Teska 03.06.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Maggie Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.06.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 czyżby dziś jakaś robótka przy kompie, czy też czysta rekreacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.06.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Maggie ot tak, piję kawke...zaraz ide ogladnac filnik na dvd "nigdy w życiu" ogladałam juz kiedys w kinie, dzis kupiłam w gazecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 03.06.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Ciekawe, czy ktoś jeszcze tu dzisiaj jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.06.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 chyba juz nie pózno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.06.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 ja jestem ale zaraz planuję zmykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.06.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 ja jeszcze posiedzę - die Pflicht ruft! , Teska, a w której gazecie ten film? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 03.06.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Czyli jednak ktoś jeszcze jest. Pozdrawiam wieczorowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 04.06.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Pierwszy raz udało mi się być pierwsza!! dzień dobry wszystkim w sobotęTeska, Delf dziękuję za namiary na priv na fachowców instalatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.06.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Maggie w Vivie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.06.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Ogólnie witam wszystkich..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 04.06.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 puk, puk jest tam kto?Witam zaloge szczecina.Czy mozna się z Wami kochani wybrac w podróz tym statkiem?Nadmieniam, że ja tą podróz dopiero zaczęlam, ale wsiadlam w porcie o nazwie "dom surowy otwarty" Czy są jeszcze wolne koje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.06.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Witaj Iwonko No jak masz stan surowy otwarty to masz więcej niż ja i jesteś o wiele dalej w tej podróży Napisz coś wiecej o Waszym domku, gdzie budujecie? jaki to projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 04.06.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Chcialabym jeszcze nadmienic, że od jakiegos tygodnia nieustannie sledze zapiski z tego dziennika pokladowego ale ogarnąc te cala wiedze, ktora tutaj spisaliscie to pewnie mi zejdzie chyba z miesiac. Ale nieukrywam, że lektura ciekawa i pasjonujaca. Już teraz wiem, że napewno skorzystam z wielu porad tutaj zawartych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 04.06.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Witaj monka,zanim obejrze sobie twoj domek to tak szybciutko ci odpowiem, ze domek stoi w gminie goleniow. Musze spojrzec w dokumenty bo na te chwile to nawet nie wiem jaki to byl projekt ale pewnie jakis gotowiec z biura projektowego. A gdzie ty planujesz zakotwiczyc na dluzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 04.06.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 monka, własnie znalazlam projet mojego domu i jeżeli Ci to cos mówi to projekt mamy z katalogu Twoje domy a dom to L 08. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.06.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Iwonko nic mi niestety nie mówi nazwa Twojego domku a i nie mogę go znaleźć w necie żeby obejrzeć. Ja buduję w Mierzynie, zaczęliśmy 2 tygodnie temu więc za bardzo nie ma co oglądac w albumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 04.06.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 No własnie monka i to ty jestes w tej lepszej sytuacji odemnie bo sama sobie wybralas domek i wiesz praktycznie o nim wszystko. Ja niestety taki juz kupilam a i ja sama nie mam dostepnych zadnych materialów np. zdjęć projektu, wizualizacji itp. Takim bodzcem, ktory spowodował, że kupilismy ten dom byla zapewne krotsza droga do konca jego budowy i wydeptywanie sciezek w urzedach itp w celu uzyskania pozwolen i innej biurokracji. Moj domek mieści się konkretnie w Rurzycy a pojechalam tam żeby kupic dzialke budowlaną. Ten dom zobaczylam z daleka i coś mnie tknęlo. Juz na drugi dzień wiedzieliśmy z mężem że musi być nasz. Mierzyn monka to tez sliczna okolica, ale ceny dzialek zwalaja z nóg. masz blizej do centrum niz ja. W okolicach Rurzycy dzialkę mozna juz kupic za okolo 20-25 zł za metr2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 04.06.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 A tak wogole to mam pytanie do wszystkich. moze mi ktos podpowie, gdzie znaleźć wirtualny projekt domu L 08. A tak na marginesie to czy jest tam ktoś? hej, hej odezwijcie sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.06.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Już kiedyś szukalam w necie domów z katalogu Twoje domy i nie mogłam znaleźć a wiem że kiedyś się na nie natknęłam przypadkiem. Może łatwiej byłoby go znaleźć poprzez wyszukiwanie architekta który go projektował. ps. w weekendy ruch na naszym wątku nie jest za duży za to w tygodniu możesz tu spotkać wiele osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts