Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

kze ty to masz talent do streszczania :lol:

Ja tylko zrobiłem streszczenie z Twojego streszczenia... :lol: :lol:

Ale jak ja mam robić streszczenia skoro ja z rana nie zdążam przeczytać stron, które w nocy są nastukane... :o

Sprawiedliwie jest, aby ten kto dostał punkta odpracował to poprzez napisanie streszczenia....

kze to czesto byś streszczał :wink:

kze ty jesteś obecnie na 20 miejscu ale jako który z kolei forumowicz zostałeś liderem to nie wiem. Musiałbyś dokładniej zbadać sprawę.

W informacjach o sobie widzę ile napisałem postów i jaka jest średnia posta na dzień. Ale jak ustalić który w kolejności zostałem LYDEREM? A jak to badasz?

kze ty jesteś obecnie na 20 miejscu ale jako który z kolei forumowicz zostałeś liderem to nie wiem. Musiałbyś dokładniej zbadać sprawę.

W informacjach o sobie widzę ile napisałem postów i jaka jest średnia posta na dzień. Ale jak ustalić który w kolejności zostałem LYDEREM? A jak to badasz?

Na górze masz listwę:

CZAT | Profil | Nie masz nowych wiadomości | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | FAQ | Regulamin | Rejestracja

Kliknij w użytkowników. Potem sobie metodę sortowania i malejąco. Zobaczysz którzy liderzy są za tobą. Wtedy tylko musiałbyś prześledzić który z tych za tobą został liderem wcześniej niż ty i ewentualnie czy któryś z tych przed tobą nie wpisuje się jeszcze szybciej. Myślę że to nie jest takie trudne do zbadania.

Na górze masz listwę:

CZAT | Profil | Nie masz nowych wiadomości | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | FAQ | Regulamin | Rejestracja

Kliknij w użytkowników. Potem sobie metodę sortowania i malejąco. Zobaczysz którzy liderzy są za tobą. Wtedy tylko musiałbyś prześledzić który z tych za tobą został liderem wcześniej niż ty i ewentualnie czy któryś z tych przed tobą nie wpisuje się jeszcze szybciej. Myślę że to nie jest takie trudne do zbadania.

OOO!!! Już widzę... Odkryłem, ale rzeczywiście uświadomiłeś mi że jest taka opcja i ktoś z niej korzysta.. :lol:

No fakt doganiam Rafałka :lol:

Ale nie ma klasyfikacji pod wzgledem średniej ilości postów na dzień... Kroyena pewnie by wygrywał.. :lol: