Teska 02.06.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 a ja ide po kawke.....kurcze a mialam kopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Mam prośbę ... bardzo nietypowa jak na to miejsce, no ale: zapalcie tu znicz proszę; dla tej osoby: http://www.nekrologi.pl/test/nekro_pic/10505_standard.png Przepraszam jeśli to kogoś w jaki kolwiek sposób zdenerwowało, zbulwersowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Muszę iść niedługo do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Mam prośbę ... bardzo nietypowa jak na to miejsce, no ale: zapalcie tu znicz proszę; dla tej osoby: http://www.nekrologi.pl/test/nekro_pic/10505_standard.png Przepraszaj jeśli to kogoś w jaki kolwiek sposób zdenerwowało, zbulwersowało... Bardzo Ci współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 naszej znajomej tez syn wyskoczył z wiezowca....mial 17 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Mam prośbę ... bardzo nietypowa jak na to miejsce, no ale: zapalcie tu znicz proszę; dla tej osoby: http://www.nekrologi.pl/test/nekro_pic/10505_standard.png Przepraszaj jeśli to kogoś w jaki kolwiek sposób zdenerwowało, zbulwersowało... Bardzo Ci współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 naszej znajomej tez syn wyskoczył z wiezowca....mial 17 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Mam prośbę ... bardzo nietypowa jak na to miejsce, no ale: zapalcie tu znicz proszę; dla tej osoby: http://www.nekrologi.pl/test/nekro_pic/10505_standard.png Przepraszam jeśli to kogoś w jaki kolwiek sposób zdenerwowało, zbulwersowało... Wspólczuję sama niedawno przeżyłam śmierć kogoś bardzo mi bliskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 naszej znajomej tez syn wyskoczył z wiezowca....mial 17 lat czy to nie było na ul. Wyzwolenia?? Moja teściowa tam mieszka i jakieś dwa lata temu był taki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 monka nie to było na placu grunwaldzkim. w tym roku. tak mu zycie dokuczyło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 wyszedł z psem na spacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 monka nie to było na placu grunwaldzkim. w tym roku. tak mu zycie dokuczyło.... taki młody człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 monka nie to było na placu grunwaldzkim. w tym roku. tak mu zycie dokuczyło.... rodzice wiedzieli że miał takie problemy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 monka nie to było na placu grunwaldzkim. w tym roku. tak mu zycie dokuczyło.... rodzice wiedzieli że miał takie problemy??? No właśnie rodzice, patrzę na nasza kruszynę i zastanawiam się co jej życie przyniesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 monka nie to było na placu grunwaldzkim. w tym roku. tak mu zycie dokuczyło.... rodzice wiedzieli że miał takie problemy??? No właśnie rodzice, patrzę na nasza kruszynę i zastanawiam się co jej życie przyniesie... mnie też czasami przerażenie ogarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.06.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Cześć wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.06.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Muszę przejrzeć ostatnie streszczenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.06.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 A ja zara pójdę cosik zjeść! A ja obiadek ugotowałam, cosik zjadłam i zaraz spadam do pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 A ja zara pójdę cosik zjeść! A ja obiadek ugotowałam, cosik zjadłam i zaraz spadam do pracy! Ja za 1,5h spadam doma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.06.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Mam prośbę ... bardzo nietypowa jak na to miejsce, no ale: zapalcie tu znicz proszę; dla tej osoby: http://www.nekrologi.pl/test/nekro_pic/10505_standard.png Przepraszam jeśli to kogoś w jaki kolwiek sposób zdenerwowało, zbulwersowało... Wspólczuję sama niedawno przeżyłam śmierć kogoś bardzo mi bliskiego ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts