maro74 26.06.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Teska- dobra kobieto - bardzo Ci dziękuję. Jutro tam zadzwonię. Bardzo bym chciała już znaleźć wymarzoną działeczkę... Dłuższe szukanie grozi tajemniczą chorobą nerwową Witaj Sylwia B. Widzę, że masz podobny problem jak ja czyli poszukiwaniua działki za rozsądną cenę. Mnie na obecną chwilę również nie satysfakcjonuje wizja wybecelowania 50tyś lub więcej za kawałek ziemi o pow. 1000m2, chyba że wcześniej wygram w totka to będzie mi już wszystko jedno . Jak byś mogła się podzielić jakimś namiarkiem na działeczki za rozsądną cenę to chętnie skorzystam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 26.06.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 monkafax poszedł w piąt ranonapisz czy doszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.06.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 witam poniedziałkowo Sylwia B- witam w grupie Agniesia - gratulacje i do dzieła Teska - właśnie się zastanawiałam jak wybrnęłaś. a targowałaś się choć troszkę? a motorek to, on ma faktycznie tak, łikendzik był upalny, a my wzięliśmy się za urządzenie ziemi z przodu. do przekopania kawałek ok 45m2 ale: chwasty na 1,5m, glina, ił, gruz, po prostu masakra. mam nadzieję, że do siewu trawy (sierpień) się wyrobimy. żebyście widzieli te korzenie, które wyciągałam łapkami - wielkości dorodnej marchewki - mój pies je bardzo lubi : ale pierwsza roślinka z przodu już posadzona (nie mogłam przecież czekać do sierpnia ) - kupiłam młodziutką jodłę koreańską - będzie miała super niebieskie, duże szyszki, rosnące do góry. pozdrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 27.06.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witam poniedziałkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 ech...istnieją.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Czupurek nie gadałam, pal licho zapłacę...Ty wiesz ze oni we dwojke w dwa dni to zrobili????? dzis mieli sypac czarnoziem ale zadzwoni facet od ziemi ze zapił koparkowy i jutro dopiero przywiozą.....o 8 ogolnie ok, bo dzis jeszcze powiem im zeby zuzyli reszte tego humusu- moze skoncze tylko na 1 wywrotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witam poniedziałkowo grupkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.06.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Teska - grunt, że zrobią dobrze po ile masz ten czarnoziem? bo ja chyba na ten przód muszę choć jedną wywrotkę gdzieś kupić, bo ta z worków to mnie zrujnuje, a przyczepkowe wożenie też odpada bo, majster się przenosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Czupurek 250zł.Ale przyjezdza kamaz z inna klapą co powoduje ze okolo 30% ziemi jest wiecej niz zwykłym kamazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Didi mam takie zapytanie czym rozni sie kosiarka z napedem a kosiarka samobiezna??? no i czy wystarczy mi spalinówka o mocy 3.5 km silnik B&S.( trawki mam okolo 450 m2 dzis dokladnie pomierze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 widzilam wczoraj w makro kosiarke 3.5 km victus z silnikiem B&S ale chyba bez napedu i nie samobiezna...to raczej ciezko bedzie taka kosic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.06.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Uf!Przebrnęłam przez stronki napisane od czwartku! SylwiaB witaj w grupie, jam z Załomia, jak odnajdę telefonik do pana od którego kupowaliśmy działeczki to dam Ci na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.06.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Teskasamobieżna to taka, która ma napęd czyli po uruchomieniu silnika kółeczka zaczynają same ciągnąć i nie trzeba jej pchać. A 3,5 kM to troszku mało, ale może na 450m trawniczka wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Didi no samobiezna ok, a z napedem??? 3.5km pisze ze na trawniki do 800m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.06.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Iwonka daj znać kiedy będziesz na działeczce a wpadniemy, bo teraz przez ten tydzień jesteśmy sami, bo córcia jest u dziadków - (okna wyglądają ładnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.06.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Didi no samobiezna ok, a z napedem??? 3.5km pisze ze na trawniki do 800m2 Teska - to to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.06.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 a jeśli chodzi o victusy, to ostatnio się poprawiły, i są dość dobre silnik b&S też dobry tylko mógły być troszkę mocniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.06.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Paweł_w sobotę walczyłeś (z kimś) z chwastami na działeczce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.06.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Amogdzie tam u Was na Wielgowie jest grota solna, bo chętnie bym się tam wybrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.06.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 pozdrawiam poniedziałkowo i już po urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts