różne fuszerki na budowach. Zmroziło mnie i przyznam, że miałem moment zwątpienia czy dobrze robię, że pcham się we własną budowę. A może ktoś mógłby mi polecić jeszcze jakąś sprawdzoną ekipę do stanu surowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.05.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Klaus tu Ci nie pomogę. U mnie robił slynny na naszym forum pan Rysio M. ale jeszcze wtedy co dosyć dobrze robił, a pod koniec naszej budowy juz zaczął nawalać. Teraz przy tej mojej drugiej budowie będą budować u mnie jego byli pracownicy. Zobaczymy jak to wyjdzie Choć teraz to będzie "tylko" budynek gospodarczo-garażowy więc aptekarskiej dokładności nie bedę wymagała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.05.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Agniesia ja występowałam o wyłączenie tylko 500 metrów bo to było nieodpłatnie. Wszystkie sprawy urzędowe załatwiała i pilnowała geodetka, która przygotowywała dokumentację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.05.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Witajcie, kurcze w piątek odłączyli nam cały Wydział od netu - Nie sąsziłam, że tak mi go będzie brakowało No ale juz wszytsko mam nadzieje będzxie dobrze w poniedziałek. A dzisiaj z domku: Co do hurtowni Gol-Bud - polecam, korzystałam, sa elastyczni, gadać z panem Markiem, ale trzymać reke na pulsie Co do pana Pańki - polecam korzystam, u nas robi wszelkie instalacje: grzewcze, podłogówke, wodną, gazowa, nawet odkurzacz, jest elastyczny i raczej solidny, chociaż z terminami troszke się obsuwa. Proszę nie podbierać Księgowa - no przecież ty byłaś w ciąży!!! Gratuluję!! Widzę, że Małgosie teraz w cenie; najpierw Maksiu, potem moja kuzynka, teraz ty Życzę zdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 22.05.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Monka a jaki gatunek gruntu mialas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 23.05.2005 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Witam poniedziałkowo. Przyznać się kto na mszę nie dał i znowu leje jak diabli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.05.2005 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 pozdrawiam poniedziałkowo! ale leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.05.2005 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Teska - dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts