kze 22.04.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 troszkę się spóźniłem. kze - gratuluję !!! Dzięki. Tylko nie wiem, czy dogoniłem Sonikę, czy nie.. Spójrz post wyżej Owww!! Jestem ex-equo pierwszy.. Stawiam, ze nie na długo? Znów będziesz strzelał i zastrzelisz Sonikę? Widzę że Sonika zagrożona Tylko jej pierwsze miejsce jestb zagrozone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.04.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Witaj szefie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.04.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Witaj szefie I Prezesie nasz kochany.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.04.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Kze chcesz pojeździć furą prezesa że się tak podlizujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.04.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Kze chcesz pojeździć furą prezesa że się tak podlizujesz Rozszyfrowałaś mnie... Myslisz, że pożyczy na weekend? A poza tym no wiesz, prowadzi tak dzielnie klasyfikację i jeszcze mnie na czele umieszcza, to chciałe okazać odrobinę wdzięczności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.04.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Kapuje kapuje może da Ci pojeździć proś proś a będzie Ci dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.04.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 No i co taka cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.04.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 No i co taka cisza Daleko do 60-tki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.04.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 No tak zapomniałam A ja uciekam dokończyć obiadek i trochę posprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.04.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Witaj szefie I Prezesie nasz kochany.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.04.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Kze chcesz pojeździć furą prezesa że się tak podlizujesz Zaraz zaraz... Służbowej C6 mi w końcu nie przyznaliście, a mojego prywatnego zielonego krokodyla nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.04.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Kze chcesz pojeździć furą prezesa że się tak podlizujesz Zaraz zaraz... Służbowej C6 mi w końcu nie przyznaliście, a mojego prywatnego zielonego krokodyla nie dam A co to jest zielony krokodyl? Wydawało mi się, że dostałęś c6... Czyżbyś ją sprzedał bez zgody Rady Nadzorczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 22.04.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Jeśli nie chcesz mojej zguby ... krokodyla kup mi luby. W temacie karmienia - jak dziecko się budzi i chce jeść (nawet w nocy) to trzeba nakarmić. Czasami chce poprostu się napić (a mleko mamy ma takie własności, że na początku jest rzadkie - tak aby dzieciak zaspokoił pragnienie). Co więcej - dziecko trzeba karmić na żądanie - ale sensie takim - że karmić trzeba wtedy kiedy ono chce jak również wtedy kiedy mama ma np nawał pokarmu lub poprostu odczuwa "przepełnienie" Co do żółtaczki - im więcej karmisz piersią tym szybciej zniknie. Gratuluję kze - musisz się mocno przytulić do Soniki, żebyście się na podium zmieścili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 22.04.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Kze chcesz pojeździć furą prezesa że się tak podlizujesz Zaraz zaraz... Służbowej C6 mi w końcu nie przyznaliście, a mojego prywatnego zielonego krokodyla nie dam A co to jest zielony krokodyl? Wydawało mi się, że dostałęś c6... Czyżbyś ją sprzedał bez zgody Rady Nadzorczej? Albo rozbił - a odszkodowanie wział. Qrcze - znowu afera stłuczkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.04.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Jeśli nie chcesz mojej zguby ... krokodyla kup mi luby. W temacie karmienia - jak dziecko się budzi i chce jeść (nawet w nocy) to trzeba nakarmić. Czasami chce poprostu się napić (a mleko mamy ma takie własności, że na początku jest rzadkie - tak aby dzieciak zaspokoił pragnienie). Co więcej - dziecko trzeba karmić na żądanie - ale sensie takim - że karmić trzeba wtedy kiedy ono chce jak również wtedy kiedy mama ma np nawał pokarmu lub poprostu odczuwa "przepełnienie" Co do żółtaczki - im więcej karmisz piersią tym szybciej zniknie. Gratuluję kze - musisz się mocno przytulić do Soniki, żebyście się na podium zmieścili Nic nie mam przeciwko Sonika, ale będe starał się ją zdetronizować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.04.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Kze chcesz pojeździć furą prezesa że się tak podlizujesz Zaraz zaraz... Służbowej C6 mi w końcu nie przyznaliście, a mojego prywatnego zielonego krokodyla nie dam A co to jest zielony krokodyl? Wydawało mi się, że dostałęś c6... Czyżbyś ją sprzedał bez zgody Rady Nadzorczej? Zielony krokodyl to moja zielona Xantia Break... prywatna, żeby nie było że wykorzystuję stanowisko Głównego Statystyka A C6 nie dostałem. Komisję nawet chcieli powolywać, o jakimś Whispergate gadali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.04.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 I co znowu cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 22.04.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Ja wiem, że nie masz . troszczę się tylko żebyśie ni spadli z podium??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 22.04.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Jednak bycie prezesem jest ciężkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 22.04.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Inni się przyczaili. Śledzą wątek. Zaraz się odezwą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts