delf 21.06.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Poza tym, Paweł zapewniam, że bedziesz miał jeszcze nie raz okazje, do martwienia sie o nierówności, na tym tlr niróeności bloczków, to wybacz moje słowa, pryszcz. Naprawdę nierówności będa istotne przy tynkach, posadzkach - poza tym, z zewnatrz wszytsko przykryjesz ociepleniem niwelujac nierówności. Mysle, że problemem jest przypilnowanie fachgowców niż zastosowana technologia i materiał (o ile o czywiscie nie jest to 54 gatunek z odzysku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 21.06.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 No i tak jak powiedzialem zadecyduje cena pewnie, i się okazuje ze ten z rurki jest sporo tanszy od solbetu, no i dostępność. Zobaczymy wezme pewnie ten pióro wpust z rurki a jak mi pomurują krzywo to . Jade dzisiaj znowu pobzyczeć kosą bo jutro jest zebranie towarzystwa budowy wodociągu i wstyd ze mam takie chwasciory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.06.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 No. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.06.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Paweł ja tez chce kupować BK z Rurki daj znać gdzie dostaniejsz najniższą cenę.Z tych hurtowni gdzie ja się pytałam najtaniej było w Budohurcie ze Stargardu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 21.06.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 a właśnie że istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 ech....istnieją, istnieją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 amo panowie dzis stwierdzili ze goraco i oni sobie rezygnują....hahaha chcieli pieniadze za nieskonczoną robotę.....i jeszce wiedcie co??? chcieli zebym ich odwiozła autem.....łomatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 GrzegorzR no wiesz...czekam sasiedzie i czekam na te ziemie ale 4 wywrotki wezmie drugi sasiad bo mi za duzo jest pospieszyłam sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 21.06.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Miałem przed chwilą wizytę przedstawiciela z apastrip i zainteresował mnie silką, jest odziwo tańsza od BK z rurki. Co o tym myslicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Iwonka ja mam osobowego peugeota, wiec raczej wiekszy jakis.....chociaz oni przywoza jak sie kupuje na 1000 zł w cenie. ja chciałam zakupic swierk itp...tuje sa po 8 zł....ale w sierpniu beda miały około 60 cm. priv zerknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 amo na Orła Białego Abra sa ok. nie polecam w zadnym wypadu facetów z żółkiewskiego, no chyba ze chcesz miec jakies tam kłopoty w razie reklamacji,dostawy itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.06.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 No widzę, że tematy jak najbardziej ogrodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.06.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Miałem przed chwilą wizytę przedstawiciela z apastrip i zainteresował mnie silką, jest odziwo tańsza od BK z rurki. Co o tym myslicie?? mówisz o cenie za bloczek czy za m2 ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 21.06.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Paweł - ja właśnie kończę stan surowy z silki, polecam, równo, czysto, tylko twarde ale to może i lepiej (a tym bardziej, że to nie moje zmartwienie tylko wykonawcy), polecam, jak chcesz to podjedź i zobacz Napiszczie kogo polecicie do sprzedania i założenia bramygarażowej (Wiśniowski lub Krispol) - oczywiście jak zwykle: dobrze, tanio, rabacik, szybko, z dobrą obsługą gwarancyjuną i po, i tak dalej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.06.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Napiszczie kogo polecicie do sprzedania i założenia bramygarażowej (Wiśniowski lub Krispol) - oczywiście jak zwykle: dobrze, tanio, rabacik, szybko, z dobrą obsługą gwarancyjuną i po, i tak dalej..... ja mam Krispol ze Spina - OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.06.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Kontrola sanepidu w szkolnej stołówce... - Co to jest to zielone i pomarańczowe? Pani ze stołówki: - Zielony jest metaforą - trudne słowo - szyneczki z Constaru, a pomarańczowy jest alegorią - jeszcze trudniejsze słowo - barszczyku ukraińskiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 21.06.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Napiszczie kogo polecicie do sprzedania i założenia bramygarażowej (Wiśniowski lub Krispol) - oczywiście jak zwykle: dobrze, tanio, rabacik, szybko, z dobrą obsługą gwarancyjuną i po, i tak dalej..... ja mam Krispol ze Spina - OK A jakiś namiar? please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 21.06.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 maksiu ty to zawsze sie doczytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.06.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 A jakiś namiar? please Maja strone internetową: Spin: http://www.spin.szczecin.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.06.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 maksiu ty to zawsze sie doczytasz no to w koncu jak jest, za bloczek tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts