OlaiJacek 24.08.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Lidka, fajnie Wam, pogoda fakt dopisuje dzisiaj, więc z tego się cieszę, ale my jeszcze z fundamnetem walczymy, co zresztą na priv poszło http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dash2.gif, już ok http://emotikona.pl/emotikony/pic/02icon_mryellow.gif, na szczęście Teściu jest na miejscu i dopilnowuje, a w razie potrzeby dzwoni i dopytuje, a kto jak nie on powie jak do baby http://emotikona.pl/emotikony/pic/0flirt.gif. Co do ogrodu, to wiesz że nasz projekt juz istenieje:), tylko czeka na realiazację i dokończenie:), no to tym chyba wyprzedziałam wszystkich w grupie letniej http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_witch.gif. Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszych pracach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 24.08.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Ps. Nauczyłam się wstawiać emotikony;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 24.08.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Plany były letnie więc się tu przykleiłam my z ogrodem czekamy na razie to u mnie na działce trwa i pomidroki rosną działkę mam blisko domu więc mogę doglądać pomidorków życzę szybkiego wyciągnięcia ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 24.08.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Witam serdecznie wszystkich 'letników", ja również dąłączam do tego szacownego grona.my zaczęliśmy 4 sierpnia na razie ława, bloczki ,ubity piach w fundamentach i czekam na hydraulika- będzie w sobotę.pozdrawiam ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 24.08.2010 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Super! Im nas więcej tym lepiej Witaj Ilona! Oleńko, poproszę o instrukcję, bo ja tylko emotikony wstawiam tak ja jak w sms-ach i same się przekształcają, a chętnie "obadałabym" też inne ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 24.08.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Lidka, instrukcję emotikonek wysłalam na priv, co by nie zanudzac na forum http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 25.08.2010 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Witam nowych uczestników forum. Ola to zanudz i mnie. Zapodaj te tajne przez poufne instrukcje.Narka.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 25.08.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 to i ja zgłaszam się po te instrukcje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anetka100 25.08.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 I może ja się przyłączę.... Miałam zacząć wiosną ale banki zwodziły i zwodziły, pożegnałam się więc z frankiem i budowę zaczynam z PLN -ami. Tak więc w lipcu woda i blaszaczek na działkę, wylane ławy. Teraz już mamy płytę i czekamy na murarza bo kończy co zaczął na innej budowie. Oczywiście wyczekiwany jest z niecierpliwością. A póki co podczytuję forum. Jutro przyjeżdża na działkę porotherm i mam nadzieję, że w poniedziałek zaczniemy. Do zimy chcę zamknąć domek. A buduję Babie lato III + kilka zmian. http://www.domoweklimaty.pl/projekty-domow/wszystkie/projekt-2826_babie-lato-iiiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorotti123 25.08.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 U nas ławy mają się dziś lać od 14:00.Pogoda wczoraj była średnia, no taka na 4, jeden raz lało porządnie, w nocy niestety lało gorzej, ale dziś nie ma tragedii na budowie i planów nie musimy zmieniać. Myslałam, że się tego nie doczekam, a tu proszę, jest szansa, choć muszę uważać bo dziś rano mało mnie radiowóz (nie na sygnale, normalnie jechał) nie strzelił jak przełaziłam na zielonym świetle przez pasy. I co gorsze to nawet zbluzgać nie mogłam bo to tak jakoś głupio na władze wrzeszczeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 25.08.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Dorota no niestety przykra prawda z władzami się nie wygra. A jabyś nawrzeszczała to pewnie cosik by na Ciebie wymyślili i mandacikiem jeszcze potraktowali.Wszystko zależy kto tam w radiowoziku siedział. Postępy na budowie to co cieszy najbardziej i na tym się skup i zapomnij o gumisiach. Witam Anetkę100. Będziemy podglądać, radzić i wspierać. Projekt fajny poczekamy zobaczymy jak się rozwinie w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mircial 25.08.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Witam coraz więcej nas tu jest i dobrze bo w grupie to jakoś tak raźniej jest Ja buduję GRANATA Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 25.08.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 ja też dołączam prośbę o emotikony, wal śmiał, to nie są śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matiiaga 25.08.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Ja również dołączę się do budujących:) Budowę rozpoczeliśmy w lipcu.Obecnie stawiają ściany zewnętrzne - już widać trochę jak to będzie wyglądało:) Trochę zaczęły się schody z wykonawcą, ale zobaczymy jak to się potoczy dalej. Termin odbioru stanu deweloperskiego mamy na listopad 2010, ale prawdopodobnie będzie problem. Postaram się w najbliższym czasie założyć dziennik budowy i wrzucić parę fotek. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 25.08.2010 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Witaj, matiiaga, trzymamy kciuki, żeby wszystko jednak poszło sprawnie z budową i odbiorem, ale warunkiem do tego jest założenie dziennika budowy i fotki, bo my tu wszyscy głodni obrazków jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 26.08.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Witam "Nowych Letniaków",zgodnie z prośbami wstawiam opis wstawiania emotikonek, pewnie są inne, ale skoro działa ten to wstawiam:Wchodzicie na stronkę http://emotikona.pl/emotikony/Wybieracie odpowiednią dla siebie "buźkę", klikacie w nią i pojawia się gotowy link do wstawienia na forum - kopiujecie go i wklejacie w miejsce, w którym chcecie, by pojawiła się "buźka", wysyłacie posta i oczom forumowiczów http://emotikona.pl/emotikony/pic/02icon_mryellow.gif ukaże się emotikona. Pozdrawiam, mam nadzieję, że w miarę zrozumiałe. Jakby co piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorotti123 26.08.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Cześć, Chciałam się pochwalić OD WCZORAJ JESTEM SZCZĘŚLIWĄ POSIADACZKĄ ŁAW FUNDAMENTOWYCH. Dziś je dopieszczamy: głaszczemy, podlewamy, co bo były piękne, solidne i niezniszczalne. Fotki tego cacka będą jutro w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 26.08.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 witam:) dobrze, że jeszcze trwa lato i pogoda dopisuje...oby jak najdłużej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 26.08.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Witajcie po przerwie ale praktycznie cały czas jestesmy na dzialce U nas w tej chwili są polozone juz 4 warsty ytonga Wygląda to super A chałupka juz wydaje się większa Jutro jedziemy po cegły i kształtki na kominy i wentylacje Majster mówi, że za niecałę 2 tygodnie będą już robić strop Marwtie sie tylko o pogode, jutro i w sobote ma podobno padac, wiec zaliczymy przestój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agbost 28.08.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 wszystkich użytkowników! Zainteresował nas ten post i zdecydowaiśmy się na dołączenie do forum muratora! To świetna forma wymiany doświadczeń ! My starujemy na początku września 2010r. Póki co mamy problem z dojazdem do działki, bo od kilku tygodni budują drogę i jak to zwyke bywa zaczeły się kopoty. Wykonawca stwierdził ostatnio, że nie potrafi określić kiedy wyleje asfalt !!! Póki co zaczęliśmy od zakupu i dostarczenia lekkiej konstrukcji - wychodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts