Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Tk ajak napisałam wcześniej, moje dzieci daja popalić teraz zresztą są to problemy innej natury strasza córka zaczyna dojrzewać więc wiadamo, a że to osóbka bardzo zamknięta w sobie cięzko do niej dotrzeć. Młodsza zaś to istna lawina pomysłów, rozrabia za trzech i broi też za trzech :)

Ale jako malutkie dzieci były bardzo grzeczne :)

No moeje jakoś nie mija :o

Oj nie ..... nie!

Słyszałam że w trzecim roku życia są cyrki ale potem już jest lepiej. No chyba że jedenastolatka Ci się w supermarkecie kładzie na ziemi celem wymuszenia ..... :wink:

Moja młodsza córka zrobiła raz taki manerw ale szybko wybiłam jej z głowy takie zachowanie :) Co prawda do dzisiaj zdarza jej sie w sklepie ronić łzy, ale scen nie robi :)

Eee, to ja się pochwalę. Nie mamy takich problemów! 8) Możecie nie wierzyć. Nawet słodycze są u nas reglamentowane (oczywiście dla dzieci). Wyobraźcie sobie, że moja córcia, gdy jest częstowana (widać, że jej ślinka cieknie), to przyjdzie do nas i zapyta czy może. a jak powiemy że dopiero po obiedzie - to nie marudzi tylko informuje babcie - babciu rodzice mi pozwolili zjeźć po obiedzie.

A sklepie nigdy mi sie nie zdarzyło coś takiego. Sam nie wiem jak bym sie zachował w takiej sytuacji.

Moja córcia skończyła w styczniu 5 latek. Syn kończy w czerwcu 2. Daria - my byliśmy w innej sytuacji. Nasza Lidka dała nam nieźle popalić. Jest szybka jak torpeda, gada jak (mówią że jak tata - ale to niczym nie poparte insynuacje). Obawialiśmy się jakie będzie drugie. Obawialiśmy się że będzie .. jeszcze gorzej - a tu nie! :o Syn (przynajmniej do jakiegoś czasu) był grzeczny, spokojny itd. Ulżyło nam. Ale niestety nic nie trwa wiecznie. Bardzo szybko uczy się od swej siostry. Ale kocham moje dzieciaki, mimo że dają mi i żonie nieźle popalić :D

Fizyk - masz dzieciaki dokładnie w wieku moich "starszaków" :) Tylko płeć na odwrót - Kubi ma 5 lat, Kinga 2 :)

Moja córeczka ma czasem takie odpały - ale zdarza jej się to bardzo rzadko. Na codzień jest grzeczna. Z nią jest problem innej natury - nie da się przegadać, tak długo mieli jakiś temat aż w końcu muszę ulec bo już mam dość kolejnych pytań a daciego?. :D

Z drugiej strony to niezły powód do dumy dla mnie, że w tym wieku ma tak gadane, bo robi to ogromne wrażenie na ludziach. :o