Teska 13.06.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 delfik jak chcesz posypac ziemia na wierzch to po co kopac??? te które uschły juz nie wyrosną, jak zaczniesz kpoac to nowe chwasty sie nasieją...syp ziemie i sadz trawke. Jak spryskasz to uschna ale za jakis czas pojawia sie nowe chwasciorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.06.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Paweł natomiast jest taka chemia gdzie popryskasz to przez 2 lata nic nie urosnie.Srodek taki to Herbidum.Nic nie rosnie, ale pamietaj nic wogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.06.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 witam urlopowo! życie jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.06.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Teska - ja mam jeszcze troche czasu ale namiary na tę szkółkę bedą mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.06.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Doraźnie można skosić kosą (taką od kostuchy ) Moja droga, mamy XXI wiek - ja uzywam kosy spalinowej U mnie na chwastowisku - póki co - zalegają gdzieniegdzie kamienie, gruz i kto wie jakie jeszcze niezidentyfikowane obiekty leżące (NOL). Szkoda spalinówki, można uszkodzić. A po roundapie faktycznie chwast odrośnie, bo to działa na zielone części roślin - tylko tych, co już rosną. Więc samo spryskanie sprawy nie załatwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 13.06.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Witam wszystkich Czy ktoś z Was ma kocioł kondensacyjny firmy Brotje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 13.06.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Witajcie z wieczora Czyli wychodzi na to, że mam nic z moimi chwastami nie robić? No! I to lubię! Paweł, kiedy ty w końcu zaczniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.06.2005 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Czupurek czy ta twoja ekipa jest na miejscu?? czy gdzies wyjechali bo sie chyba zaraz wybiore do dołuj?? nie odpisałam bo, już mnie w pracce niebyło. i co wybrałeś się? a tak na początek pozdrawiam wszystkich wtorkowo i słonecznie. miejmy nadzieję, że nie będzie niespodzianek takich jak wczoraj miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.06.2005 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 wychodzi na to, że jestem pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.06.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Witajcie! druga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.06.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Witam! Wreszcie jest ciepło i słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.06.2005 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Monka, gdzie to cieplo, ja wylazlam spod dwoch kolder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.06.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Agniesia jak to gdzie w Szczecinie! A co u Ciebie nie ma słonka? Kurcze ja też śpię w piżamie zimowej i skarpetkach no ale może wreszcie się ociepli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 14.06.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Dzień Dobry, czupurku, jestes wielka, aż milo popatrzec za oknem takie sloneczko. U mnie na termomoetrze 29 stopni (w słońcu). Chyba twoja przepowiednia sie sprawdzila. Didi, a Ty na wczasach bo nas nie odwiedzasz na kompie. W sobote, jestem umowiona na przeoranie mojej dzialki z Donkiem. Przyjedziesz do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 14.06.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 agniesia, monka jak tak mozna, czerwiec a wy w skarpetkach i podwojnej koldrze?A Wasi panowie to gdzie na wczasach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.06.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Iwonka pan jest tam gdzie trzeba ale muszę się jakoś zabezpieczyć jak wspólną kołdrę w nocy ściągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 14.06.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 monka, my mamy wspolne łożko, ale koldre to kazdy ma swoja a co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 14.06.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Witam wszystkich Czy ktoś z Was ma kocioł kondensacyjny firmy Brotje? Ja się przymierzam do tego kotła, ale to jeszcze trochę czasu, ale powiem Ci że je bardzo chwalą, podobno za rewelacyjny palnik (cichy, niazniszczalny) mój wykonawca stanu surowego zakłada te kotły, (jest licencjonowanym dystrybutorem-serwisantem), jak zechcesz to Ci dam namiary, niech Ci zrobi ofertę, to nic nie kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 14.06.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Polećcie jakiegoś sprawdzonego elektryka, który Wam robił kabelki, a najlepiej z ceną za punkt na jaką się utargowaliściepozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.06.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Witajcie we wtorek, fajne słoneczko, a tu tyle roboty dzisiaj, ech! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts