kze 01.06.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Pomysł ze streszczeniami jest super. Tylko żeby wszyscy stosowali się do tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.06.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Nawet nie zauważyłam kiedy się dorobiłam STAŁEGO BYWALCA. To widać bardzo zajeta jesteś pisaniem postów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.06.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Pomysł ze streszczeniami jest super. Tylko żeby wszyscy stosowali się do tego... Oj będą się stosować, jak nie to nie dostaną punktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.06.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Pomysł ze streszczeniami jest super. Tylko żeby wszyscy stosowali się do tego... Oj będą się stosować, jak nie to nie dostaną punktu. A nie czarujmy się każdemu zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.06.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Nawet nie zauważyłam kiedy się dorobiłam STAŁEGO BYWALCA. To widać bardzo zajeta jesteś pisaniem postów... A to wszystko dzięki temu wątkowi, bo doradcą w sprawach budowlanych to nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.06.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Idę sprawdzić co tam w dziennikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.06.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Nawet nie zauważyłam kiedy się dorobiłam STAŁEGO BYWALCA. To widać bardzo zajeta jesteś pisaniem postów... A to wszystko dzięki temu wątkowi, bo doradcą w sprawach budowlanych to nie jestem. Ale po wybudowaniu swojego domu ... zajmiesz się doradztwem... budowlanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.06.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 A co będe pisał, jak Fizyk mnie od frajerów wyzywa... Kze - ja Cię bardzo przepraszam - ptrzecież żartowałem . Ale szkoda mi sie Ciebie zrobiło że nie chcesz dostawać prezentów na dzień dziecka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.06.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 A co będe pisał, jak Fizyk mnie od frajerów wyzywa... Kze - ja Cię bardzo przepraszam - ptrzecież żartowałem . Ale szkoda mi sie Ciebie zrobiło że nie chcesz dostawać prezentów na dzień dziecka . Ładnie żartowałeś.. Nie ma co... OK. Już mi przeszło. Nie wiem, jak w Lublinie, ale na Warszawskiej Pradze lepiej nie nazywaj ludzi frajerami... Pewnie nieznajomość lokalnych określeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.06.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 A co będe pisał, jak Fizyk mnie od frajerów wyzywa... Kze - ja Cię bardzo przepraszam - ptrzecież żartowałem . Ale szkoda mi sie Ciebie zrobiło że nie chcesz dostawać prezentów na dzień dziecka . Ładnie żartowałeś.. Nie ma co... OK. Już mi przeszło. Nie wiem, jak w Lublinie, ale na Warszawskiej Pradze lepiej nie nazywaj ludzi frajerami... Pewnie nieznajomość lokalnych określeń... Postaram się pamiętać !! Zdecydowanie nie jesteś frajerem!!!!!!!!!! A wogóle - niech ktoś spróbuje Cię tak nazwać to ja mu .........!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.06.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 A co będe pisał, jak Fizyk mnie od frajerów wyzywa... Kze - ja Cię bardzo przepraszam - ptrzecież żartowałem . Ale szkoda mi sie Ciebie zrobiło że nie chcesz dostawać prezentów na dzień dziecka . Ładnie żartowałeś.. Nie ma co... OK. Już mi przeszło. Nie wiem, jak w Lublinie, ale na Warszawskiej Pradze lepiej nie nazywaj ludzi frajerami... Pewnie nieznajomość lokalnych określeń... Postaram się pamiętać !! Zdecydowanie nie jesteś frajerem!!!!!!!!!! A wogóle - niech ktoś spróbuje Cię tak nazwać to ja mu .........!!!!! OK! Będziemy razem dawać odpór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.06.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Czy ktoś Cię wogóle śmiał tak nazwać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.06.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Jeszcze 15 postów do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.06.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 To ode mnie dla Ciebie Kzehttp://www.perla.pl/www/img/szklanka_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.06.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Jeszcze 15 postów do końca... Twój był 47 coś ściemniasz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.06.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 To ja może zaproponuję coś z Twoich okolić... http://www.browar-janow.rze.pl/gr/f/browar1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.06.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 sie macie chlopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.06.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Chłopaki, możecie iść, ja już streszczę tę strone co mi tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.06.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Co jest zdążyłam ryż odcedzić a tu nowego postu brak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.06.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Chłopaki, możecie iść, ja już streszczę tę strone co mi tam. Rozumiem, że tak bardzo zalezy Ci na punkcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts