kasztanka 03.05.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 maja siostra, czytaj szwagier kupił cyfrówkę i pstryka pełno zdjęć cyfrowka to fajna zabawa pstrykasz i pstrykasz kasujesz jak ci nie pasuje nie musisz od razu wywolywac zeby zobaczyc zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.05.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 maja siostra, czytaj szwagier kupił cyfrówkę i pstryka pełno zdjęć Ja też będę pstrykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.05.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Monka a jaki mas aparacik Aga to nie mój siostra przyjechała na weekend z nowym nabytkiem...no i nie mogłam się oderwać od niego zaraz poszperam i ci napisze jaki to aparat To poszperaj bo ja planuje zakup i szukam czegoś fajnego Witam wieczorkiem i się podpisuję pod Agą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 na razie jeszcze poczekam z zakupem, bo wiadomo budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.05.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 olympusy sa ok ja mam pentaxa którego??? podaj jakiś sybol to sobie o nim poczytam i jeszcze bardziej mi się w głowie zakręci hihi to moze nie podam zeby ci sie nie krecilo w glowie??? penstax optio s50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.05.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Ostrzeżenie...http://irelandsown.net/Snipersign.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.05.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 maja siostra, czytaj szwagier kupił cyfrówkę i pstryka pełno zdjęć cyfrowka to fajna zabawa pstrykasz i pstrykasz kasujesz jak ci nie pasuje nie musisz od razu wywolywac zeby zobaczyc zdjecia I to są własnie jej atuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.05.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 A jakby ktoś chciał kupić aparat albo cos podobnego przez interek, to polecam stronkę http://www.skapiec.pl - zbierają dane z kilkudziesieciu sklepów internetowych, można znależć taniej mniż na Allegro. Dzięki, zajrzę tam na pewno. A może jakaś mała porada, który aparat Prezes by wybrał gdyby miał do wyboru wspomniane wcześniej aparaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 mecz się skończył i wrócił mój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Monka a jaki mas aparacik Aga to nie mój siostra przyjechała na weekend z nowym nabytkiem...no i nie mogłam się oderwać od niego zaraz poszperam i ci napisze jaki to aparat To poszperaj bo ja planuje zakup i szukam czegoś fajnego Witam wieczorkiem i się podpisuję pod Agą Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.05.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Whisper fajna stronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.05.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 na razie jeszcze poczekam z zakupem, bo wiadomo budowa no co ty nie bedziesz pstrykac fotem budowie??? i nic nie zobaczymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.05.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Witaj Andrzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.05.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 BUM! http://www.thejump.net/humor/sniper.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 maja siostra, czytaj szwagier kupił cyfrówkę i pstryka pełno zdjęć cyfrowka to fajna zabawa pstrykasz i pstrykasz kasujesz jak ci nie pasuje nie musisz od razu wywolywac zeby zobaczyc zdjecia I to są własnie jej atuty ooo właśnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.05.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Andrzejka witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.05.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 mecz się skończył i wrócił mój mąż uuuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 BUM! http://www.thejump.net/humor/sniper.jpg Gratulacje! Czy PT. Prezes ma jakieś chody.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.05.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Gratulacje WhISPERjak ty to robisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.05.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 mecz się skończył i wrócił mój mąż Moj też niestety i mnie już wygania do spania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts