kze 09.05.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Trzeba wytrwać!! Telenoweli nie oglądam.. Nie mam czasu... Przystanek Alaska to nie telenowela!!! To serial kultowy( przynajmniej dla nas) Spoko. Ja to najbardziej lubię komedie i oglądam w niedzielę "Kryminialnych". Są o W-wie i w ogóle żona ogląda to się dołączyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.05.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Zostało tylko 17 postów do końca.... Razem damy radę! Razem pewnie. Nie chciało mi się już pisać samej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.05.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Trochę mi się nie chce No co Ty... Punkcik, do punkcika i uciekniemy od Fizyka... A może Kasztanki? ja na razie gonię Agę.Daleko mi do czołówki No to Gonisz Fizyka i Kasztankę... Nie będę wspominał o swojej skronej osobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.05.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Trzeba wytrwać!! Telenoweli nie oglądam.. Nie mam czasu... Przystanek Alaska to nie telenowela!!! To serial kultowy( przynajmniej dla nas) Spoko. Ja to najbardziej lubię komedie i oglądam w niedzielę "Kryminialnych". Są o W-wie i w ogóle żona ogląda to się dołączyłem... Jeszcze nie ogladałam. Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.05.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Zostało tylko 17 postów do końca.... Razem damy radę! Razem pewnie. Nie chciało mi się już pisać samej A to Joasia pisze, a ja myslałem, że Janusz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.05.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Trochę mi się nie chce No co Ty... Punkcik, do punkcika i uciekniemy od Fizyka... A może Kasztanki? ja na razie gonię Agę.Daleko mi do czołówki No to Gonisz Fizyka i Kasztankę... Nie będę wspominał o swojej skronej osobie... Twoje rozumowanie ma sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.05.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Trzeba wytrwać!! Telenoweli nie oglądam.. Nie mam czasu... Przystanek Alaska to nie telenowela!!! To serial kultowy( przynajmniej dla nas) Spoko. Ja to najbardziej lubię komedie i oglądam w niedzielę "Kryminialnych". Są o W-wie i w ogóle żona ogląda to się dołączyłem... Jeszcze nie ogladałam. Warto? Generalnie trzyma w napięciu, jest o moim mieście, trudno zgadnąć "kto zabił" i jakiś taki życiowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.05.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Zaraz koniec pracy, zaraz koniec pracy i .. biegnę na piłeczkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.05.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 o moim mieście nie ma serialu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.05.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Zaraz koniec pracy, zaraz koniec pracy i .. biegnę na piłeczkę... piłeczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.05.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 I w dodatku dziś w pracy dostałem nowy komputer... Tak więc na biurku stoją 2 i bawię się w instalowanie moich aplikacji... Co to człowiek nie zgromadził, przez te kilka lat na tym starym kompie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.05.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Zaraz koniec pracy, zaraz koniec pracy i .. biegnę na piłeczkę... piłeczkę? Podobnie do Fizyka grywam w nogę na hali. W każdy poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.05.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 a ja zaraz na spacerek,bo pracę już skończyłam na dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.05.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 232? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.05.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 I w dodatku dziś w pracy dostałem nowy komputer... Tak więc na biurku stoją 2 i bawię się w instalowanie moich aplikacji... Co to człowiek nie zgromadził, przez te kilka lat na tym starym kompie... jednego dnia nowy komputer i komórka!!no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.05.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 a ja zaraz na spacerek,bo pracę już skończyłam na dziś To chyba wczesnie... Chyba, że wcześnie zaczynasz pracę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.05.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 mam takie nienormowane godziny pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.05.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 I w dodatku dziś w pracy dostałem nowy komputer... Tak więc na biurku stoją 2 i bawię się w instalowanie moich aplikacji... Co to człowiek nie zgromadził, przez te kilka lat na tym starym kompie... jednego dnia nowy komputer i komórka!!no no komp zamówili mi kilka dni temu... A komórkę zgubiłem w niedzielę, więc pewnie jutro lub pojutrze mi dadzą... Na prawdę czyty przypadek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.05.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 mam takie nienormowane godziny pracy To przy budowie domu jest bardzo przydastne... Ja niekoniecznie... Raczej u mnie jest rejestrowane każde wyjście i wejście z pracy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.05.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 232? dopiero zauważyłam, że to nowa strona gratulacje jednak uciekasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts