koks 06.06.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 GrzegorzR, no właśnie - mnie tez wcisnęło gdzieś w środek! I okazalo się, że posty, które już były, zanim zaczęłam pisać, są daleko za moimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.06.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 podlanczam sie tez z bardzo daleka.ale macie fajnie.tyle zamieszania.ja dalej szukam ekiy do surowego.Pozdrowionka spod Alp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.06.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 witam wszystkich poniedziałkowo późno ale coś z netem się działo kurna czekam na tą kostkę i czekam, zaraz ich opiurkam. od tygodnia miałam mieć podjazdy i co? guzik a w sobotę znowu grzebałam w ziemi dokładając do mini skalniaczka nowe roślinki. zdjęć nie zdążyłam zrobić bo, potem to, już tylko lało. mój synuś wyemigrował na łikend do międzyzdroi na dni kultury japońskiej i paradował po mieście w samych klapkach i hakamie no ale wrócił zadowolony, nauczony sztuki parzenia herbaty (dobrze, że sake nie nauczyli pić ). pozdrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.06.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Krzymia pochwal się na którym lodowcu szusujesz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 06.06.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 witaj delf, toć to rzut beretem do rurzycy. Moj domek stoi praktycznie na samym końcu rurzycy na takim osiedlu, gdzie byc moze za chwile bedzie las domkow. Na razie to domkow jest kilka ale za to stoi las skrzynek do podlączeń elektrycznych.A gdzie twoi znajomi zamieszkają, czyżby w tej rezydencji z granatowym dachem pod lasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.06.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 DIDI ja to raczej SZUFLUJE!!!! Ale sercem z wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.06.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Teska - parapetów dalej niet ale kładą się kafle w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 06.06.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 http://www.wina.zasada.com.pl/img/foto/29_esterlin_millenisme.jpg Przykicałam ..ale bez szkła- o ile się nie pogniewacie ( może być z gwinta ??) Gratulki Józi S składam z okazji Wielkiej Okazji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.06.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Krzymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.06.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Iwonka i Adaś - dobrze napisałaś niestety jeszcze mieszkam ale chyba już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 06.06.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Ktoś ma tu wirusa chyba zaraz sie okaze ze ja wczoraj pisałem. ten post został napisany 13:33 tak dla wiadomosci adminów!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.06.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 ale faktycznie Forum popaprało rozrzuca posty jak chce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 06.06.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 bodekku co narobiles z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.06.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Ktoś ma tu wirusa chyba zaraz sie okaze ze ja wczoraj pisałem. ten post został napisany 13:33 tak dla wiadomosci adminów!!!!!!!!!!!!!!! Paweł nie wczoraj a jutro tu już byłeś, bo Teska była tu o 14stej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.06.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Iwonka Moi znajomi mieszkają też pod sam koniec Rurzycy, ale przed tą wąska ściana lasu, ul. Zielona, chyba Józia jakieś Święto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 06.06.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Teska jest przez cały dzień to sie nie ma co dziwic ze byla tu tez jutro juz dziś; a swoją drogą to moze spisała numery w multilotku na jtrzejszy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.06.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Paweł_ - ja się próbuję połapać kto tu namieszał dlaczego od razu ja a tak po za tym - nie wiem kto, co i kiedy napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 06.06.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Po raz trzeci pisze tesn post!!! Co z tym forum ?! Delf, parter to 100m2 ogrzewania podłogowego, a piętro 60m2 gdzie planujemy kaloryfery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.06.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 no tak administrator nic nie robi, no bo przecież na pół godziny samo się naprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 06.06.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Ja juz chyba łapię; pewnie w sejmie przeszedł projekt LPRu o zmianie czasu na zimowy. I sie zrobił bałagan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts