czupurek 16.06.2005 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 witam czwartkowo piknie słonko świeci. dostałam od kumpelki 2 krzaczki bukszpanów, no to teraz będę sadzić, ciąć i sadzić. Teska - masz tych ton trochę nie powiem. jak zostanie ci trochę nie wyrzucaj, wezmę. Zdzich nie ma walca pożyczał od sąsiada. Józia - ty piromanko. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.06.2005 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Czupurek chyba mi zostanie..z tego rozpędu wziełam chyba za duzo... ale za ten humusik płaciłam 105 zł za wywrotkę( 12 czy 13 ton) 25 zł łapa, i 80 zł transporcik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.06.2005 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Witajcie juz panowie u mnie kopią.....jak narazie bardzo fajne chłopaki są.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.06.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Czupurek a ten sasiad to pozyczyłby tego walca??? jak panowie rozruca mi ziemie chce ja wyrównac coby trawka była bez górków i pagórków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.06.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Teska - gadaj przez Zdzicha. ja od sąsiada już nic nie pożyczam, raz mi odmówił, dla mnie w tym momencie wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.06.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 a z tą ziemią to, sorki ale jakoś wydawało mi się, że pisałaś o załatwieniu. kupić to, nie kupię, nie opłaca mi się bo taka ilość jaka jest mi na rabatę z przodu potrzebna to, sobie "załatwię" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.06.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Teska - tp znowu ja. ty walcem nic nie wyrównasz, on jest do ugniatania ziemi. na ostatnim etapie to, się równa grabiami, a potem np. długą na 2m dechą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.06.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Czupurek ja sobie załatwiłam..ziemia gratis...ale transport i załadunek kosztują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.06.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Czupurek albo taką paleta ciagniona na sznurku???? hmm musze rozgladnąc sie za dechą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.06.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 ale na rabate to pewnie ze lepiej gdzies załatwic:) jak zostanie to sie odezwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.06.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Teska - rozumiem. a decha, jak decha tylko jeszcze trzeba znaleźć kogoś na ten drugi koniec sznurka tak zrobiłam wcześniej. były mi potrzebne 3 małe przyczepki ziemi, no to sobie przywiozłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.06.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 16.06.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Ale spadliśmy Czupurek czy ta ekipa od ciebie robila też twoj dach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 16.06.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Acha,miałam się wam jeszcze pochwalić, że mam już kupca na mój domek. Znaleziony pocztą pantoffową, tzn. nie było do tej pory ogłoszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.06.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Paweł - nie, nie robiła. chciałam ci ja mieć prawdziwych dekarzy i miałam - pożal się boże. jak ich wywaliłam na zbity...... to, majstry moje poprawiały - oczywiście za dopłatą. a tak poważnie, to nie wiem, ale wydaje mi się, że na niektórych budowach robili, ale lepiej zapytaj u źródła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 16.06.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Witajcie! Józia S. - no to wszystko zgodnie z planem Ty to masz SUPER!!!!miałaś zadzwonić!!!! a u mnie kuuuuuuppppppaaaaaa!!!!! kupiłam auto i muszę pozbyć się drugiego... bo jak nie ...... to masakra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 16.06.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 oj, oj, jak nisko spadliśmy! nie mogłam znaleźć naszej grupy... Monka, widzieliśmy, że przywieźli Ci bloczki fundamentowe! Przed nami nic się nie ukryje! Pytanie do wszystkich: dokąd trzeba zgłosić budowę tymczasowego ogrodzenia od strony drogi i ile odczekać? czy nawet kiedy jesteśmy współwłaścicielami drogi, to też musimy zgłaszać? i czy w ogóle kilka słupków i taśma ostrzegawcza to już jest ogrodzenie Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 16.06.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Czupurek, wielkie dzięki za namiary na odpowiedni dział w ZE! Już podpisaliśmy umowę i teraz czekamy na rozbudowę sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 17.06.2005 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 witam piąteczkowo łikendzik za pasem juhuuuuuu jako że mój pupil skończył w lutym przedszkole psie, teraz się trochę pozbierałam i od niedzieli będę jeżdzić na pt - i kolejny dzionek wypada z kalendarza leniuchowania ach i kurna mam mrówki w ogrodzie. jakieś czarne zarazy i podziemne. jak niechcąco odgarnęłam dziwnie spulchnioną ziemię to, oczom ukazał się obrzydliwy widok - mnóstwo, mnóstwo biegających w pośpiechu owadów. potraktowałam je wrzątkiem, ale potem zauważyłam, że tych kryjówek to, te cwaniary mają więcej. jadę dziś po jakąś trutkę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 17.06.2005 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Pytanie do wszystkich: dokąd trzeba zgłosić budowę tymczasowego ogrodzenia od strony drogi i ile odczekać? czy nawet kiedy jesteśmy współwłaścicielami drogi, to też musimy zgłaszać? i czy w ogóle kilka słupków i taśma ostrzegawcza to już jest ogrodzenie Pozdrawiam M. tymczasowe nie podlega zgłoszeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts