Sonika 04.06.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Whisper[/b]]Pomożemy prezesowi: AKTUALNY RANKING Whisper napisał: Dobrze fizyk, dobrze.... A tak przy okazji to grill grupy warszawskiej (i nie tylko) będzie w niedzielę na Whisperowej budowie. Wszystkich chetnych zapraszamy Szczegóły na Grupie Warszawskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.06.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 witajcie.....szkoda ze to tak daleko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.06.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Witam - a przy okazji: AKTUALNY RANKING 1. Kze - 49 2. Fizyk - 41 3. Whisper, kasztanka - 36 5. Sonika - 34 6. Moniś - 25 7. Maksiu - 23 8. Badi - 22 9. Joanna i Janusz - 19 10. Monka, Teska - 17 12. Agniesia - 14 13. Aga J.G., Jezier - 13 15. Andrzejka, Joola - 9 17. Jane - 8 18. Olkalybowa - 6 19. Majka - 5 20. Wojty, - 4 21. Ania - 3 22. Daria - 2 23. SławekD-żonka, Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, - po 1 punkcie punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.06.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Streszczenie: .... 2. Fizyk bronił nas jak lew i czuł się wciągnięty ..... 5.Fizyk znowu się poczuł obrażony i poszedł walczyć jak lew ..... Jest to zrozumiałe - przecież jestem ze związków!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.06.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Jest to zrozumiałe - przecież jestem ze związków!!! Ja Ci dam związki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.06.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Jest to zrozumiałe - przecież jestem ze związków!!! Ja Ci dam związki... Lojalnie ostrzegam: związki nie związki-składki płacić trzeba Witam wszystkich frustratów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.06.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Joola, w tobie ten skarbnik Rekordu tkwi jednak głęboko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.06.2005 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 witajcie.....szkoda ze to tak daleko jest A tam daleko. Wsiądziesz wieczorem do pociągu, na rano jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.06.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Joola, w tobie ten skarbnik Rekordu tkwi jednak głęboko Szefie z czegoś trzeba żyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.06.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Whisper co Ty...do Wawki to rankiem i 4 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Mam problem DUŻY PROBLEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysio_z_Klanu 04.06.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Z ciekawości popatrzyłem o co chodzi w tym wątku.Rzeczywiście - można w tym wątku oraz w kawiarni klubowej bez wysiłku podkręcić sobie licznik nawet do 9000 postów. Ja do swojego skromniutkiego dorobku dołoże w tym wątku jeden i więcej tu już nie zajrzę Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Coś się stało z moim Photosite i nie chce pobierać zdjęć. Cały czas mam komunikat "there was an error updating your software" i nie wiem co mam zrobić??? HELP!!!!! , chlip, chlip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Z ciekawości popatrzyłem o co chodzi w tym wątku. Rzeczywiście - można w tym wątku oraz w kawiarni klubowej bez wysiłku podkręcić sobie licznik nawet do 9000 postów. Ja do swojego skromniutkiego dorobku dołoże w tym wątku jeden i więcej tu już nie zajrzę Cześć I w sumie, to co z tego, że można??? Ja bym do Twoich wyliczeń dołożyła jeszcze - dział Psychologa, wątek - "wełna czy styropian", "szukam dobrych okien", i parę innych. Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.06.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Z ciekawości popatrzyłem o co chodzi w tym wątku. Rzeczywiście - można w tym wątku oraz w kawiarni klubowej bez wysiłku podkręcić sobie licznik nawet do 9000 postów. Ja do swojego skromniutkiego dorobku dołoże w tym wątku jeden i więcej tu już nie zajrzę Cześć a co to jest licznik? to coś ważnego? ps. miło że wpadłeś i zaspokoiłeś swoją ciekawość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.06.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Coś się stało z moim Photosite i nie chce pobierać zdjęć. Cały czas mam komunikat "there was an error updating your software" i nie wiem co mam zrobić??? HELP!!!!! , chlip, chlip no ja ci za bardzo nie pomogę ale współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Nie będzie więcej zdjęć chlip, chlip, chlip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.06.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 witajcie co sie tak wszyscy [nowi] nagle pojawiaja i wtracaja swoje 3grosze o ilosci postow o podkrecaniu licznikow i w ogole???!!!!!!!!!!!!! jakas nagonka czy co?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.06.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Nie będzie więcej zdjęć chlip, chlip, chlip a masz aktualizacje tego programu przez internet??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.06.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Kasztanka Nie przejmuj się, nie warto Ja od samego poczatku pisałam że rekordy mnie nie interesują piszę tu bo spotykam tutaj fajnych ludzi i nie zamierzam z tego zrezygnować. Jak się to komuś nie podoba to niech tutaj nie zagląda. Mnie nieraz też szlag trafia jak na niektórych wątkach są prowadzone niektóre dyskusje ale jak mi się nie podoba to po prostu nie zabieram głosu, wolę zmilczeć niż niezdrowo się emocjonować. A tak na marginesie to kto powiedział że forum muratora to tylko forum budowlane i tylko dyskusje merytoryczne są pożądane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts