Teska 04.10.2003 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2003 Bedi natomiast co do Twoich drzwi- musisz je jakos zakonserwowac po nie daj Boze po dwóch latach beda wypaczone.Call słynie z tego niestety był artykuł w ładnym domu bodajze w zeszłym roku w lipcu ( poszperam to podam jaki to numer) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 04.10.2003 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2003 Może i palnę coś teraz, ale z moich badań językoznawczych z dziedziny semantyki wyrazu oraz dialektologii , to fajermury nie są tymi ściankami, o których mowa... moi górole twierdzą, że to ściany szczytowe... ... ogólnie rzecz biorąc - ktoś tu kręci ... albo inaczej... należy sobie zadać pytanie: kto za tym stoi!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 04.10.2003 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2003 WITAM FORUMOWICZOW Z ZACHPOM. Przeprosiny dla Wszystkich za nerwosol ktory sie pietrzy ostatniow mych zylach wiadomo B U D O W A (1-sza i ostatnia) Saczy mi sie woda w posadzce kanalu sam. ktory mam w stanie surowym i czy na tym etapie mozna to zabezpieczyc przed dostawaniem sie wody do kanalu? Jak wytepic muszki owocowki , bo na tesciowa mam patent :jak zaczyna zalazic mi za skore to delikatnie proponuje piwko do ktorego dolewam 50-tke czegos mocniejszego i zawsze idzie wczesnie spac !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 04.10.2003 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2003 Z ciekawostek znalazlem sklep w ktorym Cement-25kg kosztuje 6.8zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 04.10.2003 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2003 ... jestem szoknięty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.10.2003 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2003 Staszek, co Cię tak szoknęło?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.10.2003 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2003 witam brać budowlaną sobotnim wieczorkiem, oj dziś miałem owocny dzień, szczegóły w dzienniku budowy w poniedziałekcoś mało nas tu dziś, zwarzyszy na pogodępozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 05.10.2003 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 Stasiek jak masz taniej to sie podziel ja dopiero zaczynam wiec dla mnie ta cena jest super A jak masz taniej to za info przewioze cie motorem 300km/h HE-he Pozdrawiam Maksa ktory zabral 1 glos A teraz moze cos na moj zab--------tzn. KANAL SAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.10.2003 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 Pozdrawiam rankiem w niedzielę....hihihi czy ktoś dzisiaj tutaj bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.10.2003 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 Teska: jestem... jakze bym mogl sie nie wpisac na forum w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.10.2003 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 tylko My a reszat albo na grzybkach, albo spi, albo na budowach....ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jmar 05.10.2003 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 A ja dzisiaj juz po grzybkach i po pilnowaniu budowy . Nalezy sie pokazac w domku no i sprawdzic co tam slychac w wielkim swiecie. Wlasnie skonczylem stawiac wiezbe dachowa i od przyszlego tygodnia kryje dach. Wrescie domek zaczyna nabierac ksztaltu. HE HE Pozdrawiam wszystkich budujacych Jmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.10.2003 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 heheh Imar a gdzie budujesz?? zapomniałam czy tak dawno Cię nie było?? i jak grzybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 05.10.2003 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 ... hihi, te sposoby na teściową... Mariusz, cena za cement - niczego sobie! Ja za pojedyncze worki portlandzkiego placilem ok. 8,25 zł. A jak na palecie, to wyszło 6,84... tyle, że to był hutniczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 05.10.2003 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 nie wiem czy moge dołączyc czy zechcecie mnie przyjąc wlasnie nabylismy działke i mamy zamiar sie budować.cytajac wasze wypowiedzi sadze że moge liczyc na waszą pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.10.2003 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 Iwona witam oficjalnie w naszej wesołej gromadce każdy sensowny człowiek jest tu mile witamy.Napisz cos wiecej, gdzie działka, jaki projekt na oku itd.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 05.10.2003 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 dzialka na wsi 1463m okolice Banie -Piaseczno na oku projekt a muratora "nieduży" D33 szukam kogos kto byc moze stawiał ten dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 05.10.2003 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 Stasiek a ten c.portlandzki to co to za rarytas???? A zreszta sprzedawca zaproponowal mi 250PLN za tone!!(min.5ton) Ale nie oto chodzi teraz szukam HYDRAULIKA HYDRAULIKA HYDRAULIKA Chodzi o kanalizacje konkretnie rozprowadzenia 160,110 ??? WITAM NOWYCH ZEGNAM STARYCH FORUMOWICZOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.10.2003 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Witam wszystkich forumowiczów, zarówno tych z większym stażem jak i tych zupełnie nowychpozdrawiam życząc owocnego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 06.10.2003 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Witam z rana, Maksiu jak zwykle z rana podpisał listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts