zbigx 05.06.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 a i dodam że wg mnie kupowanie materiałów samemu jest oki, bo dzięki m/innymi formu ludzi ze Szczecina i ich dobrym radom udaje się kupić niektóre materiały naprawdę taniej, tak że nawet mój wykonawca się dziwi że da się po tyle np. piasek znaleźć za owe rady bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 05.06.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 hejka, kombi pisze, ze mu humor dopisuje a ja próbuje przesledzic stronki od poczatku zeby jako tako poznac gupe szczecinska i co widzę Wscieklam sie troche a zarazem zdenerwowalam na test w sprawie okien od partnera (chyba ze strony 298).Do dzisiaj zylam w niewiedzy, bo zamowilismy z mezem okna wlasnie w tej firmie i teraz z przerazeniem bede czekala na 15 czerwca ( w tym dniu mam ustalony montaż) kiedy mnie ten zaszczyt kopnie i okna z partnera okaza sie niewypalem.Wycofac sie juz za poźno bo zaliczka wplacona, ale chyba w tym dniu zamiast do pracy osobiscie pofatyguje sie na budowe i bede ich pilnowac.Albo uprzedze ich telefonicznie i powiem, ze gdybym wczesniej wiedziala, ze maja taka opinie to napewno bym tych okien nie kupila, moze wtedy beda chcieli mnie wyprowadzic z bledu i sie postaraja nie zawalic. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 05.06.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 A tak pozatym to strasznie sie cieszę, ze tu trafilam i mam nadzieje, ze budowanie razem z Wami to bedzie czysta przyjemnosc i o wiele mniej wpadek i stresow.A z moimi oknami to napewno Was poinformuję co z tego wyszło-jezeli oczywiscie chcecie wiedziec.pozdrawiam wszystkichiwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 06.06.2005 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witam wszystkich w poniedziałek,wszyscy w dołkach startowych? Zaczynamy następny tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.06.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 witam poniedziałkowo! cosik sie nie mogłem dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.06.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 zbigx - szlaka jest czarna i się na razie nie kurzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.06.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Iwonka i Adaś - witajcie w Grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.06.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witam, też się nie mogłam dostać ale sposobem jakoś mi się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 06.06.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witam Jak widze to domki rosną zastraszajaco szybko, to pewnie przez te ulewy. Nie mialem coś ostatnio czasu zajrzeć ale chyba nadrobie teraz bo czasu wiecej. Delf kiedy ty sie wprowadzasz bo widze ze twoj domek juz gotowy stoi a te witryny nad garazem rzucaja sie w oczy, kazdy moj znajomy mi to mowi ze tam jet taki domek ze szklem. dzisiaj moje pozwolenie sie uprawomocnilo i kierownik odbiera dziennik budowy wiec od 1 lipca startujemy. Iwonka i Adas Witam niedoszłych klientów, jak czytam to moja oferta przegrała z partnerem, cenowo zawsze tak jest, rozumiem ale niestety mój producent nigdy nie zejdzie do takich cen jakie ma partner ale mam nadzieje ze moze tym razem mnie mile zaskoczą i Wasze okna okazą się ok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Joziu nie jest zle....i jak tam pozałatwiałaś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Iwonka nie martw sie, moze Twoje okna akurat beda ok no i oczywiscie opisz bo moze firma akutar poprawiła sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Bodekku witaj...... jak tam postepy??? parapety sa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 monka też miałam problemy.....ale w koncu sie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 06.06.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Dzień dobry wszystkim w poniedziałek. Witam wszystkich nowych w klubie zapaleńców budowlanych Ja właśnie w ramach owego "zapalenia" lecę zaraz na budowę, umówiona jestem z posadzkarzem, żeby obejrzał sobie i wycenił ewentualnie swoją robotę. Jestem juz po wstępnych rozmowach z hydraulikiem - wstępna wycena (robocizna + cały matriał, łącznie z kotłem) powaliła mnie na kolana 30.000!! Szukam dalej i mam nadzieje, że znajdę kogoś przystępniejszego... ech, nadzieja umiera ostatnia Miłego tygodnia Wam życze i spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 06.06.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witajcie, ale dzisiaj tłum! Ponad 800 użytkowników naraz. Dają coś, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Ewa to co to za instalator?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.06.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Ewa jak tam sprawy dachówkowe? Podjęta decyzja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 06.06.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Z polecenia!! Psia jego nóżka!!! Wycenił wten sposób całość robót - na parterze ogrzewanie podłogowe, na piętrze grzejniki. Tak jak pisałam cena obejmuje zarówno materiał jak i jego robociznę i wcałkowite wyposażenie kotłowni. Szczerze mówiąc to mija pierwsza rozmowa, więc muszę porównać jego ofertę z innymi hydraulikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Ewa zerknij na privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 06.06.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Monka, a guzik!! Ja jak zwykle z każdą decyzją nosze się jak z jajem i zanim podejmę.... to niech to szlag trafi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts