agi_78 25.01.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Przenioslam swoj dziennik, bo z tamtym nie moge dojsc do ladu i skladu. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?154468-Pogodny-IV-oby-budowa-by%C5%82a-pogodna-%29&highlight=agi_78 mam nadzieje, ze teraz dziala wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 26.01.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 witaj agi_78, działa już bez zarzutu. Kuchnia bardzo fajnie przemyślana, ale niestety nie mam takiej wyobraźni przestrzennej, żeby to widzieć już jak to będzie wyglądało po opisie, zatem czekam na jej prawdziwą realizację, co do koloru - czerwony jest agresywny, ale jak lubisz i Ci nie przeszkadza to super pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 26.01.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Czerwony będzie w kuchni i częściowo na tych ścianach, reszta salonu w spokojnym kolorze Zresztą czerwień czerwieni nierówna No, ja za radą Dorben, przed wymurowaniem tych ścian, zrobie jakąś ich atrapę, aby to na żywo ocenić. W dalszym ciągu jednak nie jestem pewna, czy te przejścia szerokości 90 cm i do samego sufitu będą dobrze wyglądały. Dlatego też myślę o zabudowie ich na górze takimi świetlikami szklanymi. Takie niby okna ze szprosikami w kolorze białym myślę, że może to wyglądać ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 27.01.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 agi_78, dla mnie tak wygląda bardzo ciekawie, tym bardziej że właśnie przez te przestrzenie będzie widać te przesklone szafki. Ale jeśli chodzi o te szafki to wiadomo w kuchni jest dużo rzeczy i m.in. będziesz je musiała dać do tych szafek i możliwe, bo tak miała moja koleżanka, że zaczęło ją denerwować że prześwity są i widac co jest w tych szafkach, więc ponaklejała bardzo ciekawe paski tapet - troszkę w stylu budoarowym, bardoz fajnie to wygląda szczególnie jak zapalone są halogenki, które dają ładne światło na nich. Więc jeszcze zastanów się pod tym kątem, a Twój pomysł odnośnie tych niby okienek ze szprosami fajny, choć nie do każdego rodzaju kuchni się nadaje, trochę chcarakter sielski (sielsko-anielski:)) nadaje jak dla mnie oczywiście, zależy kto co lubi. Ogólnie na pewno Twoja kuchnia będzie wyjątkowa, oryginalna i niepowtarzalna. czego Ci życzę rzecz jasna.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 27.01.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Ja mam okna Okno plusa thermo o takie http://www.oknoplus.com.pl/72/termo-plus/ Renatko, tzn. że są to okna 6komorowe?Właśnie dziś byłam na wycenie, dostanę dziś po południu lub jutro, jestem bardzo ciekawa, ile zaśpiewają, a poprosiłam o wycenę 5komorowych, 6komorowych (wariantowo) z jedną witryną wielką podzialną i jedną niepodzielną (wariantowo) zatem jest co liczyć, razem okienek 13, jak zaczęłąm kolroy dobierać to jeszcze więcej by wyszło liczenia, więc skupiłam się na złotym dębie, póki co pcv. W sobotę idziemy za drewnianymi:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 28.01.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Renatko, tzn. że są to okna 6komorowe?Właśnie dziś byłam na wycenie, dostanę dziś po południu lub jutro, jestem bardzo ciekawa, ile zaśpiewają, a poprosiłam o wycenę 5komorowych, 6komorowych (wariantowo) z jedną witryną wielką podzialną i jedną niepodzielną (wariantowo) zatem jest co liczyć, razem okienek 13, jak zaczęłąm kolroy dobierać to jeszcze więcej by wyszło liczenia, więc skupiłam się na złotym dębie, póki co pcv. W sobotę idziemy za drewnianymi:)Pozdrawiam Tak 6 komorowe .złoty dąb obustronny .Mamy 3 okna 140 na 220 jedno 160 na 220 i jedno 200 na 220 ,2 okna 100 na 140 jedno 180 na 140 oraz jeden trójkąt okna kosztowały na 13.600 montaż 1.600 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 29.01.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Witaj Renatko, bardzo Ci dziękuję za szczegółowy opis, zainteresowalo mnie to duże okno 200na 220, jako że też mamy podobny wymiar, to chciałam Cię o nie zapytać, czy macie je dzielone?Czy to drzwi tarasowe?Bo ja bardzo chciałam mieć taką dużą witrynę okienną nieotwieralną ale własnie niedzieloną i w póki co w salonach okien mówią, że to ogromny koszt, co innego gdyby było dzielone i stąd pytanie jak to u Was wygląda?Dzięki, papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 29.01.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Witaj Renatko, bardzo Ci dziękuję za szczegółowy opis, zainteresowalo mnie to duże okno 200na 220, jako że też mamy podobny wymiar, to chciałam Cię o nie zapytać, czy macie je dzielone?Czy to drzwi tarasowe?Bo ja bardzo chciałam mieć taką dużą witrynę okienną nieotwieralną ale własnie niedzieloną i w póki co w salonach okien mówią, że to ogromny koszt, co innego gdyby było dzielone i stąd pytanie jak to u Was wygląda?Dzięki, papa Tak to drzwi tarasowe z ruchomą ramą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 01.02.2011 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Hej, Kochane (ni? ) - sama nie wiem jak pisać, bo nie wiem czy się dużo pozmieniało przez prawie trzy miesiące mojej nieobecności na forum Fajnie tu znowu być... Poczytam sobie dziś wieczorkiem, co tez Wy tutaj narzeźbiłyście, popodglądam dzienniki i odezwę się jutro, jak już będę "mądrzejsza" Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 01.02.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 witaj Lidka:)jak miło Cię znowu widzieć na forum:). Czytaj czytaj:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 01.02.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ło jezu Lidzi:lol2:a nareszcie się odezwałaś bo już się martwiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 01.02.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 w dniu dzisiejszym założono mi okienka, są niezłe 6 komorowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 01.02.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 o Ilona, super gratuluję, napisz co nieco więcej o tych okienkach:)kolor, cena, profil, a może je pokażesz?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 01.02.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Ilona, doczytałam, że już pisałaś:)sorry za zamęt:). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 01.02.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Lidka czeeesssccc!!! Ilona - gratuluję! tak syzbko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 02.02.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 oczywiście fotki będą, tylko jak zdejmę białe taśmy, ponieważ Panowie mnie poinformowali że trzeba je zdjąć do 2 tygodni po montażu, gdyż inaczej zostanie klej i niczym nie można tego dziadostwa zmyć.http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_witch.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 05.02.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 w dniu dzisiejszym założono mi okienka, są niezłe 6 komorowe. Niezłe bo 6-komorowe (brzmi trochę jak marketingowy tekst , czy niezłe z jakiegoś innego powodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 05.02.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 niezłe bo zaokrąglone ramy w moim ulubionym kolorze i najważniejsze ...MOJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 05.02.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 A jakieś zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 06.02.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 oczywiściehttp://images39.fotosik.pl/598/f0a60e1c95e5e275gen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts