bodekku 24.06.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Sylwia B - witaj w grupie co do budyneczku to może coś będzie w warunkach zabudowy jeżeli takowe dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.06.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Witajcie wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.06.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Sylwia Witaj w grupie strasznie wąska naprawde ta działka.Gienie budować bedzie JóziaS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.06.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Iwonka tak pomyslałam ze moze byśmy sie wybrały w przyszłym tygodniu do tej szkółki- gdzies pod koniec? Daj znac jak cos...czy pasuje czy wolisz pozniej. Ja sobie zrobiłam spis tego co chce kupic, o rany ale tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.06.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Witajcie dzieki Bodek, ale... no wlasnie kolejna wpadka, geodeta mial byc w sobote i bedzie dopiero w poniedzialek, jeszcze nie zaczal a juz sie zmeczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.06.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 co jest z tymi ludzmi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 24.06.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Dzięki za odpowiedzi A co myślicie o cenie za działeczkę? Bo na początku wydawała mi się atrakcyjna... Ale tak się zastanawiam i myslę, że po prostu nikt nie chciał takiej anorektycznej działki A może coś wiecie o niedrogich działkach w okolicy Szczecina. Szczerze mówiąc mam już dość szukania działki. No ale działka będzie podstawą wymarzonego domku więc musi być ... no nie wiem sama ...fajna musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.06.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Sylwia B najpierw określ okolicę lub dzielnicę a potem jedź tam i pytaj wszystkich dookoła to czasami pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.06.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Sylwia dokładnie tak jak mówi Bodek no i co znaczy tania??? jaka kwota i jaka działka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 24.06.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Jak tylko mogę staram się jeżdzić po okolicy szukając taniej działki- i tu chyba jest pułapka już drugi rok szukam działki (jak podliczę benzynę i telefony to nawet najtańsza nie będzie tania ) Najbardziej podobają mi sie okolice Wołczkowa,Dobrej itp- ta strona Ale ceny są dla mnie zaporowe. Ostatnio na "tapecie" są Kliniska i okolice Co do ceny- to chyba naiwna jestem, ale szukam ziemi za około 30 zł/m Na działkę chciałabym wydać około 30tys- i to jest kryterium wielkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 24.06.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 SYLWIA B spróbuj okolice załom w strone pucic , pucice i dalej na klińska przejeżdzając w tamtych okolicach co i rusz widać ogłoszenia o sprzedaży życzę powodzenia lub spróbuj wioski wielgowo sławociesze niedzwiedz i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 24.06.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Sylwia - witaj Witam wszystkich wieczorowo. Agniesia - gratualcje, szkoda, ze tak późno, ale najważniejsze, że już jest, a swoją drogą widzę, że od zaraz bierzesz się do budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.06.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Sylwia w koscinie ( koło dołuj) przy ulicy Bociana podobno sa działki za 30-35 zł/m2.Własnie stawiają tam skrzynki z prundem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.06.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 GrzegorzR a jak tam u Was??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 24.06.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Jak na razie wciąż początek lipca, wiem, że to już bardzo blisko i mam nadzieję, że już nie będzie poślizgu. Wykonawca już właściwie jest prawie wybrany, w poniedziałek powinniśmy już podpisywać umowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 24.06.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Teska - a tak przy okazji czy możesz mi podesłać namiar na człowieka, który sprzedawał i montował Tobie kocioł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.06.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Grzesiu dzieki, chcialam odrazu, ale znowu jakas obsuwa czy w budownictwie kazdy robi swoja prace z poslizgiem? kazdy lamie slowo, terminy, umowy... czuje ze to bedzie dluga budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 24.06.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Dziekuję wszystkim za rady Mam weekend na przemyslenie czy ta wąska działeczka to to czego szukam A jutro wsiadam w autko i kierunek na Kościno ( dzięki Teska ) Może tam mi się powiedzie i jakaś działka juz na mnie czeka Kombi - Pucice, Kliniska itp ostatnio mnie często oglądają Nawet wypatrzyłam działkę na początku Klinisk- ale właściciel jest nieuchwytny( ale sprzedać chce). A tych innych miejscowości jakoś nie znam (tzn sławociesze, niedzwiedz)no ale czas poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.06.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Sylwia no to powodzenia...teren jest piękny i nie tylko dlatego ze ja tam mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.06.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 GrzegorzR poszedł na privka.Jak bedziesz to sie odezwij...dam pare wskazówek jak z tym człowiekiem trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts