Maggie 23.05.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Dzień dobry wszystkim, ba, nie tylko leje, ale i grzmi! chyba dlatego tak bestialsko cięły komary i meszki. Niestety nie wzięłam żadnego psikadła i moja córcia straszy zapuchniętym od ugryzienia okiem. Donoszę, że weekendzik upłynął pracowicie - przekopywanie i odchwaszczanie ogródka i porządki po fachowcach. Po wywożeniu taczek z gruzem dziś porządnie bolą mnie plery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.05.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Witam! Ano leje i grzmi, a ja się starsznie boję burzy - a siedzę teraz sama I do tego głowa mnie boli oj! coś za dużo narzekam z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 23.05.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Didi, kiedyś na moich oczach piorun strzelił w drzewo i teraz mnie też jest nieswojo w czasie burzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.05.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Didi, kiedyś na moich oczach piorun strzelił w drzewo i teraz mnie też jest nieswojo w czasie burzy . Maggie to żeś mnie pocieszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.05.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 witam wszystkich aleście napisali przez te parę dni Księgowa - wielkie gratulacje Didi - dziękuję i też go pozdrawiam leje, leje, leje - jedno co dobre to, że trawa mi rośnie w górę. No właśnie Didi - sadziłam 16-go kwietnia to, kiedy pierwsze koszenie? film był ekstra, polecam. mandat w straży miejskiej zapłacony - nie było dyskusji, mają taryfikator i już. całe szczęście machnęli mnie jak miałam 72 km/h na liczniku więc dostałam 200,- i 6 pkt. karnych. w sobotę mnie nosiło i zaniosło do hurtowni ogrodniczej koło kołbaskowa (smętkowo czy jakoś tak). kupiłam: azalię japońską (kolor kwiatów czerwony) wierzbę mandżurską jabłoń rajską (liście czerwone) całość ok 55 zł. dobrze że pogoniłsm chłopaków i zaraz posadzili nowe roślinki bo, w niedzielę padało i padało. teraz się już żegnam bo, jadę w delegację i zawitam do was w środę (fajnie trochę sobie odpocznę ) miłego dnia życzę wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.05.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Witam wszystkich przejasnia sie na wsi ale rankiem grzmiało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.05.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Didi zasłon okna i nie myśl o burzy....ale juz chyba mineło wszystlko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.05.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Czupurek hahah Smetowice ale jak bedziesz chciała rododendrony polecam zalesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.05.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 już się przejaśnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.05.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Bodekku witaj.....juz nie pada, a za okienkiem17 na plusie na mojej jodle ptaszki zrobiły sobie gniazdko...nie wiem co to za ptaszek...ma pomaranczowy brzuszek i główkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 23.05.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Witam wszystkich! Księgowa - gratulacje ogromne!!! a to niespodzianka, ja nic nie wiedziałam, że Ty teges.... ale ja zawsze na końcu się dowiaduję..... NIECH SIE CHOWA ZDROWO I SZCZESLIIWIE!!! Co do Gol-Budu - współpracuję z nimi od długiego czasu, baaaardzo elastyczni, z ceny zjeżdżają oby mieć obrót, ale ostatnio jak brałam podbitkę drewnianą to pierwsza dostawa była z sękami, jak trochę pokrzyczałam druga dostawa była rewelacyjna!!! To dobra hurtownia, ja omijam Pana Marka, za to z Sylwkiem się świetnie dogadujemy!!! Wieści z frontu: - trochę w sobotę było dokańczania podbitki! udało też się poprawić okna w lukarnie, musieliśmy dachówkę podciąć, ale już wygląda dużo lepiej - nie ma to jak samemu - o tej mojej ekipie dachowej - nie chcę słyszeć! - w piątek i sobotę kleimy stropek na elewacje .... - płot zapiera dech w piersiach... - pod koniec przyszłego tygodnia odbieram pozwolenie na oczyszczalnię ... - mam już skrzynkę niedługo elektrownia ma zamontować licznik na prąd!!! - w dachu zagnieździły mi się szpaki - wchodzą pod dachówkę, bo te dupki taaaaakie przerwy pozostawiali, że teraz muszę zamaskować to obróbką blacharską!!!!!! Szpaków jak ....psów tyle ich się namnożyło, a te małe piszczą i piszczą - poobsrywały mi cały dach - szok!!!! Pytanie: - gdzie kupywaliście kamyczki takie białe co się obsypuje boki domów i chyba drenaże???? namiarek poproszę i ewent. ceny!!! będę wdzięczna!!! Pozdrawiam , już niedługo łykendzik!!! gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.05.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Jolly Rajkowo i przecław....ale tel nie mam ja kupowałam na około domku wieksze kamyczki cena za tone 40 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 23.05.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Teska,odezwij się do mnie.Dodzwoniłaś się do leśniczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.05.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Józiu jeszcze nie.... wieczorkiem zakrece.... Jak u Ciebie postepy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 23.05.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Teska,wszystko byłoby ok., gdyby nie brak kasy. Muszę szybko znależć kupca.Możesz mi podać swój telefon na priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.05.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Joziu zerknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 23.05.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Znowu leje, brrr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 23.05.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Ja tez melduje, ze leje. Rzodkiewki beda dobrze rosly, ale budowa... To juz piaty poniedzialek, w ktorym 'wlasciwy urzednik rozpozna panstwa sprawe' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.05.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 agniesia współczuję. okropne jest to co piszesz.... no i leje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 23.05.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 maja chyba 2 miesiace, tylko szkoda, ze tak wszystko rozpatruja w koncowych terminach... a budowlancy czekaja i wypytuja czy my rzeczywiscie w tym roku budujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts