bodekku 24.05.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 maksiu - ale czytać masz czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.05.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 dydek - to masz fajną drogę piękna kostka brukowa i do marketu blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.05.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 maksiu - ale czytać masz czas oj tez coraz mniej go na czytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.05.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Bodekku ten market to chyba raczej uciecha dla żony Dydka Witaj Dydek w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.05.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 maksiu - ale jednak te parę chwil wyskrobiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.05.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Didi - wszystko jest możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.05.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 maksiu - ale jednak te parę chwil wyskrobiesz ktos musi odglądać swoich owieczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.05.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 maksiu - popieram wszystkowidzące oko praojca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dydek 24.05.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 taaa do marketu blisko. Jeśli mówicie o Geancie to nawet blisko. Już się uczę niemieckiego, zeby sie nie czuć głupio na zakupach Kostka brukowa sie jakos dziwnym trafem kończy dobrych 500 metrów (no moze mniej) zanim dojadę do działki. Myśle nad kupnem motocykla enduro. Jedyn nadzieja, ze gmina położy tam niedługo płyty takie jak teraz kładą na ulicy Tytusa od Lubieszyńskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 24.05.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Witam wszystkich! Czy ktoś z grupy użytkuje pompę ciepła?Przyznaje się bez bicia, że nie czytałam całego wątku(ponad 300 stron ) Planujemy zamontowanie pompy w naszym przyszłym domku i bardzo przydałby nam się kontakt z jakimś użytkownikiem, który mógłby podzielić się doświadczeniami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.05.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 wieczorową porą witam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 24.05.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Jeszcze raz serdecznie dziękujemy za życzenia Teska skorzystałam z namiarów i razem z Gosią byłam w Zalesiu - oczywiście ledwo póżniej zapakowałam samochód - mają naprawdę ładne okazy a przy tym te ceny...aż szkoda ze tak późno. Chodziłam i żałowałam bo część z roślinek kupiłam gdzie indziej za dużo większą cenę a dużo mniejsze okazy. A i przez nieuwagę dojechałam do budynku nadleśnictwa na końcu Zalesia, widok niesamowity - przepięknie. Ze też im się tak chciało. Teraz pojadę tam specjalnie i trochę pomysłów zgapię... dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 24.05.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Hej, naprawdę nikt mi nie pomoże? Nikt nie ogrzewa domu pompą? A może chociaż ktos planuje taką inwestycję, ma rozeznanie w temacie i mógłby dać jakieś namiary cy cóś.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.05.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Hej, naprawdę nikt mi nie pomoże? Nikt nie ogrzewa domu pompą? A może chociaż ktos planuje taką inwestycję, ma rozeznanie w temacie i mógłby dać jakieś namiary cy cóś.. Pozdrawiam niestety z pompą Ci nie pomogę, ale widziałem że zrobiliście ogrodzenie od strony drogi no i chyba was widziałem w zeszła sobote popołudniu, jak wracalem z budowy pozdr m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 24.05.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Witam wszystkich dzień był owocny, fundamenty ocieplone, kanaliza porozkładana, wlot z czerpni gruntowej doprowadzony, chudziak wylany, tylko był mały problem jak się betoniara zakopała, (mówiliśmy kierowcy że go wypchniemy , ale wolał sam się pomęczyć), w poniedziałek dwa tirki silki i "niech się mury pną do góry" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.05.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 księgowa ja tez załowałam, no ale trudno. Jutro jade po jeszcze jeden rododendronik - prawda ze pieke i wielgaśne za całkiem dobra cene??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.05.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 zbigx no to gartulki i niech sie mury pną....i oby deszcz nie padał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.05.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 arcobaleno ja też nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 24.05.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Teskadzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.05.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 taaa do marketu blisko. Jeśli mówicie o Geancie to nawet blisko. Już się uczę niemieckiego, zeby sie nie czuć głupio na zakupach to bylo dobre Dydek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts