Józia S. 06.06.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Ziaba, kochana, dziękuję. Przeszłam do elitarnej grupy - Elity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.06.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 JóziaSno jak to - to Ty nie wiesz? To kto ma wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.06.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 No widzisz Józia, trochę pokręcic głową i....... Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.06.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Józia - gratulacje ELITO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 06.06.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Didi, no teraz to już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 06.06.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witam Iwonka i Adas Witam niedoszłych klientów, jak czytam to moja oferta przegrała z partnerem, cenowo zawsze tak jest, rozumiem ale niestety mój producent nigdy nie zejdzie do takich cen jakie ma partner ale mam nadzieje ze moze tym razem mnie mile zaskoczą i Wasze okna okazą się ok. Pozdrawiam W koncu moze sie uda mi cokolwiek wyslac. Takiego posta napisalam i cosik sie stalo, ze chyba necik sie wysypal. Zaczne jeszcze raz. Witam Pawła_ i jego okna, musze powiedziec, ze te okienka to do dzisiaj mi sie snia po nocach i dlugo z mezem radzilismy co tu zrobic, zeby je miec. ale po burzy mozgu, doszlismy do wniosku, ze niestety nas na nie nie stac i musielismy odpuscic. Ale polecam, jezeli ktos ma troche wiecej kasiorki to koniecznie niech sprawdzi oferte Majewskiego. Istne cudo. A na najlepszego profesjonaliste w dziedzinie okien tez moge dac namiary w szczecinie. Ja musialam sie zadowlic substytutem o nazwie firmy partner (nie mylic z Partner-S) i modle sie teraz, zeby nie dali ciala. Czynnik ekonomiczny byl w tym wyborze najwazniejszy a takze termin montazu (mam nadzieje, że realny ten 15). Tak wiec po 15 zapraszam do siebie do rurzycy gdyby Pan mial ochotke rzucic na nie fachowym okiem. pozdrawiam Iwona-nowa forumowiczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 06.06.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 sluchajcie, a od czego jest ten pan Pańko bo jakos nie moge doczytac. widac, ze to moj rejon, wiec moze i ja moglabym skorzystac z jego uslug, jak jest taki dobry fachowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.06.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 sluchajcie, a od czego jest ten pan Pańko bo jakos nie moge doczytac. widac, ze to moj rejon, wiec moze i ja moglabym skorzystac z jego uslug, jak jest taki dobry fachowiec P. Pańka sprzedaje i montuje Buderusa i naprawdę polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.06.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Didi - jak zwykle na posterunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.06.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Bodekku jeśli tylko necik mi na to pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.06.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 taaaaaaaaaak ale dzisiaj faktycznie był dramat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 06.06.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Didi jezusiczku, a co to ten buderus. zanim sie otrzaskam z fachowymi nazwami to troche potrwa, prosze jasniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 06.06.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Delfiku, dziękuję za zaproszenie! Chętnie skorzystam ale chyba niestety dopiero jak zakończę rok akademicki, bo chwilowo tak mnie wszyscy gonią (i studenci i promotor), że nie mam czasu na sen, a w domu wszystko leży odłogiem... Jedyną "dowoloną" rozrywką jest krótka wycieczka na działkę... Jaki ten świat (obecnych i przyszłych budujących ) jest mały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 06.06.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 No witam wszystkich właśnie leją nam posadzke na rurki wykonane przez p. Pańke ciekawe jak będą działać pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 06.06.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Monka, i dojechał betonik? To teraz będziemy podziwiać postępy i zazdrościć przejeźdżając... a na pewno będzie to w miarę regularnie, bo (średnio raz w tygoniu) wracamy Topolową z działki do domu... JóziaS., gratulacje! Jak tam efekty diety, bo też bym coś zaczęła...tylko jeszcze nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.06.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Koks no pewnie że dojechał Z tymi postępami to nie będzie tak spektakularnie, bo robimy własnymi siłami na razie, więc to trochę potrwa. Zamierzamy w tym roku zrobić stan surowy, jak kasa oczywiście pozwoli Jak się postaracie to nas pewnie prześcigniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 06.06.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 hi,hi, Monka, na to, że Was prześcigniemy nie masz co liczyć! Nawet nie zlożyliśmy jeszcze wniosku o warunki zabudowy, a media dalej w proszku: szykujemy się na jutro na podpisywanie umowy z ZE i wpłate pierwszej raty. Aż wstyd, że to wszystko tyle u nas trwa, ale ja od miesięcy jestem urobiona po łokcie w pracy, mąż takoż i jeszcze ostatnio zaliczył potężną anginę z antybiotykami w ogromniastych tabletach i z tygodniowym leżakowaniem w domu... Tak czy inaczej: będziem podziwiać Waszą budowę i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 06.06.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Didi,Delf, dzieki za rekomendacje i wszelkie uwagi o niezawodnym p.Pańce, jesli taki wstydliwy, to chyba nie powinien czytac forumm , bo by sie zarumienił! Iwonka i Adaś, Buderus to nazwa kotłów gazowych , a właściwie firmy, która je produkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 06.06.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 DELF ano zamykałem kolumnę karetką i jako ostatni jechałem więc troszeczkę to trwało ale za rok będzie powtórka hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.06.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 amo - cześć - dawno cię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts