Teska 20.06.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 czupurek n tak rosną powykrecane...jak przy jakiejs chorobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 20.06.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Dzięki dziewczyny za informacje. Jeszcze potrzebuję namiar na geologa. Ktoś z was kiedyś robił badania pod oczyszczalnię za bodajże 300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.06.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Dzięki dziewczyny za informacje. Jeszcze potrzebuję namiar na geologa. Ktoś z was kiedyś robił badania pod oczyszczalnię za bodajże 300 zł. ja potrzebowałem projekt zagospodarowania działki, dokumentację techniczną oczyszczalni i 30 dni oczekiwania na rozpoczęcie prac. Ale to na drugim końcu początku Odry . PS. Mam nadzieję, że te moje bbbbeeeeeeeee nie dopłynie do morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.06.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Paweł ale mnie nastraszyłeś!!!! Jejku, chyba bym sie załamamła, jakby do mnie wleźli - ale i tak mnie przeraziłeś,możesz jakieś szczegóły na priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 20.06.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Szczegóły?? hmm ... Niestety nie wiem kto to był Ale tak całkiem serio to ja sie troszke zestresowalem bo wiedzialem ze do mnie włazą ale myslałem ze to jakieś chlopki, a tu sie okazuje ze oni profesjonalnie przygotowani byli na wlamanie do mojego znajomego. Najbardziej to mu szkoda tych drzwi bo wylamali w nich łomem duzy kawalek przy zamku . Jak nie masz jeszcze alarmu to pomyśl nad tym bo szkoda. Pozdrawiam sąsiadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.06.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Szczegóły?? hmm ... Niestety nie wiem kto to był jak to nie wiesz? mam ochronę, ale i tak sie zestresowałam. Co do chabaziów, to faktycznie ,asz niezłe, ja swoje wykosiłam własnie taka kosą z ostrzem. Próbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 20.06.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 No próbowałem i mam pierwsze odciski z załomia ale jak to skosze to i tak nie wiem co dalej Delf z czego masz postawiony domek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.06.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 No próbowałem i mam pierwsze odciski z załomia ale jak to skosze to i tak nie wiem co dalej zbuduj dom Delf z czego masz postawiony domek?? suporeks z Rurki (zostało mi z 200 sztuk, odstapie w b.dobrej cenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 20.06.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 No taki mam zamiar (zbudować dom....) A wiesz ze z tym BK pomysle bo jeszcze nie zdecydowalem z czego zaczniemy budowac, choć słyszałem o rurce złe opinie od wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.06.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Daj spokój, jak to złe opinie, pół Polski jest z tego zbudowane, a oni: złe opinie. Nie wiem, ale jak słysze takie rzeczy, to sie wkurzam, bo co chwilę ktoś stwierdza, że jedno, czy drugie jest złe, w zależności od aktualnej opcji wykonawcy. Trzeba mieć własny pogląd na sprawę. Mi jest wszytsko jedno z czego bedziesz budował, ale może warto skonsultowac się z użytkownikami tudzież innymi miarodajnymi w tej sprawie osobami. Ech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 20.06.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 No właśnie dla tego dopytuje, dokladnie to chodzi mi o trzymanie wymiaru bo w tym sęk że wybierając BK na klej chce mieć warstwe kleju jak w normie a nie tak jak u mojego sąsiada na zaprawe bo bloczki nie trzymały wymiaru. Podobno to było 2 lata temu i juz porawili jakośc ale teraz mam jakiś uraz, choć pewnie o wszystkim i tak zdecyduje cena. Macie namiar na jakiegoś producenta w okolicy stropów teriva 1 bis?? njabliższego znalazłem w ostrowie wlkp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.06.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 witajcie urlopowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.06.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Teska - przypominam się o namiarki na tę szkółkę za Wolinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.06.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Bodekku zerknij na privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.06.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Paweł co za bzdury ci opowiadają....ech...wiekszosc ma zbudowane z bk i jest ok. na klej tez sa k i TRZYMAJA WYMIARY a fachowcy??? nie słuchaj, popytaj tych którzy budowali...zgadzam sie z delfikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.06.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Teska - przypominam się o namiarki na tę szkółkę za Wolinem Teska to ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.06.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Monka zerknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.06.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 amo dzięki za i zapraszam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.06.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 dzięki Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.06.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts