Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy jest tu ktoś, kto zaczyna budowę LATEM 2010?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 698
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam i ja:). Urlop miałam bardzo pracowity to mi sie nawet komputera włączać nie chciało. Ewa, czym malujesz drewno wewnątrz? Słyszałam o Fobosie, oelju lnianym i V33 do wnętrz, jest jeszcze OSMO ale to chyba najdroższa wersja, sama jescze nie wiem na co się zdecydujemy. Napisz na co się zdecydowałaś. Przy okazji gratuluję postępów na budowie - czekałaś czekałaś, ale teraz widzę ostro ruszyłaś z kopyta:), Lidka, spokojnie;),a Ciebie ktoś chciał wyrzucać z wątku jak Cię miesiącami nie było, co?:). Wstawiłam nowe fotki dla wiadomości;). Pozdrawiam Was Dziewczyny!!!

Hajka :)

Moose'ka - fajnie, że robota kręci się u Ciebie na całego - poczułaś wiatr w żaglach, co? :) Jak się coś dzieje, to ma się ochotę na więcej, a jak marazm dopada, to na całej linii... Widzisz, chyba Ci pomogło to szukanie rogów, bo zaraz się za malowanie wzięłaś :D

Wypoczęta po urlopie, Oleńko :D nawet mi się nie przyśniło, żeby kogokolwiek wyrzucać, a że się tu darłam sama do siebie, aż się echo odbijało, to inna rzecz :D

Fajnie, że już jesteście - pewnie lada dzień się zagęści...

Hej Lidka , a ja w końcu wybrałam drzwi zewnętrzne!!! I już nawet zamówiła u stolarza, to te które Ci kiedyś wrzuciłam do dziennika - jedne z pierwszych, ale nasze bez przeszklenia. Ewa dzięki za info o impregnatach, właśnie mi się przypomniało, że miałam Ci wkleić wiadomość - już to robię:). Lidka wypoczęta to ja nie jestem po urlopie niestety. Pracowałam na budowie. Sama wiesz jak to jest.

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 months później...
  • 1 month później...

Z okazji świąt życzę wszystkim samych wspaniałości wiosenno-świątecznych. Niech będzie zdrowo, radośnie, wiosennie i kolorowo. No i oczywiście MOKRO! :)

A to wielkanocny "klóriczek" w wiosennym prezencie :)

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/383417_420169111343468_100000511486526_1636309_223146747_n.jpg

Pozdrowionka