andrzejka 06.06.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Dobranoc również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 06.06.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 I wszyscy sobie poszli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.06.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Fizyk buziaki dla Synka!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.06.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Olka gratulacje za stronke!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.06.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Kasztanka a Piotrus jest przeslodki!!!!!!!!!!!! Strasznie marzy mi sie taki maly Dziubek!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.06.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 STRESZCZENIE: - stronę rozpoczął Jezier - z przyczajki - strony poprzedniej nie streścił; - Andrzejka napisała,że jest już 40 lat po ślubie; 34 lata mieszkała z teściową, a ostatnie 6 cieszy sie z jej wyjazdu do USA; - rozmowy na temat mieszkania z teściami i bez; - Kasztanka zbiera zasłużone pochwały za Piotrusia; - wnioski o wyjaśnienie małżeńskiego stażu Andrzejki; - zaciskanie kciuków za plan Olkilybowej; - uwaga faceci - Monisi Mąż wyjechał; - sprostowanie Andrzejki; - Fizyk zapukał i skończył stronę. Olka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.06.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 I wszyscy sobie poszli? Fizyk hop hop!!!! Gdzie jestes???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.06.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 ...no nie wszyscy poszli, dla Ciebie Fizyk piwo się chłodzi na dachu naszej budowy, cały dzień stał bociek na jednej nodze.....może coś przyniesie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.06.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witaj Moniś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.06.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 [ Strasznie marzy mi sie taki maly Dziubek!!!!!!!!! Moniś ja cały czas mocno kciuki ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.06.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witaj Moniś Czesc Monka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.06.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 [ Strasznie marzy mi sie taki maly Dziubek!!!!!!!!! Moniś ja cały czas mocno kciuki ściskam My tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.06.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Długo musisz jeszcze czekać żeby coś wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.06.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 ...no nie wszyscy poszli, dla Ciebie Fizyk piwo się chłodzi na dachu naszej budowy, cały dzień stał bociek na jednej nodze.....może coś przyniesie? Tola ja z piwa rezygnuje na rzecz prezentu od bocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.06.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Długo musisz jeszcze czekać żeby coś wiedzieć? Monka jesli do mnie jest to pytanie, to dzisiaj przedostatnie badanie mialam.....jeszcze tylko jedno badanko i zobaczymy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.06.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Monka jak nowy aparat sie sprawuje?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.06.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Długo musisz jeszcze czekać żeby coś wiedzieć? Monka jesli do mnie jest to pytanie, to dzisiaj przedostatnie badanie mialam.....jeszcze tylko jedno badanko i zobaczymy.... No do ciebie było. No to naprawde podwójnie zaciskam paluchy i zaklinam boćka co lata w mojej okolicy żeby sterował w Twoją stronę A tak na poważnie to podziwiam Cię za otwartość i mam nadzieję że się tym razem powiedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.06.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Monka jak nowy aparat sie sprawuje?????? W sumie dobrze, na razie go rozgryzam nie miałam jeszcze okazji robić zdjęć przy świetle dziennym, na dworze bo wczoraj lało a dzisiaj późno wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.06.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 w koncu dom dla nich budujemy...musza sie w kDługo musisz jeszcze czekać żeby coś wiedzieć? Monka jesli do mnie jest to pytanie, to dzisiaj przedostatnie badanie mialam.....jeszcze tylko jedno badanko i zobaczymy.... No do ciebie było. No to naprawde podwójnie zaciskam paluchy i zaklinam boćka co lata w mojej okolicy żeby sterował w Twoją stronę A tak na poważnie to podziwiam Cię za otwartość i mam nadzieję że się tym razem powiedzie. Monka teraz nie ma innej opcji!!! Jestesmy obstawieni lekarzami, jeszcze sporo mnie czeka (codzienne zastrzyki w brzuch) ale damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.06.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Monka czy u Ciebie tez tak non stop leje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts