fizyk 21.04.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Czasami dziewczynki uspokajają się dopiero po ... pierwszym dziecku (bo zaczynają rozumieć otoczenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.04.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Tk ajak napisałam wcześniej, moje dzieci daja popalić teraz zresztą są to problemy innej natury strasza córka zaczyna dojrzewać więc wiadamo, a że to osóbka bardzo zamknięta w sobie cięzko do niej dotrzeć. Młodsza zaś to istna lawina pomysłów, rozrabia za trzech i broi też za trzech Ale jako malutkie dzieci były bardzo grzeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.04.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 No moeje jakoś nie mija Oj nie ..... nie! Słyszałam że w trzecim roku życia są cyrki ale potem już jest lepiej. No chyba że jedenastolatka Ci się w supermarkecie kładzie na ziemi celem wymuszenia ..... Moja młodsza córka zrobiła raz taki manerw ale szybko wybiłam jej z głowy takie zachowanie Co prawda do dzisiaj zdarza jej sie w sklepie ronić łzy, ale scen nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.04.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Gratuluję Fizyk kolejnego punkciku.. Widzę, że zaczynasz piąć się w klasyfikacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.04.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Eee, to ja się pochwalę. Nie mamy takich problemów! Możecie nie wierzyć. Nawet słodycze są u nas reglamentowane (oczywiście dla dzieci). Wyobraźcie sobie, że moja córcia, gdy jest częstowana (widać, że jej ślinka cieknie), to przyjdzie do nas i zapyta czy może. a jak powiemy że dopiero po obiedzie - to nie marudzi tylko informuje babcie - babciu rodzice mi pozwolili zjeźć po obiedzie. A sklepie nigdy mi sie nie zdarzyło coś takiego. Sam nie wiem jak bym sie zachował w takiej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.04.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 dziękuję za gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.04.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Moja strasza córka też tak miała za to z młodszą jest ciągła walka ale wygrywamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.04.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Moja córcia skończyła w styczniu 5 latek. Syn kończy w czerwcu 2. Daria - my byliśmy w innej sytuacji. Nasza Lidka dała nam nieźle popalić. Jest szybka jak torpeda, gada jak (mówią że jak tata - ale to niczym nie poparte insynuacje). Obawialiśmy się jakie będzie drugie. Obawialiśmy się że będzie .. jeszcze gorzej - a tu nie! Syn (przynajmniej do jakiegoś czasu) był grzeczny, spokojny itd. Ulżyło nam. Ale niestety nic nie trwa wiecznie. Bardzo szybko uczy się od swej siostry. Ale kocham moje dzieciaki, mimo że dają mi i żonie nieźle popalić Fizyk - masz dzieciaki dokładnie w wieku moich "starszaków" Tylko płeć na odwrót - Kubi ma 5 lat, Kinga 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.04.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 To tylko ja mam takie stare dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 21.04.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Moja córeczka ma czasem takie odpały - ale zdarza jej się to bardzo rzadko. Na codzień jest grzeczna. Z nią jest problem innej natury - nie da się przegadać, tak długo mieli jakiś temat aż w końcu muszę ulec bo już mam dość kolejnych pytań a daciego?. Z drugiej strony to niezły powód do dumy dla mnie, że w tym wieku ma tak gadane, bo robi to ogromne wrażenie na ludziach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.04.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 A ja nie mam ani córki, ani synka... Tylko zonę w ciąży, tak więc różne przygody są przede mną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 21.04.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 No tak WSZYSTKO jeszcze przed Tobą!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.04.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 kze - kiedy termin??? Moja Lidka jak miała jakieś 1,5 roku walnęła taki tekst: - Mamusi, ti poźmiwaj niaczinia a ja timcziasiem poukjadam puźle. Nam szczęki opadły To było przeżycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.04.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Kze wszystko co ciekawe przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.04.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 A propo ciekawostek - nasz synek urodził się w .... domu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 21.04.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 A propo ciekawostek - nasz synek urodził się w .... domu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.04.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Wygadane dzieci to duma rodziców ale przy tym ciężki orzech do zgryzienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.04.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Baba musisz się w końcu wybrać na nasze spotkanie (ostatnie spędziliśmy przy piaskownicach)!!! Koniecznie. Wydawało mi się że było wiecej dzieci niż dorosłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 21.04.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Nie powiem żebym zazdrościła Twojej żonie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.04.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 A propo ciekawostek - nasz synek urodził się w .... domu!!!! Z wyboru oczywiście Polecam, polecam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts