Teska 30.09.2003 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Joasiu ja kupiłam Grab za 60 zł/mp w drugim koncu Szczecina ( w kołówku) za transport zapłaciłam 180 zł... nie wiem czy byc moze?nasz lesniczy sprzedaje brzoze za 60 zł i ma transportnatomiast wasz ma buk...ale na buk szkoda kasy ( bardziej energetyczny jest dab no i brzoza tez buk wyprzedza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.09.2003 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 BEDI czy mozesz truknąć kolezance gdzie zakupiłeś i za ile tak ładny parkiecik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 30.09.2003 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Witajcie Wszyscy! Ojej - ale się nazbierało! Bikosa - gratulacje raz jeszcze (dołączam się do próśb o info nt. dzieciątka i tajemniczego udziału Staśka w procesie powiększania komórki społecznej) Stasiek -wyluzuj z tymi żmijami - jak zwalisz tę za przeproszeniem kupę kamienie -to ona sobie pójdzie. Nie rezygnuj z tarasu. Poza tym to może być cos zupełnie innego (zaglądnij http://www.michalowo.ug.gov.pl/monografia/s06_1.html ) np. zaskroniec. A co do surowicy - mają na Wojciecha i nie udostępniają (konsumpcja na miejscu) - ale gdybyś wydeptał jakąś ścieżkę do sanepidu to ja bym też kupiła. mariusz r. - Dlaczego krzyczysz? Jesteś w sytuacji nowego, właśnie dosiadłeś się do stolika, przy którym siedzą ludzie znający się już troszkę. W naszym klubie ma być miło i sympatycznie... Masz jakieś pytania - to pytaj Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.09.2003 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 BEDI - i jak się sprawują te CAL-owe drzwi? jesteś zadowolony? A kolor jaki? Ja zamówiłam ichni mahoń. MAKSIU - możesz jeszcze raz podać, jaką kupiłęś bejcę na podbitkę - BARDZO PILNE - z góry dziękuję. Cena mile widziana. MARIUSZ R - coś ty taki nerwowy? Wszyscy "wchodzimy" tu dla przyjemności i z przyjemnością; przy okazji wymieniamy cenne dla wszystkich informacje i oszczędzamy w ten sposób dużo czasu i kasy też.Więc wyluzuj a z pewnością ty też uzyskasz potrzebne informacje. Miłego dnia wszystkim! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.09.2003 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Ivette: w kwestii formalnosci.. nie mam zrobionej jeszcze podbitki chodzi ci zapewne o kolor jakim pomalowalem belki ganku... to mahon... ceny nie pamietam... w kazdym razie puszka 0,9 litra... moge na jutro sprawdzic co to za firma pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.09.2003 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 MAKSIU- dziękuję, oczywiście chodziło mi o te belki przy ganku - my to się rozumiemy w lot! Będę czekać na informacje. A jakie masz wyłazy dachowe? Roto? Dzsiaj ma przyjechać moja dachówka - już sie nie mogę doczekać, żeby zobaczyć ją na dachu! Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 30.09.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Cześć, melduje się Sylwia. Trochę dzisiaj czasu przesiedziałam w ENEA ale mam umowę na dostawę energii i w czwartek będzie licznik i prund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.09.2003 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Ivette: wyłazy dachowe mam kupione razem z dachowka, czyli ze tak powiem systemik euronitu.. byla jakas promocja no to kupilempozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 30.09.2003 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Joasiu i Maksiu... patrzcie, no... człowiek się tylko uśmiechnie do kogoś i zaraz tu posądzają go o jakieś "tajemnicze udziały w procesie powiększania komórki społecznej"... hihi... mnie to dopiero czeka... nie martwcie się i chyba nie będzie aż tak tajemniczo Joasiu, a rezygnować nie chcę z tarasu, tylko ze skalniaka przed nim... no, ale pomyślę jeszcze nad tym... Jeśli chodzi o radość ze zwierzątek na działce, to na wiosnę o mało nie zabiłem zająca w trakcie przewalania tych kamlotów... był lekko szoknięty, że obok niego wylądowało coś o wadze jakichś 10kg... mógł włączyć jakieś awaryjne, że tam siedzi... a nie tak... cichcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 30.09.2003 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Słuchajcie, a o oknach Roplast ktoś słyszał? ... nigdzie nie mogę znaleźć... może nazwa przekręcona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.09.2003 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Staszek: a czy Roplast to przypadkiem nie nazwa profilu?tak mi sie wydaje, poszukaj na http://www.google.plzaznacz przeszukiwanie stron polskichpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedi 30.09.2003 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Ivette: drzwi są już zamontowane, ale jeszcze ich nie widziałem. Będę w Sz-n w sobotę to sobie wszystko obejrzę. Żona mówila, że wyglądają bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 30.09.2003 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Maksiu, nie... to nic nie daje... ale okazało się, że tam był błąd w nazwie. Powinno być "Roplasto" - już znalazłem producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.10.2003 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Witam wszystkich w środe, połowa tygodnia, od jutra już weekend prawie na wyciągnięcie ręki, no i pogoda ma sie od dziś poprawiaćpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.10.2003 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Witam wszystkich, melduję sie rankiem u mnie prace dociepleniowe w zaawansowaniu......domek wczoraj wygladał jak dalmatynczyk biały w ciemne kropki...... Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.10.2003 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Ja też się melduję! U mnie dzisiaj zaczynają kłaść Euronicik!Ile wam dali sztuk na stłuczki? Bo transport przyjechał cosik poobijany.Bedi - a jaki to model drzwi - my mamy w taką owalną szybą.Życzę wszystkim miłego dnia! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 01.10.2003 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Witam, Teska dobrze, że domek się ociepla bo idzie chłód a jemu będzie ciepło. Tak wogóle to witam w dniu rozpoczęcia kolejnego roku akademickiego wszystkich, którzy studiowali, studiują lub będą stydiować, ewentualnie w jakikolwiek sposób, nawet luźny związani są z uczelnią. Pracownik Politechniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.10.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Ivette: ja dostałem po jednej dodatkowej dachowce na każde 100 sztuk, ale moje przyjechaly na budowe w całości i jedyne stłuczki to te które dekarz uszkodziłpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.10.2003 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Maksiu - dzięki! Ty jak zawsze niezawodny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.10.2003 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Ivette: eee tam gadanie...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts