maksiu 03.06.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 maksiu - jesteś genialny ja nawet nie wiedziałem to było proste pytanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.06.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 teraz wiem dlaczego jesteś WSZECHMOCNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 03.06.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Witam wszystkich Teska Trzeba było zmienić logo, bo poprzedni adres przestał funkcjonować i rzeczywiście choć wcale o tym tak nie pomyśałem to stałem się "łosiem". Wczoraj rozmawiałem z szefem ekipy, która u Ciebie budowała, a teraz buduje u Ewy Hebdy i okazało się, że również buduje u mojego kolegi z firmy. Monka Dzięki za informacje. W moim przypadki powiadamiani są tylko PINB i Gmina, więc właściwie tylko jedna zwrotka. Bo przecież do PINB chyba pocztą nie wysyłają. Wzmagam poszukiwania wykonawcy, firma na którą bardzo liczyłem trochę przesadziła z ceną i wygląda, że nie bardzo chcą zejść z niej, a termin kiedy będzie można startować szybko się zbliża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.06.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Didi - tyż mam te bukszpanolistne, ale jakbyś jeszcze mogła nazwę właściwą... plizzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 03.06.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Witajcie piątkowo. Grzegorz R - i jak tam rozmowy z budowlańcami? Na czym stanęło? Ja jeszcze raz pomarudze - jeśli ktoś był zadfowolony ze swojego hydraulika i fachowca od posadzek to bardzo bym była wdzięczna za namiary. U nas praca zasuwa jak piorun - we wtorek przyjeżdża już więźba na plac budowy, jeszcze chwilka i będzie wiecha! Zaczynam latać i szukać dachówek ( marzy mi sie zielony dach, ale ta cena!!!!! ) Biję sie z myslami czy kłaść ceramiczna czy cementową dachówkę. Podobno i na jednym i na drugim mech w końcu wyrośnie, a my mamy sporą połać dachu od strony północnej. Może coś doradzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.06.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Ewa - zależy ile masz kasy na zbyciuale cementowa też jest ok, sporo ludzi u nas ma takową (notabene ja też) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 03.06.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Czupurek, kasy u nas średnio - nie za dużo,troszke mało Skąd Ty brałaś dachówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.06.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 euronit ceglasty z Serwis Dachu na Gdańskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 03.06.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Dzieki, sprawdze co mi tam zaproponują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 03.06.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Aha, przypomniało mi sie. Czupurek, jesli mogę coś doradzić, to hebe posadź tak, żeby była zimą dobrze osłonięta od wiatru i mrozu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.06.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Witajcie, Rany w przyszłym tygodniu wylewam posadzki Jejciu!! (Ewa - dam znać, czy sie gość sprawdził, co prawda polecony tu na Forum - dzieki dziewczyny - ale fachowcy lubią sie rozleniwiać, więc zaktualizowana opinie dostaniesz wkrótce). Co do hydraulika , polecam niezawodnego pana Pańkę. I jeszcze dwa słowa odnosnie dachówek: oczywiście zalezy wszytsko od kasy i wizji inwestora, ale w przypadku normalnym, czyli: kasy średnio, wizja średni sprecyzowana , polecam cementowe, a kwestii porastania myslę, że nie da sie obejść, no chyba, że będzie sie wołało, co dwa lata ekipę z karczerem na dach. Każdy dach porosnie, jeden wcześniej, drugi później. I jak sie przyglądałam, to nawet na polach, gdzie wiatr hula, mech sobie spokojnie rosnie na dachach, więc i lokalizacja nie wpływa tu za mocno. Ale ja tak sobie mysle, że jak eleweacja sie troszke przybrudzi, dach troszke porośnie, to dopiero wtedy dom "wrasta" w ziemię, na której stoi i udamawia się, nie jeste już "sztuka nówka" plasticzana, ale prawdziwym ciepłym domem. W końcu lgniemy do tej natury, a tak sie jej boimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 03.06.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Delf, duzo racji jest w tym co mówisz. Kto to jest niezawodny Pan Pańko? Jesli możesz dać mi jajiś telefonik do niego, to bardzo bys mi pomogła. Co do posadzkarzy , to będę czekać na jakiś znak od Ciebie. Musze juz znikać , ale jak możesz to wyślij mi namiary na priv. Z góry dziękuję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 03.06.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Oj chyba za rzadko tu zaglądam. Tyle nowych osób. Nawet sąsiedzi z Dobrej. Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.06.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 znalazłam. jedank hebe to, nazwa właściwa. dwa rodzaje:pochodzą z rodziny Scrophulariaceae1) hebe (ot tak zwyczajnie)2) hebe buxifolia (czyli bukszpanowate) no ale ani starców ani mrozów to, już nie znalazłam. tzn. na wyszukiwarce wyrzuca starców (z domu starców) i mrozy (zimowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.06.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 no ale ani starców ani mrozów to, już nie znalazłam. tzn. na wyszukiwarce wyrzuca starców (z domu starców) i mrozy (zimowe). to nawet sensowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 03.06.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Czy ktoś mógłby mi polecić technika geologa, no takiego co glebę bada żeby było wiadomo jakie fundamenty zaprojektować? Będę bardzo zobowiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.06.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Klaus, odmłodniałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.06.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Klaus - czas Ci się cofa czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.06.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 GrzegorzR rozmawiales z Rysiem czy darkiem??? bo jak z tym pierwszsy to wiesz...mówiłam ci o nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.06.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Ewa Hebda ja mam porzadnego posadzkarza,ale do tanich nie nalezy...ale jest ok,Daje gwarancje sam z siebie na pismie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts