Iwonka i Adaś 04.06.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 dzieki monka za wiesci. Ja, jako majtek pokladowy na tym okręcie musze poznac pewne zasady tego forum, ale jestem dobrej mysli i wierze, że jeszcze nie raz pogadamy, a jak bys sie przez przypadek natkneła na projekt domu L 08 to bede wdzieczna za link.pozdrawiamiwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.06.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Iwonka i Adaś hmm..ja mam na płytce Twoj dom. Poszukam i jak nie wyrzuciłam to dostaniesz A Rurzyca jest ok, tylko fakt kawał drogi i do Szczecina i do Goleniowa..Ja juz mieszkam ponad rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.06.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Iwonka a ogólnie to witaj w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.06.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 http://www.twojdom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 05.06.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Witam wszystkich No tak, tylko czy ktoś tu jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 05.06.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Witam wszystkich serdecznie po dlugiej przerwie U nas niestety brak zmian - czekamy na zatwierdzenie planu zagospodarowania (czyli luty 2006), za to wynajdujemy coraz to nowe projekty i zglupielismy juz do reszty Pozdrawiam nowych budowniczych!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.06.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 witaj Miśki - po przerwie Tesko ... moja droga mieszka mi sie dobrze ... dziekuje mimo ze sie przemeldowałem ... poklikac wole ze "starych smieci" - siła przyzwyczajenia ... chyba ... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 05.06.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Teska, Dzieki za info. Bylam na podanej przez ciebie stronce, jednakze projekty nie sa aktywne. Jest podany mail, wiec moze ta droge sie do nich zwroce o podanie charakterystyki tego domu. Zazdroszcze ci, ze juz mieszkasz. Przedemna chyba dluga droga, bo checi i zapal sa, ale kasa (kredyt) zobaczymy na ile nam starczy. 15 czerwca wstawiaja mi okna i to bedzie pierwszy zakup do mojego domu. Bardzo sie ciesze z tego powodu, bo jak mi zamkna dom (brama i drzwi tez bede za jakąs chwilke) to jakiekolwiek moje klamoty juz bede mogla zostawic w srodku. Powiedz mi Teska w jakiej okolicy Ty mieszkasz? Czyzby w Rurzycy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.06.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Iwonka mieszkam po drugiej stronie...Kościno koło Dołuj....za mierzynem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.06.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Stasiu ale jakoś mało cie widać ...no wiesz gdzie.... czy siedzisz cicho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.06.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Witam wieczorową porą... uffff...w koncu zainstalowałam skype...ale jeszcze nie uzywałam..czy ktos ma ten programik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.06.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 cos znowu z netem sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 05.06.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 dobry wiczor witam po dłuższej nieobecnośc poświeconej zlotowi junaka ale się już poprawie i będe na forum a u mnie nic w temacie budowa ciągły brak papierkologi wezmę lub wypożycze w dzierżawe kałasznikowa lub rkm na tą bandę biuralistów itp kto mi pomoze i wyciągnie spod strzechy w/w sprzet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 05.06.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 kombi Już to kiedyś pisałem, że tekst w księdze apokalipsy (chyba): " I zesłał ich Pan, aby siali zamęt i zniszczenie" na pewno dotyczy urzędników Witam nie chce się wierzyć ale przez 3 dni - od czwartku kiedy przyjechał 3ci tir silki, Boby Budownicze postawiły mi ściany po górną krawędź przyszłych okien. jestem w szoku i na reszcie widać jakie są pomieszczenia i już nam- z małżowiną po głowie chodzą pomysły co gdzie ma być i co zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 05.06.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 witam i widzę że z postępu prac jestes w 7 niebie wierzę że i u mnie też nadejdzie kiedys ta chwila ale to jeszcze nie teraz bo na teraz to tylko patrz post mój wyżej tak mam podnieśone ciśnienie ale wczorajszy relaks zlotowy wynagradza mi te nerwy na tych s.....ów [sory] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.06.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Kombi a konkretnie to z czym masz problem w tej papierkologii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 05.06.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 ano po kolei zgłoszenie całej działki pod zabudowe, uzgodnienie wjazdu na posesje z działką to taka sprawa że w dokum. jest jako m3 ale obecnie użytkowana jako rolnicza i te poj..... przepisy się zmieniły czy co że robią jakies problemy ale ja juz miałem dosc i niech mi to załatwia ten co sie podjął a w duchu i po cichu że w tym roku to chociaz uda mi się wykonac fundamenty [ a mieszkać mam gdzie] he he tyle wolnych miejsc pod mostami żartuje mam gdzie mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 05.06.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 zbigx - a z ekipy jesteś zadowlony? Jak z nimi jesteś dogadany, na samą robociznę, a ty dajesz materiały, czy też robią kompleksowo usługa + zakup i dostawa materiałów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 05.06.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 humor i wesołość mi dziś dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 05.06.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 GrzegorzR ekipa jest okiznają się na robocie, jak trzeba przyśpieszyć to nawet i 8-9 ludków działajestem dogadany na samą robociznę- ja kupuję materiały i zapewniam dowóż- co na palatech to rozładunek katapilar albo HDS = ja, co drobne to onioni zapewniają sobie wszystko oprócz materiałów (narzędzia, szalunki, itp)w razie czego służe namiarami, ekipa jest oki bo liczą też na wykańczanie, ale zycie pokaże czy oni czy też będę brał kogoś innego do poszczególnych prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts