maksiu 29.09.2003 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Ivette: napewno twoj licznik nie stoi, tylko co najwyzej nie wyswietla ci nabiezaco, sproboj kliknac na odswiezanie...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.09.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Maksiu! A gdzie to odświeżanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.09.2003 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Popatrz na sama gore obrazu i widzisz buttony, (od lewej) Wstecz, Dalej, Zatrzymaj, Odśwież, Startznalazlas? no to kliknij Odświezpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.09.2003 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Maksiu! Dzięki. Nie skapowałam się, że o to "Odśwież" chodzi. Kliknęłam i zobaczymy.......... Dzięki jeszcze raz! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 29.09.2003 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Korespondencyjny kurs informatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.09.2003 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 S.P. czasami i tak bywa, szukamy daleko a nie wdzimy tego co przed oczami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 29.09.2003 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Nawet nie wiem kiedy zostałam stałym bywalcem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 29.09.2003 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 bardzo dziekujemy za gratulacje i trzymane kciuki!! jestescie kochani!!stasiu- tobie szczegolnie, bylo mi bardzo, bardzo sympatycznie!! wypisalam sie na wlasne zadanie ze szpitala i jestesmy juz w domku- ostra jazda bez trzymanki. we wtorek za tydzien w ramach pierwszwgo spaceru jedziemy do notariusza! a wtedy namiary pojda do maksia.pozdrawiam wszystkich teska- to nie bylo przez pomylke- wyslalam do wszystkich z komorki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.09.2003 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Bikosa: witamy, witamy, witamy napisz co takiego wymyslil stasiek, ja nie dostałem sms'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.09.2003 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Gratulucje S. P.! Ja też staram się dołaczyć do grona Stałych Bywalców. BIKOSA! Witaj z powrotem!Jak tam Twój dzidziu? Jak ma na imę, ile waży, ile mierzy, czy ma włosy? Do kogo podobny? Napisz proszę, bo jestem bardzo ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 29.09.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Witamy młodą mamę i maluszka wśród swoich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 29.09.2003 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Bikosa, witam, pozdrawiam gorąco i gratuluję. Teraz życzę cierpliwości Maksiu, eh, wiesz takie tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 29.09.2003 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Czy gr.szczecinska polega na tym ze sobie o pierdach gawedzicie czy o budownictwie bo znalazlem sie tu przypadkiem ale zaczynam budowe w szczecinie.i troszke potrzebuje waszych rad bo latwiej mieszkac na swoim i radzic niz mieszkac z tesciowa i pytac.TO O CO TU CHODZI W TEJ GRUPIE??????????????????WITAM I POZDRAWIAM mariusz r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 29.09.2003 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Obrazili sie czy co??????????:~)chodzi o to by nie wpasc w bloto zwlaszcz ze na dzialeczce grzasko!Mialem na mysli by pogawedzic z zawodnikami o tym i o tamtym! Dletego ze ta strona skupia ludzi z rejonu i blizsze sa wam pewne problemy i nie tylko niz na forum ogolnopolskim!Widocznie sie mylilem - sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedi 29.09.2003 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Ivette ja też mam drzwi za Cal-a, zamówiliśmy je po tym jak sprzedawca od Urzędowskiego odradził nam kupno ich produktu. Moje kosztowały 2400 ale to i tak mniej niż w M&S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 29.09.2003 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 "Ulubionym środowiskiem żmiji są polanki lub przecinki w podmokłych lasach oraz stosy kamieni (...). Ze snu zimowego budzi się żmija w marcu, okres godowy przypada u niej w kwietniu i maju. Żmija jest gatunkiem jajożyworodnym. Młode przychodzą na świat w sierpniu i we wrześniu, w ilości nie przekraczającej 20 sztuk w jednym miocie". No to by się chyba zgadzało, bo to coś wyglądało na młodego węża. Tak w ogóle to zrobiłem zdjęcie, nie jest super wyraźne, ale widać, że przy głowie ma coś jaśniejszego, no a cała jest brązowa... właściwie to ta żmija była całkiem jak glista, którą lubią wszystkie (?) dzieci pci męskiej Żeby było śmieszniej, ze 2 m od miejsca spotkania jest właśnie kupa kamienio-gruzu (kamienie będą wykorzystane do skalniaka)... kurczę, a miał być blisko tarasu... no chyba sobie podaruję... Surowica... a na długo wystarcza? Co ile trzeba kupować świeżą? Prace znowu ruszyły: ścianka kolankowa, przygotowanie do wieńca (lanie w środę), kopanie pod fundamenty schodów wejściowych i przygotowanie do wykonania daszka nad wejsciem... hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.09.2003 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Witam we wtorek...mariusz_r: co kolega taki nerwowy, jak masz zamiar o czyms pogawedzic to zadaj konkretne pytanie, wtedy ten kto bedzie w temacie ci odpowietak wiec pytaj a nie krzyczysz bez powodupozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.09.2003 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Ivette chciałam porzadne drzwi z porzadnymi zamkami a tego akurat im nie mozna odmówic...a cena...no cóż mam nadzieje ze wysatrcza mi na baaaaarrrrdzo długo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.09.2003 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 BIKOSA gratulacje wielkie.....i pokaż nam ciekawskim nowego nieswiadomego forumowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.09.2003 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Mariusz_r przedtaw sie gdzie budujesz i co chcesz wiedziec nazywa sie to zadaniem pytania i nie badz taki nerwowy Więc pytaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts