Didi 06.06.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witajcie !Przez kilka dni wcale nie mogłam się połączyć z necikiem i nie mogłam być z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 06.06.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 teska, jestes wielka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.06.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Kochani czy widzicie co sie dzieje z tym forum? mój post wskoczył gdzieś na godzinę 12, a Teska pisała o 14stej Co jest????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 06.06.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Oj nie bądź taka skromna Muszę juz pędzić, zajrzę do Was troszke później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 06.06.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witajcie w poniedziałek Ewa HebdaJa niestety zapaleńcem nie jestem, jezeli chodzi o budowanie. To raczej przymus bo juz dłuzej nie da sie mieszkać na 47 m2 z męzem i 2 dzieci. Tescadzięki za słowa otuchy, ale i tak pozwole sobie do nich zadzwonić i ich postraszyc, że jestem wredna jędza i z oka ich nie spuszczę przy zakładaniu tych okien. bodekku (jezu nie wiem czy dobrze napisałam) wiesz, że gdzieś tam sie doczytałam, że mieszkasz w okolicy Matki Teresy Kalkuty. Wyobraz sobie ze ja tez z tych rejonow pochodze tj. ul Willowa, Stalmacha. A może już tam nie mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 06.06.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 i jeszcze jedno, co trzeba zrobic, żeby sobie strzelić taki emblemacik rozpoznawczy. No bo wiecie blondynka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.06.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Teskakoło 18stej będzie pasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 06.06.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Coś chyba nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 06.06.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witajcie, po przydługiej przerwie w pisaniu! Ale z lekturą jestem na bieżąco Dużo się u Was dzieje, oj, dużo... Widać, że sezon ogrodowo-budowalny w pełni! Tylko pozazdrościć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 06.06.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 nie ma mojego postu czyżbym zaczynała nową stronę?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.06.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Iwonka,Jeśli zdecydowałaś się na partnera, to musisz też zwrócić uwagę na szyby jakie zastosują. Sąsiadowi nie dość, że zrobili fuszerkę, to jeszcze okna (szyby) były nieszczelne (w środku parowały), a ta jakość - pożal się Boże.Ale mam nadzieję, że Ty bedziesz zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 06.06.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witam wszystkich. Cześć Teska - widzielismy Cię wczoraj jak krzątałaś sie po tarasie, ale my tylko na chwilę, a w dodatku trawa była mokra, bo własnie przeszedł spory deszcz więc nie brnelismy się przywitać, ale niniejszym nadrabiam. Obiecaliśmy dziecku sprawdzic jak tam pisklaki sie mają, no i okazało się, że gniazdo puste. Mam nadzieję, że już latają i niestały się czyimś pożywieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.06.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Cześć, Kombi kurczę, ja to mam szczęście, stoje sobie w sobotę na światłach i klne, że sie wszyscy jak much w smole ruszaja, jak zielone sie świeci, no i zostałam na kolejne czerowne światło, a tu nagle, policja na sygnale, a za nią .... ryczące maszyny, raju, przejeżdżały 5 m ode mnie, a jak otworzyłam okno, żeby dzieci sobie popatrzyły, to któryś z motocyklistów zaczął strzelać na wiwat chyba gaźnikiem i włączytło sie kiilka alarmów, a mój młodszy synek sie rozpłakał . A ty gdzie jechałeś? Przed, czy za kamęrą? Najbaredziej podobał mi sie taki jeden na końcu, cały w wojskowym maskowaniu! Suuuper! Iwonka i Adaś no ja swoim zwyczajem, witakm szczególnie ciepło brać z właściwej strony Odry Ja buduję w Pucicach (prawie), ale moi dobrzy znajomi zaraz będą mieszkać w Rurzycy, a w którym konkretnym miejscu macie domek? Ewa , a jaki masz metraż i ile tej podłogówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 06.06.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Monka, czy przypadkiem nie podziwialiście Waszych fundamentów w sobotę wczesnym popołudniem?!!! Przejeżdżalismy koło Twojej działeczki (tak mi się przynajmniej wydaje po zdjęciach ) wracając z wycieczki na naszą... I mąż z zazdrością stwierdzil, że on już by tez tak chciał... Śliczne fundamenciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.06.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 GrzegorzRzaczym zaczęłam budować to też słyszałam, że Darek P.(szwagier pana Rysia M. ) jest lepszy, ale on nadzorował u mnie budowę dachu i wiesz co, był mniej konsekwentny niż Rysio M. i chłopaki wcale się go nie słuchali. A i ja potrafiłam go zapędzić w kozi róg. Dlatego jeśli już wybierasz to wybierz Rysia M. i tylko nie płać zaliczek, a po wykonanym etapie pracy i nie daj sobie zamydlić oczu, że "zrobimy to w poniedziałek" ja mówiłam "to zapłacę w poniedziałek" i....działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 06.06.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witam wszystkich. Cześć Teska - widzielismy Cię wczoraj jak krzątałaś sie po tarasie, ale my tylko na chwilę, a w dodatku trawa była mokra, bo własnie przeszedł spory deszcz więc nie brnelismy się przywitać, ale niniejszym nadrabiam. Obiecaliśmy dziecku sprawdzic jak tam pisklaki sie mają, no i okazało się, że gniazdo puste. Mam nadzieję, że już latają i niestały się czyimś pożywieniem. Piszę jeszcze raz bo mój post wyskoczył gdzieś w środku strony , ciekawe co sie dzisiaj dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 06.06.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witajcie Wszyscy ale dzisiaj duuuużo ludzi na forum Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 06.06.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Jakaś katastrofa dzisiaj z działaniem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 06.06.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 ojej, wstawiło moje posty w sam środek strony i godziny się jakoś poprzestawiały... coś dziwnego się dzieje czyzby przeciążenie serwera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts