Joanna i Janusz 01.06.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Streszczenie poprzedniego odcinka: -dyskusja na temat pisania streszczeń i kto to wymyślił -propozycja założenia związków zawodowych Niezależny Samorządny Związek Forumowiczów Pracujących Lub Niepracujących Ale Piszących "REKORDOWOŚĆ" NSZFPLNAP "REKORDOWOŚĆ" -rozpoczęcie uroczystych obchodów z okazji Międzynarodowego Dnia Dziecka i pierwsza konsumpcja z tej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.06.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Streszczenie poprzedniego odcinka: -dyskusja na temat pisania streszczeń i kto to wymyślił -propozycja założenia związków zawodowych Niezależny Samorządny Związek Forumowiczów Pracujących Lub Niepracujących Ale Piszących "REKORDOWOŚĆ" NSZFPLNAP "REKORDOWOŚĆ" -rozpoczęcie uroczystych obchodów z okazji Międzynarodowego Dnia Dziecka i pierwsza konsumpcja z tej okazji Bravo Asiu punkt zaliczony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.06.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 AKTUALNY RANKING 1. Kze - 48 2. Fizyk - 39 3. Kasztanka, Whisper - 35 5. Sonika - 31 6. Moniś - 25 7. Badi - 22 8. Maksiu - 21 9. Joanna i Janusz - 19 10. Monka - 16 11. Teska - 15 - warunkowo (brak streszczenia ) 12. Agniesia - 14 13. Aga J.G. - 13 14. Jezier - 11 15. Andrzejka, Joola - 9 17. Jane - 8 18. Olkalybowa -4 19. Wojty, Ania -3 21. Daria - 2 22. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, - po 1 punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 01.06.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Wracając do tematu - Asiu - prosimy o streszczenie poprzedniej strony!!! Bo punkt nie zostanie zatwierdzony!!! Trochę to trwało,ale już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.06.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Wracając do tematu - Asiu - prosimy o streszczenie poprzedniej strony!!! Bo punkt nie zostanie zatwierdzony!!! Trochę to trwało,ale już jest W przeciwieństwie do Teski, która nie zrobiła streszczenia... buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 01.06.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Asiu - czytałaś posta ? - przesyłka w drodze. Przepraszam że trochę trwało - ale to wszystko wina poczty Jak dojdzie, to dam znać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.06.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Streszczenie poprzedniego odcinka: -dyskusja na temat pisania streszczeń i kto to wymyślił -propozycja założenia związków zawodowych Niezależny Samorządny Związek Forumowiczów Pracujących Lub Niepracujących Ale Piszących "REKORDOWOŚĆ" NSZFPLNAP "REKORDOWOŚĆ" -rozpoczęcie uroczystych obchodów z okazji Międzynarodowego Dnia Dziecka i pierwsza konsumpcja z tej okazji http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/41.gifhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/41.gifhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/41.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 01.06.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 i co przerwa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 01.06.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 i co przerwa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.06.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 hm ? No nie wiem . CHyba nie podołam. To zbyt wielki zaszczyt. Poczekam może aż będę liderem ?? A może głosowanie. Ja obstawiam na lidera klasyfikacji. A jak liderem będzie prezes to I v-ce lider . W końcu prezes nie może byc przewodniczącym!!! A ja się pytam o przywileje, bo nei wiem czy warto się starać No ja myślę że jakiś samochód służbowy, mieszkanie służbowe (dopóki się nie skończy domu + wirtualne pieniążki) np: http://www.lenartowicz.com.pl/chrysler/cherokee/liberty_limited.jpg Hmm, zastanowię się ciekawe co na to nasz skarbnik powie MONKA, pilnuj naszych interesów, bo nam się konkurencja wakrada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 01.06.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 i co przerwa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.06.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 hm ? No nie wiem . CHyba nie podołam. To zbyt wielki zaszczyt. Poczekam może aż będę liderem ?? A może głosowanie. Ja obstawiam na lidera klasyfikacji. A jak liderem będzie prezes to I v-ce lider . W końcu prezes nie może byc przewodniczącym!!! A ja się pytam o przywileje, bo nei wiem czy warto się starać No ja myślę że jakiś samochód służbowy, mieszkanie służbowe (dopóki się nie skończy domu + wirtualne pieniążki) np: http://www.lenartowicz.com.pl/chrysler/cherokee/liberty_limited.jpg Hmm, zastanowię się ciekawe co na to nasz skarbnik powie MONKA, pilnuj naszych interesów, bo nam się konkurencja wakrada Nie no proszę, jaka ze mnie konkurencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.06.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Wygląda na to, że wszyscy lunch mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.06.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 hm ? No nie wiem . CHyba nie podołam. To zbyt wielki zaszczyt. Poczekam może aż będę liderem ?? A może głosowanie. Ja obstawiam na lidera klasyfikacji. A jak liderem będzie prezes to I v-ce lider . W końcu prezes nie może byc przewodniczącym!!! A ja się pytam o przywileje, bo nei wiem czy warto się starać No ja myślę że jakiś samochód służbowy, mieszkanie służbowe (dopóki się nie skończy domu + wirtualne pieniążki) np: http://www.lenartowicz.com.pl/chrysler/cherokee/liberty_limited.jpg Hmm, zastanowię się ciekawe co na to nasz skarbnik powie MONKA, pilnuj naszych interesów, bo nam się konkurencja wakrada staram się trzymać rękę na pulsie mam nadzieję że Prezes zaraz się pojawi i zrobi porzadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.06.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 A co będe pisał, jak Fizyk mnie od frajerów wyzywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.06.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Dobra, to ja się zmywam do domku (no tak prawie), ciekawe co tu jutro zastanę Miłego popołudnia ludziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.06.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Dobra, to ja się zmywam do domku (no tak prawie), ciekawe co tu jutro zastanę Miłego popołudnia ludziska To narazie!! Do spostowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.06.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Witam wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.06.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Pomysł ze streszczeniami jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.06.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Nawet nie zauważyłam kiedy się dorobiłam STAŁEGO BYWALCA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts