Moose 28.08.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Jestem Szukam stolarza do schodów, robię alarm i maluję drewno Buziaki Lidzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 29.08.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Witam i ja:). Urlop miałam bardzo pracowity to mi sie nawet komputera włączać nie chciało. Ewa, czym malujesz drewno wewnątrz? Słyszałam o Fobosie, oelju lnianym i V33 do wnętrz, jest jeszcze OSMO ale to chyba najdroższa wersja, sama jescze nie wiem na co się zdecydujemy. Napisz na co się zdecydowałaś. Przy okazji gratuluję postępów na budowie - czekałaś czekałaś, ale teraz widzę ostro ruszyłaś z kopyta:), Lidka, spokojnie;),a Ciebie ktoś chciał wyrzucać z wątku jak Cię miesiącami nie było, co?. Wstawiłam nowe fotki dla wiadomości;). Pozdrawiam Was Dziewczyny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.08.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Ola, wewnątrz daje Sadolin Base po całości i na razie dopóki mi drewno nie wyschnie chyba na tym poprzestanę, zastanawiam się jeszcze czy tego na wierzch nie potraktować Traolją... ale sama nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 30.08.2011 00:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Hajka Moose'ka - fajnie, że robota kręci się u Ciebie na całego - poczułaś wiatr w żaglach, co? Jak się coś dzieje, to ma się ochotę na więcej, a jak marazm dopada, to na całej linii... Widzisz, chyba Ci pomogło to szukanie rogów, bo zaraz się za malowanie wzięłaś Wypoczęta po urlopie, Oleńko nawet mi się nie przyśniło, żeby kogokolwiek wyrzucać, a że się tu darłam sama do siebie, aż się echo odbijało, to inna rzecz Fajnie, że już jesteście - pewnie lada dzień się zagęści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 30.08.2011 00:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Łośka, ja też się zastanawiam nad stolarzem, ale do drzwi zew. Miotam się ostatnio między producentami. Już trzeci dzień przetrzepuję wątek o drzwiach na naszym forum i jaka niezdecydowana byłam, taka jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 30.08.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Hej Lidka , a ja w końcu wybrałam drzwi zewnętrzne!!! I już nawet zamówiła u stolarza, to te które Ci kiedyś wrzuciłam do dziennika - jedne z pierwszych, ale nasze bez przeszklenia. Ewa dzięki za info o impregnatach, właśnie mi się przypomniało, że miałam Ci wkleić wiadomość - już to robię. Lidka wypoczęta to ja nie jestem po urlopie niestety. Pracowałam na budowie. Sama wiesz jak to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.08.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Hajka - poczułaś wiatr w żaglach, co? Wiatr w żaglach to czułam... przez tydzień na Mazurach Ale rzeczywiście, jak coś idzie do przodu to się człowiekowi/osiowi lepiej na psychice robi Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.08.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 jaka niezdecydowana byłam, taka jestem... To tak jak i ja... zwłaszcza, że ceny A może to mnie się tylko tak wydaje bo kabza pusta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 05.10.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Hej, Kochane A u nas znowu od miesiąca wiatr hula i pogwizduje. Jak tam u Was postępy budowlane? My własnie robimy tynki wewnątrz i przymierzamy się do elewacji. Odezwijcie się, bo smutno w tej naszej grupie... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 17.10.2011 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Podbijam, żebyśmy nie zniknęli z powierzchni ziemi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.10.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 No jakosik trafić tu nie mogłam... Postępy : muszę pomalować podłogi, serwis dziś gwarancję podbija piecowi..., muszę kupić sprzęty agd i w zasadzie mogę się przeprowadzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 02.11.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Łośka, już lecę na szpiega do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Łośka, już lecę na szpiega do Ciebie A zapraszam... Ale tu cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 20.12.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Życzę Wszystkim pięknej przepełnionej radością i miłością Wigilii Bożego Narodzenia, rodzinnych, spokojnych, zdrowych Świąt i Niezwykłego Nowego Roku!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 21.02.2012 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Grupa nam zdechła - szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 24.02.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Lidka!!! Odżyłaś, znaczy nowy sezon budowlany otwarty!!No miejmy nadzieję, ze się grupa wraz z nadejściem wiosny zreanimuje, bo pewnie jest czym sie chwalić i co pokazywać - w końcu część grupowiczów już na swoim lub na końcówce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.02.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Grupa nam zdechła - szkoda Przymroziło ją chyba:o... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 05.04.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 http://kartki4u.eu//kartki/91/4/d/4389.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 06.04.2012 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Z okazji świąt życzę wszystkim samych wspaniałości wiosenno-świątecznych. Niech będzie zdrowo, radośnie, wiosennie i kolorowo. No i oczywiście MOKRO! A to wielkanocny "klóriczek" w wiosennym prezencie http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/383417_420169111343468_100000511486526_1636309_223146747_n.jpg Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts