joola 07.06.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Joola, napisałam o płytkach Dzięki, zaraz lecę sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.06.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Sonika odbierz priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ktoś coś wie o komputrach????? Ja walcze z excelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.06.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Oooo właśnie, to ja też w sprawie komputerowej. Maksiu, jak się robi taki domek-odnośnik do albumu? a to nie wystarczy w Profilu wkleić adesu do strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.06.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Oooo właśnie, to ja też w sprawie komputerowej. Maksiu, jak się robi taki domek-odnośnik do albumu? w profilu musisz wpisac adres albumu w rubryce "Strona WWW" i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.06.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Witajcie Sonika, napisz coś więcej. Nie mogę uruchomiż żadnego programu, tzn. Widowsy są (jeszcze), ale nic poza tym nie działa. Nie mogę wejść w GG, nie mogę uruchomić Photosite, nie mogę wejść do internetu itd. Co mam zrobić?? Mam tyle zdjęć w kompie i boję się, że je stracę no to na 90% masz jakies badziewie w systemie.. tak na odleglosc trudno stwierdzic to.. zainteresuj sie tym wątkiem: link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 A to mój wczorajszy jubilat: http://gfizyk.photosite.com/~photos/tn/54_1024.ts1118089979703.jpg Danielek A jak tam impreza udała się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.06.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Oooo właśnie, to ja też w sprawie komputerowej. Maksiu, jak się robi taki domek-odnośnik do albumu? w profilu musisz wpisac adres albumu w rubryce "Strona WWW" i już Robię tak ale wyświetla mi, że adres e-mail jest nieprawidłowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ufff nadrobiłem zaległości!!! 5 stronek szybko poszło... Niektóry nie napisali streszczeń W temacie komputerów to coś tam się znam... Ale jak Ty piszesz na forum skoro tylko Windowsy działają??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.06.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 nie adres a'mail tylko strona www o excelu nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.06.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Oooo właśnie, to ja też w sprawie komputerowej. Maksiu, jak się robi taki domek-odnośnik do albumu? w profilu musisz wpisac adres albumu w rubryce "Strona WWW" i już Robię tak ale wyświetla mi, że adres e-mail jest nieprawidłowy czemu e-mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.06.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Rany, pomięłszało mi się Już jest, dzięki Monka i Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.06.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Majka, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Oooo właśnie, to ja też w sprawie komputerowej. Maksiu, jak się robi taki domek-odnośnik do albumu? w profilu musisz wpisac adres albumu w rubryce "Strona WWW" i już To o ten domek chodzi PS: Małgosia jest cudna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ufff nadrobiłem zaległości!!! 5 stronek szybko poszło... Niektóry nie napisali streszczeń W temacie komputerów to coś tam się znam... Ale jak Ty piszesz na forum skoro tylko Windowsy działają??? Też mi się tak wydawało - podać ich do raportu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ale co z tym excelem jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 nie adres a'mail tylko strona www o excelu nic nie wiem Czary - mary, raz tabelki są, raz nie ma i nie moge otworzyć kilku okien na raz a inwentura czeka, wrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ale co z tym excelem jest nie tak? Czytaj wyżej, 'troszke' już mnie to denerwuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ale co z tym excelem jest nie tak? Czytaj wyżej, 'troszke' już mnie to denerwuje! Spoko! Po prostu równoczesnie Ty napisałas swojego maila, a ja swojego.. Ja myslę, że masz za mało zasobów w komputerze. Tzn. może za mało pamięci, albo za słaby procesor? Aby to sprawdzić to naciśniej <alt>+<ctrl>+<del> i wybierz opcję <menadzer zadań> i zobacz jakie masz obciązenie (Zakładka wydajność). I co masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ale co z tym excelem jest nie tak? Czytaj wyżej, 'troszke' już mnie to denerwuje! Spoko! Po prostu równoczesnie Ty napisałas swojego maila, a ja swojego.. Ja myslę, że masz za mało zasobów w komputerze. Tzn. może za mało pamięci, albo za słaby procesor? Aby to sprawdzić to naciśniej <alt>+<ctrl>+<del> i wybierz opcję <menadzer zadań> i zobacz jakie masz obciązenie (Zakładka wydajność). I co masz? Użycie procesora w prywach do 16%, użycie pamięci 277448K - ale nie wiem czy o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts