Aga J.G 02.05.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Ogólnie muszę uważać na pyłki i trawska ale nie jest źle bierzemy leki odczulamy się i jakoś jest Pewnie. trzeba korzystać ze zdobyczy medycyny Trzeba korzystać żeby jak najdłużej uchronic dzieci przed astmą, a może nawet do niej nie dopuścic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.05.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Ogólnie muszę uważać na pyłki i trawska ale nie jest źle bierzemy leki odczulamy się i jakoś jest Pewnie. trzeba korzystać ze zdobyczy medycyny Trzeba korzystać żeby jak najdłużej uchronic dzieci przed astmą, a może nawet do niej nie dopuścic Swięte słowa. są teraz coraz lepsze leki, ale lepiej zapobiegać niż leczyć, jak mówi stare przysłowie pszczół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.05.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Jutro wolne! To super, bo mi szkoda Cie było, że w długi weekend musiałes pracować... Dzięki za wyrazy współczucia. Ja również wszystkim współczuje. Ale dzięki temu że dzisiaj pracowałem - porobiłem kopie projektów poszczególnych elementów domku tzn - instalacji elektrycznej, wod-kan. gaz., POŚ, kominkowej, zestawienia okien, drzwi. Po weekendzie zaczynam jazdę po firmach. (zresztą zaczynam od jutra). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.05.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 A ja do pracy idę jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.05.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 A ja do pracy idę jutro mój mąż też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.05.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Będziemy sie łączyć w bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.05.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Aga! chylę czoło przed olimpem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.05.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 No! moje dzieci padły...Nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.05.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Dzieki dzieki ale gdyby nie ten wątek to by nie było Olimpu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.05.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 No! moje dzieci padły... Nareszcie A moje jeszcze się suszą i łażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.05.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Witam serdecznie wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.05.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Brawo fizyk! jak Ty to robisz?? Brawo, brawo ścisly umysl a zna się na zaklinaniu nowych stronek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.05.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Witaj Andrzejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.05.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Ogólnie muszę uważać na pyłki i trawska ale nie jest źle bierzemy leki odczulamy się i jakoś jest Pewnie. trzeba korzystać ze zdobyczy medycyny Trzeba korzystać żeby jak najdłużej uchronic dzieci przed astmą, a może nawet do niej nie dopuścic Swięte słowa. są teraz coraz lepsze leki, ale lepiej zapobiegać niż leczyć, jak mówi stare przysłowie pszczół. Ja w młodości też byłem zapobiegawczo leczony na stmę... Pomogło mi to nawet wymigac się z wojska.. A w ogóle to te szczepionki sa coraz skuteczniejsze.. Kiedyś w czerwcu umierałem (jak trawy kwitły a teraz to nawet spokojnie w piłkę gram.. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.05.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Mojej córce też pomaga zawsze o tej porze roku już była na lekach a teraz bierze sporadycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.05.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Zupełnie niechcący hehehehe - pewnie tak jak kze. Obiecałem żepowiem jak już będę liderem Ale ja w większości przypadków liczę posty... Dziś nikogo nie było to sobie punkcik urwałem.. To do zobaczenia. Musze siostrze opddać kompa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.05.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 No! moje dzieci padły... Nareszcie Tęż się podpisuję. Dziś mialam z synem wycieczkę rowerową odkladaną od dwóch dni- a to deszcz, a to goście. I niestety pedal odpadl i trzeba bylo wracać na piechote prawie 5 km. Może i dobrze nam to zrobilo ale wróciliśmy padnięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 02.05.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 AKTUALNY RANKING 1. kze - 282. Whisper - 252. Sonika - 234. kasztanka -215. badi, Moniś -177. fizyk - 168. monka- 129. agniesia - 1010. andrzejka, Aga J.G. - 711. joola - 513. Wojty - 314. Daria, Teska - 215. lista zbiorowa: (xrrr82, Dagi22, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, osowa, Joanna i Janusz, ania) - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.05.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 To do zobaczenia. Musze siostrze opddać kompa... Z rodzeństwem trzeba się dzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.05.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Witamy prezesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts