Tom Bor 08.11.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Dzięki kochana Lideczko , wyobraźcie sobie że zadzwonił do mnie cieśla i.........no kto zgadnie? tak tak tak jutro wchodzą z więźbą .no to mi zrobili niespodziankę , że ho ho. Tylko żeby nie padało.pozdrawiam radośnie.i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 08.11.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Ilona, gratulacje, trzymam kciuki, Lidka, chyba się dziś nudziłaś http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif Pozdrawiam wieczornie, bo to jeszcze nie nocnie dla mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 09.11.2010 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Widzisz Ilonka.... Wytańczyli! Mam nadzieję, że pogodę na dziś też. Super z tą więźbą! Ola, nie nudziłam się, ale widzę, że ta moja "nienuda" chyba Ci się cząstkowo udzieliła, bo też ktos u Ciebie w poście hula Miłego dnia, dziewczyny - ja dziś po południu lecę do kina na "zakochanego wilczka". Szykuje nam się fajne popołudnie, bo po kinie idę z córeczkami do kawiarni "na ploteczczszszki" - jak mówi moja trzyletnia Lenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 09.11.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Lidka, przecież wiesz, że ja sobie tak żartuję czasem:), a faktycznie wieczór cudnie Ci się zapowiada, nie ma to jak spotkanie z najlepszymi przyjaciółkami:). PozdrawiamPs. U mnie zapowiada się jutro wiecha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uk 09.11.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 heh, u mnie podobnie, zastój był prawie dwa tygodnie, a tu co??? dzisiaj chłopaki 3 ścianki szczytowe postawili i powoli krokwie idą !!! Juz dawno nie widziałam męża w tak dobrym nastroju, co i mi się udzieliło, a to wszystko przez te czarowanie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 09.11.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 no dziewczyny czarujmy dalej, bo dobrze nam idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 09.11.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Dorotti gdzie jesteś, tak długo nie piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 11.11.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Hej Ilonka, u&k, fajnie się czyta, gdy u Was tyle się dzieje. Trzymam kciuki za szybkie i pomyślne zakończenie prac. U nas nudnawo, tylko prąd dziś robili (szczegóły opisałam w dzienniku, więc nie będę się tu powtarzać). Ola, wiem, że żartujesz - bardzo lubię takie żarty, serio! - ja też dowcip mam czasem cięty, więc to tak wychodzi jak wyszło. Mam to chyba we krwi, utwierdzam się w tym przekonaniu patrząc na swoje dzieci - one maja 3 i 5 lat i też już takie są! AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wniosek: przypadek raczej beznadziejny i leczenie niewiele da. Ciekawe, gdzie są pozostałe dziewczyny, Moose'ka zniknęła, chyba wpadła w dziurę, bo przestała pisać, reszta też gdzieś przepadła.... Mam nadzieję, że wrócą, bo z nimi jest weselej... Szkoda by było, gdyby przestały tu bywać... Miłego piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 11.11.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 ja czekam jutro na cieśli ale po tak "cudnej''przepowiadanej pogodzie to raczej będzie dópka.Lidzia masz rację koleżanki nam się zapodziały, mam również nadzieję że jeszcze do nas wrócą.pozdrawiam serdecznie.ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 12.11.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Lidka, bardzo się cieszę, ja to czasem nazywam angielskim humorem, ale tylko czasem, bo z reguły żarty moje są jednak wesołe:). Pozdrawiam i do zgadania znów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 13.11.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Dziewczyny i "nie tylko"dzisiaj kończą cieśle drewno na dachu i majstra mojego poinstruowali, że ma tydzień na "resztę" bo oni wchodzą w poniedziałek i kropka,i bez dyskusji. nie chcę zapeszyć ale jak tak dalej pójdzie to będę ich chwalić na wszystkich odpustach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 13.11.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Lidka i dziewczyny! Jestem, jestem. Cały czas jestem na bieżąco, ale nie mam co za bardzo pisać bo nadal czekam na dekarza.Dziś zdejmujemy humusa przed domem, po niedzieli nawozimy piach, bo podnosimy teren pod POŚ. To tyle nowości. pozdrawiam i również dużo tańczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 14.11.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 http://images47.fotosik.pl/383/da4e72463b7655d1m.jpg to moja więźba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 15.11.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Ilonka, Ola - pieknie Wam daszki rosną!!!!!! dzisiaj wieczorem pędzę na budowę, słoneczko pięknie grzeje i mam nadzieje, ze to skłoniło panów budowniczych do JAKIEJKOLWIEK AKTYWNOŚCI (wrr...) zobaczymy - jak nie to... ech ja im pokażę!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 15.11.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 U mnie murują kominy i dokańczają szczyty.dorbengoń ich i to zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 15.11.2010 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Hej, dziewczyny Gratuluję postępów! Super, że dachy rosną jak na drożdżach. Dorben, nie żałuj bata, jeśli miałoby się okazać, że chłopaki przychodzą poleżeć za Wasze pieniądze... U nas nuda, ale w czwartek robili przyłącze prądu, więc dziś lub jutro wkleję zdjęcia w dzienniku. Za kilka dni mąż z tatą i bratem będą zakładać bramę do garażu - prowizorkę na zimę... Zawsze jednak brama to brama, bez względu na to czy stara czy nowa - nie będziemy się tu czepiać szczegółów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uk 15.11.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 suuper praca wre u was dziewczynki! u mnie również więźba prawie postawiona - parę dni słoneczka i od razu inne nastawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 16.11.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Witajcie, ja muszę się pochwalić - też będziemy mieć prąd!!!Cieszę się bardzo, bo termin docelowy na pażdziernik 2011, a wtedy to my już zamierzamy mieszkać! Taki plan mamy przynajmniej:)Pozdrawiam i gratuluję więźb, daszków, bram, itp.Lili07, a czemu podnosicoe teren po POŚ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 16.11.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Ola! Naszym problemem jest woda na 1.60 m , więc dla bezpieczeństwa zdecydowaliśmy się podnieść teren o jakieś 40 cm. Zawsze to coś.Jak w maju były te powodzie to woda wyszła już na 1m. W sobotę mąż będzie rozmawiał z gościem od POŚ, więc szczególowo dowiemy się o co w tym wszystkim chodzi. I najważniejsze czy woda nie za płytko. Teraz nasza działka jest zorana do granic możliwości i nawozimy ok 180T piachu. Potem na nowo przykryjemy humusem. A poza tym robimy niekontrolowane zakupy. Mamy już podłogę na cały dom, płytki do kuchni. I najnowszym nabytkiem jest zlew narożny do kuchni.Te zakupy przed teminowe to chyba nasz nowy fetysz. Polowanie na promocje, łapanie okazji wyzwala tyle adrenaliny- powoli się chyba uzależniami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 17.11.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 znowu pada deszcz więc proszę wszystkich budujących o taniec przeciw deszczowy, zacznę pierwsza.http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts