kasztanka 02.06.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Funia........ ja dobieralam imie do nazwiska ..... dlugie nazwisko-krotkie imie moj synek ma na imie Piotrus podoba mi sie tez Filip i Kubus - ale duzo tego sie narodzilo chcialam Ignas ale maz sie nie zgodzil!!!!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.06.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 no wlasnie i tak poza tym dzien dobry wszystkim:) ale nastukaliscie .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.06.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Kasztanko - rzeczywiscie stukają jak dziecioły Mi się baardzo poboba Kubuś ale kategorycznie odpada: - bo Kubusiów teraz mnóstwo - bo miała pierszą miłość o takim imieniu i Misiowi sie źle kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.06.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Kasztanko - rzeczywiscie stukają jak dziecioły Mi się baardzo poboba Kubuś ale kategorycznie odpada: - bo Kubusiów teraz mnóstwo - bo miała pierszą miłość o takim imieniu i Misiowi sie źle kojarzy no wlasnie Kubusiow i Zoś ciekawe dlaczego ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.06.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.06.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Kasztanko - rzeczywiscie stukają jak dziecioły Mi się baardzo poboba Kubuś ale kategorycznie odpada: - bo Kubusiów teraz mnóstwo - bo miała pierszą miłość o takim imieniu i Misiowi sie źle kojarzy no wlasnie Kubusiow i Zoś ciekawe dlaczego ..... I pewnie rodzice chcą, zeby dzieci lekarzami zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 rzeczywiście sporo się działo, nie nadążam za wami Maksiu, dzieki za streszczenie. Stołek prezesa mi niepotrzebny a jak podoba wam się imię Michał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.06.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Kasztanko - rzeczywiscie stukają jak dziecioły Mi się baardzo poboba Kubuś ale kategorycznie odpada: - bo Kubusiów teraz mnóstwo - bo miała pierszą miłość o takim imieniu i Misiowi sie źle kojarzy no wlasnie Kubusiow i Zoś ciekawe dlaczego ..... I pewnie rodzice chcą, zeby dzieci lekarzami zostały wlasnie ...... dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.06.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Za Michałem lobbował Maksiu. Nam podoba się .... umiarkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 ja też za Michałem lobbuje, bo: - super sie wymawia, mozna niezdrabniać idiotycznie - Michały to niezłe indywidualności - maja powodzenie u płci przeciwnej - tak na imie ma mój syn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.06.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Majka napisała: tak na imie ma mój syn i wszytsko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.06.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Ja też mam kilku faworytów: Mikołaj (odpada- pierwsza miłośc itp ) Jakub (odpada bo serial) Karol (hmm...) Rafał (kiedyś podobało mi się chyba bardziej ...) Michał ładne, ale z moim nazwiskiem - odpada! Mateusz (super, ale zbyt popularne) Hubert (ale mąż nie chce, zeby za jego synem wołano "Bercik" ) Paweł (ma polki znak ) Dobrze, że jeszcze mam duuużo czasu na taki wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Majka napisała: tak na imie ma mój syn i wszytsko jasne a córa ma na imie Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 podoba mi sie jeszcze imie Tomek, Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.06.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Aniu - dużo - tzn. ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.06.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Jak dobrz pójdzie, to tak z 9-10 miesięcy Właśnie rozpoczęliśmy starania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Jak dobrz pójdzie, to tak z 9-10 miesięcy Właśnie rozpoczęliśmy starania to przyjemnej pracy zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.06.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 A dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 to może od razu blixniaki, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.06.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Jak dobrz pójdzie, to tak z 9-10 miesięcy Właśnie rozpoczęliśmy starania Optymistka My sie staraliśmy ładnych kilka miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts