Funia 06.06.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 A ja mam kosmicznego doła.Zrobiliśmy inwentaryzację kosztów i wydatków.Wydaliśmy więcej niż należało (choć nie na pierdoły - tylko na budowę), przy kosztorysie zapomnieliśmy o kilku "szczególikach" I jesteśmy załamani.Kurcze - jak dalej tak będzie to i kredytu nie starczy. Oj jest bardzo źle. Mam nadzieję, ze to stan przejściowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witam wieczorem Kasztanka ja oglądam Piotrusia kochany co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.06.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 ZDJECIA Z OSTATNIEJ CHWILI !!!!!!!!!!! Kasztanka ale cuuuudny jest twój synek Takie maluszki sa strasznie rozkoszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 a ja juz ogladnelam zdjecia Piotrusia - slodziutki!! :D a o co chodzi z ta komórka? - czyzby pierwszy prezent z okazji urodzin ? nieee zdjecie dla porownania )))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.06.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Zapomnialam się przywitać tak oczarowal mnie twój Piotruś Więc witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witaj Wojty Kasztanka Piotruś śliczny Cudowny chłopczyk )))))))))) wiem zjadlabym go!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.06.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Piotruś rzeczywiście piękny. Tylko nie wiedziałam że ta szybko rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 A ja mam kosmicznego doła. Zrobiliśmy inwentaryzację kosztów i wydatków. Wydaliśmy więcej niż należało (choć nie na pierdoły - tylko na budowę), przy kosztorysie zapomnieliśmy o kilku "szczególikach" I jesteśmy załamani. Kurcze - jak dalej tak będzie to i kredytu nie starczy. Oj jest bardzo źle. Mam nadzieję, ze to stan przejściowy. nie przejmuj sie!!!!!!!!!! u nas tez tak jest .... naniektorych rzeczach oszczedzamy a na niektorych wydajemy wiecej niz w kosztorysie! takie zycie! bedzie dobrze!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 ZDJECIA Z OSTATNIEJ CHWILI !!!!!!!!!!! Kasztanka ale cuuuudny jest twój synek Takie maluszki sa strasznie rozkoszne dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Piotruś rzeczywiście piękny. Tylko nie wiedziałam że ta szybko rośnie. oj szybko szybko JUTRO KONCZY 2 miesiace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.06.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Piotruś rzeczywiście piękny. Tylko nie wiedziałam że ta szybko rośnie. oj szybko szybko JUTRO KONCZY 2 miesiace Kasztanko, a kiedy wracasz do pracy? Ile możesz pozostać w domku ze swoim skarbem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.06.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Piotruś rzeczywiście piękny. Tylko nie wiedziałam że ta szybko rośnie. oj szybko szybko JUTRO KONCZY 2 miesiace 100 lat, 100 lat 100 lat malo jeszcze niech nam żyje drugie 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Piotruś rzeczywiście piękny. Tylko nie wiedziałam że ta szybko rośnie. oj szybko szybko JUTRO KONCZY 2 miesiace Kasztanko, a kiedy wracasz do pracy? Ile możesz pozostać w domku ze swoim skarbem? Funia ja mam troche dziwna sytuacje .... prowadzilam dzialalnosc gospodarcza po urlopie macierzynskim chyba ja zawiesze .... bo nie wyobrazam sobie wyjezdzac na kilka dni z wroclawia (taka mialam prace--> wielkopolska) wiec jak juz bedzie wykonczony domek i bedzie mozna zamieszkac poszukam pracy i mam nadzieje ze ja szybko znajde wtedy Piotrus do zlobka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Piotruś rzeczywiście piękny. Tylko nie wiedziałam że ta szybko rośnie. oj szybko szybko JUTRO KONCZY 2 miesiace 100 lat, 100 lat 100 lat malo jeszcze niech nam żyje drugie 200 dzieki w imieniu spiacego Piotrusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 halo!!!!!! nikogo niet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 a za dwa dni mam jeszcze jedno swieto rocznica "pobytu" na forum muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.06.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 ja jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 ja jestem! nooo hejka jak tam budowa???? i inne zalatwianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts