agniesia 09.06.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 poczytajcie: http://info.onet.pl/1110638,11,item.html Teska - na wszelki wypadek poprawilam swoja wiadomosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 09.06.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Dziwne to, a im wolno robic z nas balony? Wodzic za nos i narażać na koszty? Jedyną bronią jest tu informacja - gdyby nie media dzisiaj (oczywiście, jak wszędzie są wyjątki) wiele afer dalej by się tkało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.06.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 09.06.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 to jeszcze napisz z czego tak chichrasz jak sie wykapie to przeczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 09.06.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Klaus, wysyłam ci telefon do pana z nadzoru budowlanego na priv. Teska ma rację z tym niepodawaniem namiarów na ogólnym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.06.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Jeszcze mi żaden z fachowców nie powiedział nie, gdy pytałam, czy mogę podać na forum jego namiarki , Teska, a może te Twój ma coś na sumieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 09.06.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 No własnie, bo tu chodziło o podawanie mamiarów bez zgody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.06.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 nie...chodzi o to ze nie wolno podawac publicznie imienia i nazwiska i nr telefonu bez zgody zainteresowanego. Zauwazcie ze na forum jest priv na takie wiadomosci. Moj??? a kto go tam wie. Ale ja np nie chciałabym widziec gdzies swojego nazwiska i tel .Chyba raczej zadne z was by nie chciało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 09.06.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Tylko, że rozmawiamy tu o przypadkach skrajnych, typu pani K. nie ogarniająca swojje pracy, niekompetentna i do tego nieprzyjemna; nikt tu nie umieszcza nazwiska osoby, która zrobiła za wysoka wycenę na robociznę, czy krzywo uśmiechnęła sie do inwestora. Jest to danie upustu własnej bezsilności wobec arogancji urzędników i innych typów spod ciemnej gwiazdy - tylko to nam zostaje, no jeszcze mozna komus podbic oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.06.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 delf ja to rozumiem. Ale mimo wszystko nie wolno.Bo gdyby teraz ta pani....wymieniona wyzej to przeczytała...miałaby duze pole do popisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.06.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 ech pryskałam dzis tuje Tapsinem......jak nie nie cierpie grzebac sie w ziemi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.06.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 agniesia odczekaj ten tydzien i daj jej porzadnego kopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.06.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Amo - gratulki Teska - a po co psikałaś jeśli wolno spytać? oj nie gadaj, że nie lubisz, w końcu po to się budowałaś żeby być bliżej natury no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.06.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Didi - ja też jestem szczęśliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.06.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 amo - trzeba polać aby się nie rozeschły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 09.06.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Witajcie! Straszne rzeczy piszecie o tym niepodawaniu nazwisk i numerów! A ja już gdzieś podałam i teraz chyba zmienię treść wiadomości...tylko jak szukam i szukam i nie wiem, jak to się robi! co zrobić, żeby zmienić treść postu napiszcie, please! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 09.06.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Bodekku, a ja w pierwszej chwili myślałam, że Twój nowy nick, to oko Saurona z Władcy Pierścieni A tu proszę - forum mnie uświadomiło, że to Star Wars! Człowiek ciągle się uczy czegoś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.06.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 koks - ja też się o tym dowiedziałem, a zmieniłem obrazek bo mój wcięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 09.06.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Bodekku, coś nam to forum ostatnio szwankuje albo znikają strony, albo giną nicki albo czas wysyłania wiadomości się nie zgadza...czyżby moderatorzy już mieli wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 09.06.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Bo ich wymienimy z nazwiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts