amo 07.06.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 no jakby zrobili pierwsze to musiałyby zalać ich... wody Odry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.06.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 mam nadzieje, że wszytsko będzie Ok, a jak nie, to odnajde osobe, która ich tu poleciła i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.06.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 jak to dobrze, że to nie ja ich polecałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 07.06.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 uff, ja też nie polecałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.06.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 he, he, ale jak sie cos niedobrego wydarzy, to ze złości i na ciebie znajde haka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 07.06.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 a mówiła mi mama, nigdy się nie wtrącaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.06.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 amo - złote słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.06.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Oj tam, czasami trzeba sie trochę powtrącać - żebym was tu nie wystraszyła chłopcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.06.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 no dobra - już się nie boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 07.06.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Kurtka, dawno nikt o mnie nie mówił chłopiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.06.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 amo - coś ci się przypomniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 07.06.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ach, czuć już że latka lecą ale ogólnie jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.06.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.06.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 ja się dalej czuję "forever young" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 07.06.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Bo z Tobą jest SZMOC- rycerzu Jadi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 07.06.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 musze wybrać się na SW, bo skończą grać , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 07.06.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Witajcie Kochani, No prosze, mnie dzisiaj od rana niet a tu jak w ulu. Ewa i Didi -dzieki za informacje w sprawie buderusa. Mój slubny to sie ze mnie nabija bo ja mu zdaje relacje no i oczywiscie nadmienilam o panu Pańko a on skubany mi mówi, że jest juz z nim po rozmowach i czeka na wycene. Ja tu w pelni zaangazowana w budowe, i tez chce cos z siebie dac a on taki wredny i wogole mnie nie wtajemnicza w sprawy budowy. Chyba sie na niego obraze. Ciekawe jak to jest u Was dziewczyny w domu. Czy codziennie wymieniacie ze swoim slubnym informacje co, gdzie, kiedy. U mnie to jest tak, że jak go nie zapytam to niewiem nic nie wiem. No ale Wy tu dzisiaj od rana gadu, gadu a ja w tą "słoneczną" pogode od rana bylam na budowie. Byl gosciu od schodow. Czy znacie schody z firmy marchewka? Gościu był, obmierzył i zobaczymy na ile wycenią. Schody maja bajeczne a ile kosztują to zobacze. Mam nadzieję, że to niue będzie suma z kosmosu. Mieliście juz jakiś doświadczenia z firmą pana marchewki? Do Pawla_ - w pospiechu sie przejezyczylam, ale mialam oczywiscie na mysli okna Milewskiego a nie Majewskiego jak we wczorajszym poscie. Didi odczytala moja wiadomosc? Jak tam kiedy sie spotkamy? pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 07.06.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Iwonka i Adaś, nie ma sprawy, polecam sie na przyszłość A co do wymiany informacji, to ja mogę z moim ślubnym pogadać tylko w wekendy, bo ja siedzę w Szczecinie, a on pracuje w Gorzowie, więc nie przejmuj się - nie tylko u Ciebie przekaz informacji szwankuje A tak na marginesie, to jakby ktoś chciał swoją pociechę poduczyć angielskiego to polecam nieskromnie swoje usługi. Jeśli jakieś pytanka by były "we wtem temacie" to zapraszam na priva. I zupełnie z innej beczki, kto do pioruna zamawiał taką pogode??? U mnie miała jutro być więźba na budowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 07.06.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 pewnie już sobie wszyscy poszli ale nic to, jak mawiał pan Wołodyjowski i tak swoje napiszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 07.06.2005 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ulanka, jak miło mieć siostrę w nieszczęściu ; mój już wyzdrowiał, mam nadzieję, ze Twój też! Nasza umowa z ZE tez jeszcze czeka, ale planujemy zająć się nią już jutro Drżyj Zakładzie Energetyczny! Józia S., ale Ci zazdroszczę spadku wagi! U mnie dziwnie: im więcej pracy, tym większa waga a tu bikini czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts