kze 06.05.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Może Prezes w nowym basenie się tapla A co planował basen wybudować? A co nie widziałes basenu prezesa przecież nawet zdjęcie było No nie widziałem.. Może link zamieścisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.05.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Może Prezes w nowym basenie się tapla Chyba zarobiony jest ............. Żeby tylko naszej kasy nie zdefraudował... Tyle czasu go nie było, to podejrzane... Oj oświeciło mnie przecież Prezes pisał że będzie miał wolne a potem wybiera się na szkolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.05.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Spóźnione, ale z całego serca złożone życzenia imieninowe i urodzinowe no i oczywiście przyniosłam prezenty coś dla Prezesa Whispera http://www.miralux.pl/images/f03.jpg kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.05.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Może Prezes w nowym basenie się tapla Chyba zarobiony jest ............. Żeby tylko naszej kasy nie zdefraudował... Tyle czasu go nie było, to podejrzane... Nie, no nasz Prezes nie zrobilby tego!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.05.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 No dobra... To uznajemy, że prezes ma usprawiedliwioną nieobecność... To kto zrobi ranking? Myslałem, że jak na szkoleniu jest to wieczorkiem podłączy się i pogada z nami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.05.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Spóźnione, ale z całego serca złożone życzenia imieninowe i urodzinowe no i oczywiście przyniosłam prezenty coś dla Prezesa Whispera http://www.miralux.pl/images/f03.jpg kze Eeeee to konkretny prezent!!!!!!!!!!! No no Joola brawo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.05.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Spóźnione, ale z całego serca złożone życzenia imieninowe i urodzinowe no i oczywiście przyniosłam prezenty coś dla Prezesa Whispera http://www.miralux.pl/images/f03.jpg kze Aaaa rozumie... No cuż, kto bogatemu zabroni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.05.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 A ja korzystajac z okazji chce podziekowac Jooli za swoj prezent.........jeszcze niech sie tylko maz do tego dolozy i bedzie!!!! Joola dziekuje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.05.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Przy takim basenie to za wodę to będzie miał opłaty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.05.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Spóźnione, ale z całego serca złożone życzenia imieninowe i urodzinowe no i oczywiście przyniosłam prezenty coś dla Prezesa Whispera http://www.miralux.pl/images/f03.jpg kze Eeeee to konkretny prezent!!!!!!!!!!! No no Joola brawo!!!!! Moniś to ty życzeń od Jooli nie widziałaś są jakieś dwie strony wcześniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.05.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 A ja korzystajac z okazji chce podziekowac Jooli za swoj prezent.........jeszcze niech sie tylko maz do tego dolozy i bedzie!!!! Joola dziekuje!!!! już wiem że widziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.05.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 A ja korzystajac z okazji chce podziekowac Jooli za swoj prezent.........jeszcze niech sie tylko maz do tego dolozy i bedzie!!!! Joola dziekuje!!!! już wiem że widziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.05.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.05.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.05.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 prezesa nie ma???? a gdzie sie podział???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.05.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 prezesa nie ma???? a gdzie sie podział???? Prezes na szkoleniu jest. Gratulacje z okazji punktu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.05.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 kze..... no wpadłam i zaliczyłam punkcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.05.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 kze..... no wpadłam i zaliczyłam punkcik Dobrze, że tylko punkcik zaliczyłaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.05.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Tradycyjnie: jak poczatek strony to nie ma nikogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.05.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Teska gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts