kze 17.05.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Monka byle cyfrowy..... To wiem na pewno monka... ile ludzi tyle zdań... ja polecam marke olympus.. jeszcze mnie ani razu nie zawiodła.. a zdjęcia aparaciki olympusa robią poprostu bombowe... bardzo dobra optyka.. ale który model myślę o C-760 jest w ofercie za 1110 zł albo C-765 ale kosztuje 1499 zł Witam w ten pochmurny, zapadany dzień. Monka, ja mam C-765, kupiłam przez internet. Robi fajne zdjęcia... Ja mam canona A85, 4mln. Bradzo fajny. Nagrałem nim np. avi z dzwiękiem z usg.. Albo połączyłem kilka zdjęć z avu'kami i zrobiłem mpg (format svga lub dvd) i wyszło bomba.. Polecam robić w rozdzielczości 4mln. Take zdjęcie zajmuje 1-1,5mb. 3mln robiłem zdjęcia Ew-ki domu i nie wyszła dobrze np. dachówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Nie, nie na allegro, tylko w jakimś sklepie internetowym. Musiałabym sprawdzić w domu, bo nie pamiętam nazwy. W tym moim sklepie był najtańsze. Wynegocjonowałam jeszcze dodatkowy upust. Dostarczyli wszystko w ciągu 2 dni do..............mojej pracy Jest taka strona: http://www.skapiec.pl, tam możesz sprawdzic ceny. Jakbyś mogła sprawdzić to byłabym wdzięczna. Jakoś nie mam zaufania do sklepów interentowych i jeżeli już miałabym kupować to wolałabym ze sprawdzonego źródła. A jak to wyglądało z płatnością??? Sprawdzę. Przesłali kurierem, za darmo, ja sprawdziłam zawartość paczki i zapłaciłam kurierowi. W paczce była podbita gwarancja. Pełna kultura i zaufanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Sonika, awaria Oj Ty biedactwo moje...proszę dla Ciebie komputerek. http://www.probit.net/graph/f1.gif ps. komputer dla Soniki ufundowała literka K Dzięki Joola za dobre chęci, ale to nie awaria mojego kompa tylko Netia nawaliła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.05.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Monka, dzięki za kawę tego mi trzeba było. Dziewczyny doradźcie mi co mam zrobić z tą moją kuchnią, bo muszę się zdecydować do goddz. 11tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.05.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Nie, nie na allegro, tylko w jakimś sklepie internetowym. Musiałabym sprawdzić w domu, bo nie pamiętam nazwy. W tym moim sklepie był najtańsze. Wynegocjonowałam jeszcze dodatkowy upust. Dostarczyli wszystko w ciągu 2 dni do..............mojej pracy Jest taka strona: http://www.skapiec.pl, tam możesz sprawdzic ceny. Jakbyś mogła sprawdzić to byłabym wdzięczna. Jakoś nie mam zaufania do sklepów interentowych i jeżeli już miałabym kupować to wolałabym ze sprawdzonego źródła. A jak to wyglądało z płatnością??? Sprawdzę. Przesłali kurierem, za darmo, ja sprawdziłam zawartość paczki i zapłaciłam kurierowi. W paczce była podbita gwarancja. Pełna kultura i zaufanie Ok. to czekam na informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Joola, proszę bardzo http://m.onet.pl/_m/9933f38b9572a752bfc3a94942ec5960,5,12.jpg ja też poproszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Monka, dzięki za kawę tego mi trzeba było. Dziewczyny doradźcie mi co mam zrobić z tą moją kuchnią, bo muszę się zdecydować do goddz. 11tej Sorry, ale na mnie nie licz. U mnie musi baaaaaaaaardzo duzo czasu upłynąć zanim podejmę decyzję. Do 11-ej nie ma szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Nie, nie na allegro, tylko w jakimś sklepie internetowym. Musiałabym sprawdzić w domu, bo nie pamiętam nazwy. W tym moim sklepie był najtańsze. Wynegocjonowałam jeszcze dodatkowy upust. Dostarczyli wszystko w ciągu 2 dni do..............mojej pracy Jest taka strona: http://www.skapiec.pl, tam możesz sprawdzic ceny. Jakbyś mogła sprawdzić to byłabym wdzięczna. Jakoś nie mam zaufania do sklepów interentowych i jeżeli już miałabym kupować to wolałabym ze sprawdzonego źródła. A jak to wyglądało z płatnością??? Jak kupiłem w promocji w FotoJoker... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Monka byle cyfrowy..... To wiem na pewno monka... ile ludzi tyle zdań... ja polecam marke olympus.. jeszcze mnie ani razu nie zawiodła.. a zdjęcia aparaciki olympusa robią poprostu bombowe... bardzo dobra optyka.. ale który model myślę o C-760 jest w ofercie za 1110 zł albo C-765 ale kosztuje 1499 zł Witam w ten pochmurny, zapadany dzień. Monka, ja mam C-765, kupiłam przez internet. Robi fajne zdjęcia... Ja mam canona A85, 4mln. Bradzo fajny. Nagrałem nim np. avi z dzwiękiem z usg.. Albo połączyłem kilka zdjęć z avu'kami i zrobiłem mpg (format svga lub dvd) i wyszło bomba.. Polecam robić w rozdzielczości 4mln. Take zdjęcie zajmuje 1-1,5mb. 3mln robiłem zdjęcia Ew-ki domu i nie wyszła dobrze np. dachówka... Kze - byłes u Ew-ki???? W Opolu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.05.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Dzięki Joola za dobre chęci, ale to nie awaria mojego kompa tylko Netia nawaliła. Sonika, jeśli chodzi o Netię...to gdybyś miała mordercze myśli to proszę: http://www.humor.mocny.com/zdjecia/21.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Dzięki Joola za dobre chęci, ale to nie awaria mojego kompa tylko Netia nawaliła. Sonika, jeśli chodzi o Netię...to gdybyś miała mordercze myśli to proszę: http://www.humor.mocny.com/zdjecia/21.jpg Dzięki - przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Monka, dzięki za kawę tego mi trzeba było. Dziewczyny doradźcie mi co mam zrobić z tą moją kuchnią, bo muszę się zdecydować do goddz. 11tej W temacie kuchni to chyba jestem kiepski.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Monka byle cyfrowy..... To wiem na pewno monka... ile ludzi tyle zdań... ja polecam marke olympus.. jeszcze mnie ani razu nie zawiodła.. a zdjęcia aparaciki olympusa robią poprostu bombowe... bardzo dobra optyka.. ale który model myślę o C-760 jest w ofercie za 1110 zł albo C-765 ale kosztuje 1499 zł Witam w ten pochmurny, zapadany dzień. Monka, ja mam C-765, kupiłam przez internet. Robi fajne zdjęcia... Ja mam canona A85, 4mln. Bradzo fajny. Nagrałem nim np. avi z dzwiękiem z usg.. Albo połączyłem kilka zdjęć z avu'kami i zrobiłem mpg (format svga lub dvd) i wyszło bomba.. Polecam robić w rozdzielczości 4mln. Take zdjęcie zajmuje 1-1,5mb. 3mln robiłem zdjęcia Ew-ki domu i nie wyszła dobrze np. dachówka... Kze - byłes u Ew-ki???? W Opolu???? Byłem w u Ew-ki w Olesku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.05.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Monka, dzięki za kawę tego mi trzeba było. Dziewczyny doradźcie mi co mam zrobić z tą moją kuchnią, bo muszę się zdecydować do goddz. 11tej W temacie kuchni to chyba jestem kiepski.. Ech i co ja mam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Monka, dzięki za kawę tego mi trzeba było. Dziewczyny doradźcie mi co mam zrobić z tą moją kuchnią, bo muszę się zdecydować do goddz. 11tej W temacie kuchni to chyba jestem kiepski.. Ech i co ja mam zrobić Może założyć nowy wątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Monka, dzięki za kawę tego mi trzeba było. Dziewczyny doradźcie mi co mam zrobić z tą moją kuchnią, bo muszę się zdecydować do goddz. 11tej W temacie kuchni to chyba jestem kiepski.. Z tym też chyba problem????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Monka, dzięki za kawę tego mi trzeba było. Dziewczyny doradźcie mi co mam zrobić z tą moją kuchnią, bo muszę się zdecydować do goddz. 11tej W temacie kuchni to chyba jestem kiepski.. Z tym też chyba problem????? Nie rozumiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Brawo KZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Zapomniałęm (z tego wszystkiego) pogratulowac Maksiowi (Maksiu?) 5 pkt!! Na prawdę niezły wynik! Chyba niedługo bedę mógł czuc się zagrozony... A może już jestem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Monka, dzięki za kawę tego mi trzeba było. Dziewczyny doradźcie mi co mam zrobić z tą moją kuchnią, bo muszę się zdecydować do goddz. 11tej W temacie kuchni to chyba jestem kiepski.. Z tym też chyba problem????? Nie rozumiem.. myślałam ześ FACET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts