Joanna i Janusz 09.05.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Witam wszystkich! Wspólczuję utraty komórki Kze! Dzięki. Komórka nie znalazła się, ale moja firma zachowała się bardzo fair i powiedziała, że zaraz zrobi mi duplikat karty i żebym wybrał sobie telefon (oczywiście dostałę 3 możliwe, a nie ze wszystkich możliwych.. )... Tak więc na razie nie jest źle. Wczorajszy pobyt na policji nie był taki straszny... to rzeczywiście miło z ich strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.05.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Popatrzyłem na ranking i widzę, że to nie Fizyk, ale Kasztanka bardziej mnie goni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.05.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Popatrzyłem na ranking i widzę, że to nie Fizyk, ale Kasztanka bardziej mnie goni... ma teraz farta. już jej radziłam totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.05.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Witam wszystkich! Wspólczuję utraty komórki Kze! Dzięki. Komórka nie znalazła się, ale moja firma zachowała się bardzo fair i powiedziała, że zaraz zrobi mi duplikat karty i żebym wybrał sobie telefon (oczywiście dostałę 3 możliwe, a nie ze wszystkich możliwych.. )... Tak więc na razie nie jest źle. Wczorajszy pobyt na policji nie był taki straszny... to rzeczywiście miło z ich strony Na prawdę! W temacie komórki to nie mogę narzekać na mojego pracodawcę (zresztą czy ja narzekam w innych tematach? )... Na razie nic nie mówili o kosztach i mam nadzieję, że tak zostanie.... W końcu zgłosiłem na policji i w hotline zaginięcie... (na hotline to w pewnym momencie nawet nie tyle mówiłem, co prawie krzyczałem... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.05.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Witam wszystkich! Wspólczuję utraty komórki Kze! Dzięki. Komórka nie znalazła się, ale moja firma zachowała się bardzo fair i powiedziała, że zaraz zrobi mi duplikat karty i żebym wybrał sobie telefon (oczywiście dostałę 3 możliwe, a nie ze wszystkich możliwych.. )... Tak więc na razie nie jest źle. Wczorajszy pobyt na policji nie był taki straszny... to rzeczywiście miło z ich strony Na prawdę! W temacie komórki to nie mogę narzekać na mojego pracodawcę (zresztą czy ja narzekam w innych tematach? )... Na razie nic nie mówili o kosztach i mam nadzieję, że tak zostanie.... W końcu zgłosiłem na policji i w hotline zaginięcie... (na hotline to w pewnym momencie nawet nie tyle mówiłem, co prawie krzyczałem... ) można się wkurzyć na hotline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.05.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.05.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 ogladacie "przystanek Alaska"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.05.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 My oglądamy jak się nam uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.05.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 nadają o "złej" porze,rzadko wyrobimy się na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.05.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 szkoda,że nie powtarzają wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.05.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 wytrawać do końca strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.05.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.05.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Trzeba wytrwać!! Telenoweli nie oglądam.. Nie mam czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.05.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Trochę mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.05.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 czy nie? Oto jest pytanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.05.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Trochę mi się nie chce No co Ty... Punkcik, do punkcika i uciekniemy od Fizyka... A może Kasztanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.05.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Trzeba wytrwać!! Telenoweli nie oglądam.. Nie mam czasu... Przystanek Alaska to nie telenowela!!! To serial kultowy( przynajmniej dla nas) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.05.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Przepraszam trochę się uniosłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.05.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Zostało tylko 17 postów do końca....Razem damy radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.05.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Trochę mi się nie chce No co Ty... Punkcik, do punkcika i uciekniemy od Fizyka... A może Kasztanki? ja na razie gonię Agę.Daleko mi do czołówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts